• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otelde ki ruslar :(

Antalya diyince rus lar...kendini yabancı gibi hissediyorsunuz valla dikk et erkek arkadaşımla gitmiştim kız gözümün içine baka baka erkek arkadaşıma havuz başında resmeb stipriz yaptı iğrençler yaa yemeleri içmeleri

Yılda 3-4 kere yurt dışında fıstık gibi kız ve cok yakışıklı erkeklerin olduğu yerlerde tatil yapıyoruz. Haklısınız gen olarak bizden çok öndeler. En güzelimiz bile çoğu ırkın yanında vasat kalıyor.

Tabi bu benim tatilimi berbat etmek için asla neden olamaz. Kendinize güvenin. Her şey güzellik degil. Eminim sizin de kendinize göre güzelliğiniz vardır. Aile birliği iki güzel vücut yüzünden bitecek kadar kötü baglara sahip degil bence.

İş eşinizde bitiyor, kafası karışsa da eşinizin problemi Rusların değil. Bakarsa da baksın, "Oyy şu Rus çok taşmış hemen eşimi bırakayım" diyecek bir yapıdaysa da basın tekmeyi zaten. Ben bile bakıyorum, hatta çok taş Türk kızları var onları da süzüyorum, kaslı geniş omuzlu erkekleri de süzüyorum. Baktım diye aşkım bitecek değil ki sevgilime. Keyfinize bakın, tatilinizin tadını çıkarın. İyi eğlenceler.

:)))
hayal kırıklığı olmaz inşallah canım. çok donuk tipler oraya gelenler, ben dönüp bakmamıştım bile, belki sorun bendedir :))))

Ailece ilk tatilimiz biliyo musun, batmandayken yıllık izinler hep Ankarada geçiyordu ailelerin yanında, artık rus alman İngiliz ne olursa :)

Hanımlar üsluplara dikkat edin. Sitede ırk, mezhep vb ayrımcılık, nefret suçu yasaktır, bu sebeple rica ediyorum geçen günkü konuya dönmemesi için ırk mevzularına pek girmeyin.

senos1992 birkaç turist kadın gördü diye eşiniz sizden neden soğusun?
Ege'de yaşıyorum, Yaz-Kış yerleşik Rus, Ukrayna, İngiltere, Arap ve Afrika kökenli insanlar var, içlerinde çok güzellerde var, kültürleri yaşam biçimleri bizden farklı olduğundan rahat tavırlı olanlarda mevcut ama gördükçe gözünüz alışıyor, hani soğuma söz konusu olsa eşimin benden kaçarak uzaklaşması lazım, ki eşimle sahilde yürürken boylu sülün gibi kadınları güleryüzle bizlere bakarken görünce ben bile ne güzeller diyorum, kendinize güvenin, 3-5 gün turist gördü diye soğumaz, soğuyacak adamda evli kalmasın zaten.

Ailece ilk tatilimiz biliyo musun, batmandayken yıllık izinler hep Ankarada geçiyordu ailelerin yanında, artık rus alman İngiliz ne olursa :)

Canım çok çok güzel geçer inşallah,,, oğlanda eğlenir,

Antalya bölgesindeki oteller çocuklu aileler için çok ideal, o bölgede gittiğim bir otelden çok memnun kalmıştım, Allah bana evlat nasip ederse onunla buraya gelmeliyim diye içimden geçirmiştim. İnşallah o günleri görürüm.

ben bu sene yetişkin oteline gitmeyi planlıyorum + 16 :)

Arkadaşlar şuan Alanyadayız. Rus turistlerin en çok olduğu bi otelde kalıyoruz. Otelin hemen hemen onda dokuzu rus. Bilirsiniz inanılmaz derecede kusursuz bi guzellikleri var. Burda resmen komplekse girdim. Odadan dışarı çıkmak istemiyorum.
Gördüğüm zaman ben bile bakıyorum ama eşim bakınca çok kötü oluyorum. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..
Ben siyah iri gözlü, beyaz tenli, siyah saçlıyım. Genelde beni begenirler ama ruslari görünce sarışınlıga çok ozendim. Resmen kompleks yaptım kendime. Eşim bana deli gibi aşık ondan eminim. Beni çok güzel bulduğunu da söyler.

