Oryal işlemi sonrası saç derim yandı :((

esinesen899

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
54
6
Benim derdim saclarimi kuaforde actirdim oryalle. Sonra koyu kumral boyattim. Ve saclarim büyük hasar görmese de asıl sorun saç diplerinde yani derim yandı. Su toplamalar var ve resmen yandı yanı. Napcam ben nolur yardım edin. Bilgisi olan hic mi yok bu konuda.

Yarın ilk iş hemrn hastaneye, dermotologa gidin, sakın evde kocakarı ilacı yada krem vs kullanmayın.

Son düzenleme:
Yarın ilk iş hemrn hastaneye, dermoyologa gidin, sakın evde kocakarı ilacı yada krem vs kullanmayın.
Ya hep benpanthen önerdiler. İnternette baktım en yakın randevu devlet hastanesinde 20 ağustosta yanı çok geç. Eczaneye sordum oda bepanthen iyi gelir hem besler dedi. Özel hastanede dermotolog a ne kadar para gider ki? Su an param yok evden ise isteyemem asla :KK43:

Ya hep benpanthen önerdiler. İnternette baktım en yakın randevu devlet hastanesinde 20 ağustosta yanı çok geç. Eczaneye sordum oda bepanthen iyi gelir hem besler dedi. Özel hastanede dermotolog a ne kadar para gider ki? Su an param yok evden ise isteyemem asla :KK43:
Sigortanız varsa çok az birşey tutar . Bepanteni deneyi tabi onun zararı olacağını sanmıyorum

Cok gecmis olsun ihmale gelmez hemen bj doktora gidin. Ben de bugun kendim actim saclarimi su an cok sukur diyorum

su toplayan yerleri patlatmayın enfeksiyon kapabilir. bepanten el kreminin hallicesi ve hücre yenilenmesine katkısı olanı zararı dokunmaz. su toplamaları büyük büyük mü küçük mÜ? ne kadar yer yaplıyor?

tabiki dr gidin öncelikle saçlarınız uzunsa toplamayın hava alsın kaşımayın bepanten sürün kafa deriniz yanmış oryal elleri bile açıyor çok acınız var muhtemelen zeytin yağı sürüp yumuşatabilirsiniz hem deriniz yeniler çok geçmiş olsun

su toplayan yerleri patlatmayın enfeksiyon kapabilir. bepanten el kreminin hallicesi ve hücre yenilenmesine katkısı olanı zararı dokunmaz. su toplamaları büyük büyük mü küçük mÜ? ne kadar yer yaplıyor?
Ben göremedim. Başımın arka kisminda yanık olan bölge. Kızkardeşi küçük küçük olduğunu söyledi. Hiç dokunmadıkça. Sadece bugün eczaneden aldığım bepantheni sürdük.

tabiki dr gidin öncelikle saçlarınız uzunsa toplamayın hava alsın kaşımayın bepanten sürün kafa deriniz yanmış oryal elleri bile açıyor çok acınız var muhtemelen zeytin yağı sürüp yumuşatabilirsiniz hem deriniz yeniler çok geçmiş olsun
Geçer mi sizce ve kaç günde geçebilir ya da haftada? Aslında her geçen gün acı oranı azaldı sanki. Tabi daha 3 gün oldu. Kaşınma hiç yok . hatta kuaförde kaşınma var mi dediler ben hayir çok yanıyor dedim.

Ben göremedim. Başımın arka kisminda yanık olan bölge. Kızkardeşi küçük küçük olduğunu söyledi. Hiç dokunmadıkça. Sadece bugün eczaneden aldığım bepantheni sürdük.
anladım zaten randevu aldığınız tarihe Kadar iyileşecektir:) geçmiş olsun. büyük ve fazla alan kaplıyorsa acile gidebilirsiniz diyecektim. bunun dışında aşırı ağrı acıma ateş gibi şeyler olursa yine acile gidebilirsiniz. aslında su toplayan yanıklar için silverdin kullanılıyor. görmeden tavsiye vermek yanlış ama zaten gümüş tuzu kökenli bir krem zararı olmaz.

mutlaka yumuşatın kremle kurumasın cildiniz kabuklanma olunca atmak için kaşınacak ablam bayan kuaförü geçer tabiki saç dipleriniz hasar gördü muhtemelen süre için bişey diyemem her kişide farklılık gösterir ama en az bir ay zeytin yağı kullanırsanız saçlarınızıda toparlamış olursunuz ...

Geçmiş olsun öncelikle saçlarınızı yıkarsanız zeytinyağlı sabun ile yıkayın şu sıra kimyasal gelmesin şampuanlardan bepanthen iyi gelir tabiki de arka kısımda belli bir yer ise kamufle edebilirsiniz ama tamamen ya da önlerde ise sizi biraz zorlar , aile hekimine gidip gösterin birde o da en azından 17 Sine kadar beklemenizden iyidir bilgi verir en azından

Geçmiş olsun.bunu beceren harika kuafor hangi şehirde? Bilelim de gitmeyelim:/
İstanbul beylikduzune birde boya konusunda nam salmış bi kuafor. Ancak bende kirli saçla gitmedim onunda etkisi varmış. Ancak beni uyarmasilar kirli saçla gel demedikleri gibi gelincegelince de saç kirli mi temiz mi diye sormmadilar.

Allahtan aşırı bi agrim yok. Her gün azaldığını hissediyorum. Tabi daha 3 gün oldu.

İstanbul beylikduzune birde boya konusunda nam salmış bi kuafor. Ancak bende kirli saçla gitmedim onunda etkisi varmış. Ancak beni uyarmasilar kirli saçla gel demedikleri gibi gelincegelince de saç kirli mi temiz mi diye sormmadilar.
ben boyaya hep temiz saçla giderim. açıcıyı çok derişik kullandıklarından yanmış sizden kaynaklı değil.

Geçmiş olsun öncelikle saçlarınızı yıkarsanız zeytinyağlı sabun ile yıkayın şu sıra kimyasal gelmesin şampuanlardan bepanthen iyi gelir tabiki de arka kısımda belli bir yer ise kamufle edebilirsiniz ama tamamen ya da önlerde ise sizi biraz zorlar , aile hekimine gidip gösterin birde o da en azından 17 Sine kadar beklemenizden iyidir bilgi verir en azından
Evet haklisiniz bide on gideyim. Tesekkur ederim.

X