Mune bizimkiler hamur işine gömülmüş durumda, sosyal hayat yok. Bütün gözler üzerinizde, yapacak bir şey cevrede. Kadınlar evden markete ve komşuya, oradan eve bir hayat içinde, paraları da yok başka şey için, mutlu olmayan insan kendinede bakmaz. Adamlar genel olarak mutlu, sosyal hayatları var, bir sosyal cevrenız olunca görünüşünüz de önemli oluyor, dikkat ediyorsunuz. Bir saat dizi izleyecek kadar, bir saat spor yap ama yok yani. Kendi ailemde kadınlarda aynen böyle, ablam hiç ağzına dur demiyor mesela ve yirmilerinden itibaren hep kiloluydu aksine yüzü de çok güzel. Zayıflasa hem görünüşü, hem sağlığı ıyi olacak ama ne kadar laf edersen et bahane hep aynı " park mı var, çocuklar durmuyor, zaten bir şey yemiyorum" park yoksa evde yap spor değil mi, sebze ağırlıklı ye vs vs. Bahane gibi geliyor bana bunlar.sözlümde aynısı, sabah götürüyor gözlemeleri annesine özellikle yaptırıyor, benim kadar memesi oldu ki diyorum benden büyük memen var diye:)) sonra philly benim memem hep vardı genetik o diyor :))) yok philly peynir yemeyelim kolesterolüm var :) yav senin olmasın da benim mi olsun, yiye yiye bazlamaya döneceksin yakında :))) Egelisi bile hamur yiyorsa ne diyeyim daha.