- 13 Ocak 2020
- 17.768
- 65.115
- 29
Vaar @polo33kızlar igne oyası yapan yokmu hıc örnek atın buraya
Vaar @polo33kızlar igne oyası yapan yokmu hıc örnek atın buraya
Aa nerde oVaar @polo33
Hırka gözel, kociş anlamıyo
Voov hadi hayırlı olsun.
Sisleri duz mu tutuyorsun bu gifteki gibi yoksa tig gibi mi kullanıyorsun? Youtu.be video da anlatan kadinlarin cogu tig gibi kullaniyor sasiriyorumVoov hadi hayırlı olsun.
![]()
Bebeğim anlatamam görmen lazımSisleri duz mu tutuyorsun bu gifteki gibi yoksa tig gibi mi kullanıyorsun? Youtu.be video da anlatan kadinlarin cogu tig gibi kullaniyor sasiriyorum
Bebeğim anlatamam görmen lazımAma bunun gibi sayılır.
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 13-11-2021
Hamileliğimin 4. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 258 gün kaldı.
Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8Â’ inci günlerde başlar, 9-10Â’ uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır.
Yaklaşık boyu : 0,15-0,20 mm (Baştan Popoya)
Bu bir tür reklam ve yasakBuda benden hanımlar... kendi Instagram sayfam. Alıntı değil yanii
Tığ ile olanlar çok daha kolay.Kızlar merhaba bende bebek yelegi örmek istiyorum. Daha önce lif , dantel ördüm. Ama yelek tarzi hiç örmedim. Tecrübesizim bun konuda kac numara şiş almam gerek. Ve elinizde kolay bir model varaa paylasir misiniz
Rabbim bunu giydirecek minik popoyu tez yollasın. Daha fazla hasret çektirmesin.
Cok eglenceliymis bu düşünce ile örmek. Her ilmeginde sırıtıyorum stres falan kalmadiRabbim bunu giydirecek minik popoyu tez yollasın. Daha fazla hasret çektirmesin.Muhteşem.
![]()