ORTA DERECE MİYOPİ VE NORMAL DOGUM BAKİN LUTFEN :(

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
arkadaşlar 37+2 gunluk hamileyim. orta derece miyopim var .sag gozum -3.75 sol gozum -4.75 anladigim kadariyla sezeryan yapiliyir bu durumda ama doktorum hic bahstmedi.ikinma sirasinda retiba yirtilmasi olabiıirmi?? goz doktoruna gidip rapor almayi dusunuyorum dogum icin.neyapmaliyim sizce.moralim cok bozuk.benim gibi olup normal dogim yapan varmi??? lutfen morale ihtiyacim var :KK43:

Gözdeki miyop un doğumla bir ilgisi olacağını sanmıyorum ilk kez duydum . Bende de miyop var bi gözüm 3 diğeri 2.5 gozlukte kullanıyorum hatta. Ama hiç bunla ilgili birsey duymadım doğrusu merak edip kafama takmamistim bile.

Gözdeki miyop un doğumla bir ilgisi olacağını sanmıyorum ilk kez duydum . Bende de miyop var bi gözüm 3 diğeri 2.5 gozlukte kullanıyorum hatta. Ama hiç bunla ilgili birsey duymadım doğrusu merak edip kafama takmamistim bile.
bazi doktorlar muayene ediyo benim doktorum yapmadi.eşim eskiden yoktu boyle şeyler nasil doguroyudu kadinlar diyo hakli galiba.

inşallah canim heyecanimda dorukta :) artik dogsun istiyorum

Bende öyle çok heycanliyim :) annem kardeşlerim sürekli dogsun artık deyip duruyorlar :) en azından diyorum 37 haftayı doldursunda sonra dogsun oglusum :) acaba kime benzicek nasıl bir duygu olacak onu kucağıma almak çok merak ediyorum :anneadayı: allahım hayırlısıyla sağ salim sıhhatli bir şekilde bizleri bebislerimize kavustursun inşallah :anneadayı:

Bende öyle çok heycanliyim :) annem kardeşlerim sürekli dogsun artık deyip duruyorlar :) en azından diyorum 37 haftayı doldursunda sonra dogsun oglusum :) acaba kime benzicek nasıl bir duygu olacak onu kucağıma almak çok merak ediyorum :anneadayı: allahım hayırlısıyla sağ salim sıhhatli bir şekilde bizleri bebislerimize kavustursun inşallah :anneadayı:
amin tatlim inşallah bide benim kaygilarim var acaba iyi bir anne olabilecekmiyim diye.bebegimi cok seviyorum dogsada kavuşsak artik :)

X