Tabi ki eşim beni onlarla aldatıcak demiyorum.. yada ruslar eşime asılıcakda demiyorum. :) Ama şunu merak ediyorum eşim onlari gördükten sonra benden sogur mu? Keşke benim karım da böyle olsa diye aklından geçiriyo olabilir mi sizce?:KK59:

Kıyamam size :KK70::süslü:

Ama bir de olaya ters taraftan bakın. Belkide eşiniz ruslara her baktığında kendini o hatuncuklara yakıştırmayacak kadar 'ezik bilo' bulacaktır. Ders alır böylelikle, egosu falan varsa söner en azından. Ayrıca eminim güzel bir kadınsınız eşiniz nezdinde. Egosunu, kabul edilebilirliğini, gösterebileceği tek kişi siz olduğunuz için güzelsiniz. Öyle düşünün.

Son düzenleme:
Komplekse gerek yok onemli olan esinizin dusuncesi degil ki ruslarin dusuncesi ;) okuze bak ne bicim bakiyor diyorlardir kesin

Offf resmen tatili zehir ediyorsun kendine, bu ne kompleks?
Rahat ol biraz oraya rahatlamaya gittin stres yapmaya değil, 50 tane rus olsa umurumda olmaz önemli olan senin duruşun ve kendine olan güvenin tam olsun...

Dönünce pişman olacaksın ... 3-5 günü kendime zehir ettim diye ... sonra bekle koca bir sene daha geçsin de bir daha ki yaz tatili gelsin diye ...

Bakıyorsa ... rahatsız edici şekilde bakıyorsa ...bu zaten ayıp yahu .. eşinizin ayıbı ...
Yok arada göz kayması ise :confused: bu da gereksiz ..

Yoksa etrafımızdaki herkesi görüyoruz değil mi ? kör gözle dolaşmıyoruz ... oradaki bir rus hatunu gördüğü gibi belboyy hamdi'yi de görüyor ... göz bu yani ...

girin koluna ..tutun elini ... çıkarın kalan günlerin tadını ...

Rusları görüp , sizden soğumaz ama koskoca tatil boyu surat asıp , yersiz trip atan kadına gıcık olunur yani :KK66:

canim sana soyle soyleyim 35 yasina kadar oyleler 35 yas sonrasinda geneli cok fena cokuyor... yani kendini iyi hisset diye soyluyorum ;)

Ben Türk olmadığımdan iki ırkı kıyasladığım için bana göre Türk'ler Rus'lara ağır basar,
Velevki ben yaşı geçtikten sonra şarap gibi kadın denilen bir tabire rastlamadım rus hatunları arasında,
Ama Türk'ler öyle mi efenim,,
Bir makalede okumuştum, rus erkekleri içkiyi Rus hatunlarından daha fazla seviyorlardı, ve aynı makalede erkekler Türk kadınlarını daha albenili ve güzel bulmuşlardı. Neyse Rus asıllı biri gelip bombardımana tutmadan ben kaçayım :)))))
Yalnız ağır kompleks yapmışsın

canim sana soyle soyleyim 35 yasina kadar oyleler 35 yas sonrasinda geneli cok fena cokuyor... yani kendini iyi hisset diye soyluyorum :KK66:
Ya Ruslar çok sarışın olduğu için göz ve kirpikleri belirsiz halbusi Akdeniz kadınında göz güzelliği var felan diyerek kendinizi avutun ona varım ama 35 ten sonra çöküyorlar argümanı cidden komik. Bir kere kemik güzelliği yaşlandıkça da kendini belli eder. Ayrıca Türk kadını da 35 ten sonra heidi klum a dönüşmüyor. Aşırı komik oluyor şu söylediğiniz gerçekten

canim sana soyle soyleyim 35 yasina kadar oyleler 35 yas sonrasinda geneli cok fena cokuyor... yani kendini iyi hisset diye soyluyorum :KK66:

Türkler de 35 yaşından sonra Adriana Lima'ya dönmüyor ki be güzelim. Yaşlanmak hepimiz için var. Hatunlar güzel işte. Ha Rus erkekleri de Türk kızlarını çekici bulur mesela. Öyle çok şaapmayın yani :)

Tatilden yeni döndüm,kemer tarafındaydık,öyle rus yoğunlukluydu diyemem bu sene,daha karmaydı,Alman,ingiliz hatta arap bile vardı kaldığımız otelde,hiçte umurumda olmadı kimse. Ben keyfime bakarım,Antalyaya gitmeye gerek yok güzel kızlar görmek için,nereye giderseniz gidin muhakkak denk geleceksiniz,üstelik Rus olmalarına gerek dahi yok,çok güzel kızlarımız var bizimde.
Keyfinize bakın,böyle şeyler düşünüp kendinizi doldurmayın.

Ya Ruslar çok sarışın olduğu için göz ve kirpikleri belirsiz halbusi Akdeniz kadınında göz güzelliği var felan diyerek kendinizi avutun ona varım ama 35 ten sonra çöküyorlar argümanı cidden komik. Bir kere kemik güzelliği yaşlandıkça da kendini belli eder. Ayrıca Türk kadını da 35 ten sonra heidi klum a dönüşmüyor. Aşırı komik oluyor şu söylediğiniz gerçekten
Bir İngiliz kadın tanıyorum yok böyle doğal bir güzellik, kadın en az 70 yaşında yüzü hariç vücudunda hiçbir yeri ben 70 ve üstüyüm demiyor, 35 sonrası çökme her ırktan kadında olabilecek birşey, misal Polonya da çoğu kadın fit doğal sarışın ve güzeller ama içlerinde kısa boylu aşırı kilolu kadınlarda mevcut, aynı şeyi İngilizlerde de gözlemledim, şahane güzellikte kadınlarda var kısa, kilolu kadınlarda, o yüzden şu ırktakiler çöker, bu ırktakiler güzel genellemeleri yanlış bence.

Türkler de 35 yaşından sonra Adriana Lima'ya dönmüyor ki be güzelim. Yaşlanmak hepimiz için var. Hatunlar güzel işte. Ha Rus erkekleri de Türk kızlarını çekici bulur mesela. Öyle çok şaapmayın yani :)

Hahah yok dönüyoruz sokaklar güzel kaynıyor:KK70::KK70: Avrupa'nın en kilolu kadını çıkmıştık yahu:))) hayır sokağa çıkmasak inanacağız birden güzelleştiğimize:) ayrıca cidden güzeller yani, millet kendini "çöküyorlar " diye kandırmaya devam etsin:) arkadaşlar arasında onların neden daha güzel olduğuyla alakalı teorilerimiz var, ama söylemeyeyim :)

Hahah yok dönüyoruz sokaklar güzel kaynıyor:KK70::KK70: Avrupa'nın en kilolu kadını çıkmıştık yahu:))) hayır sokağa çıkmasak inanacağız birden güzelleştiğimize:) ayrıca cidden güzeller yani, millet kendini "çöküyorlar " diye kandırmaya devam etsin:) arkadaşlar arasında onların neden daha güzel olduğuyla alakalı teorilerimiz var, ama söylemeyeyim :)

Merak ettim bana söyle, kritik yaparız. :) Rusya'ya gittiğimde depresyona girmiştim ben, özellikle St. Petersburg. Nereye baksam hoppidi hoppidi geziyorlar, insanın morali bozuluyor sjsjs :D

Arkadaşlar şuan Alanyadayız. Rus turistlerin en çok olduğu bi otelde kalıyoruz. Otelin hemen hemen onda dokuzu rus. Bilirsiniz inanılmaz derecede kusursuz bi guzellikleri var. Burda resmen komplekse girdim. Odadan dışarı çıkmak istemiyorum.
Gördüğüm zaman ben bile bakıyorum ama eşim bakınca çok kötü oluyorum. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..
Ben siyah iri gözlü, beyaz tenli, siyah saçlıyım. Genelde beni begenirler ama ruslari görünce sarışınlıga çok ozendim. Resmen kompleks yaptım kendime. Eşim bana deli gibi aşık ondan eminim. Beni çok güzel bulduğunu da söyler.

Tabi ki eşim beni onlarla aldatıcak demiyorum.. yada ruslar eşime asılıcakda demiyorum. :) Ama şunu merak ediyorum eşim onlari gördükten sonra benden sogur mu? Keşke benim karım da böyle olsa diye aklından geçiriyo olabilir mi sizce?
Olabilir.Çünkü Ruslar muhteşem:KK14:

Back
X