Otobüste hangi koltuk...

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.432
Eşimin boyu 1,90 benim 1,70 bunu söylüyorum çünkü araçlarda rahat edemiyoruz ve İlk kez uzun bir yolculuğa çıkacak Giresuna gitmek istiyoruz İstanbul'dan... Ulusoyla gitmek istiyoruz ama otobüste koltuk aralarının en rahat olduğu yer neresi sormak istedim bilenlere... 27-28 olarak düşünüyoruz ama sizce neresi?
Screen shot 2015-07-06 at 09.54.49.png

En rahatı orta kapının arkasıdır,bacaklarınızı rahat uzatabilirsiniz ve üstünüze kimse koltuk yatıramaz :KK19:rahat edersiniz

soforun hemen arkasındakı koltuk genıs oluyor
veya orta kapının orda koltuk rahat oluyor ayagını uzatabılıyorsun
benımde esım 192 boyunda bende 172 boyumdayım ve ıkımızde tombıgız ve sıgıyoruz

isim vermemde sakınca varmı bilmiyorum ama kamil koçun vip koltuk olanları var ya hani onların en arkadan bi önleri acayip geniş oluyor uzun yolculuklarda biz hep onu tercih ediyoruz.

isim vermemde sakınca varmı bilmiyorum ama kamil koçun vip koltuk olanları var ya hani onların en arkadan bi önleri acayip geniş oluyor uzun yolculuklarda biz hep onu tercih ediyoruz.

Kamil koçun da daha biletleri açılmadığı için göremiyorum ama öğrendiğmi iyi oldu unu teşekkür ederim :)

Sofor arkasi olmaz hele bacaklari uzun insanlar icin, uzatsan uzamaz kipirdasan kipirdayamazsin.
En iyi yeri sana soyleyeyim, 23 ve 24. Koltugu sonuna kadar indirirsiniz cok rahat gidersiniz.

Eşimin boyu 1,90 benim 1,70 bunu söylüyorum çünkü araçlarda rahat edemiyoruz ve İlk kez uzun bir yolculuğa çıkacak Giresuna gitmek istiyoruz İstanbul'dan... Ulusoyla gitmek istiyoruz ama otobüste koltuk aralarının en rahat olduğu yer neresi sormak istedim bilenlere... 27-28 olarak düşünüyoruz ama sizce neresi?
Eki Görüntüle 1574952
maalesef bu otobüslerde her taraf standart ..teklilerden yok mu Pamukkale turizmde olduğu gibi..onların araları maşallah baya geniş çok rahat edersiniz..

Bir sırada üç koltuk olan otobüsleri tercih etmenizi öneririm. Ulusoyda da var o seferler. O şekilde tercih ederseniz ya sağ taraf en ön yada sağ taraf en orta (hemen arkasında kapı girişi olan ama kapı girişinin ön koltuğunu kast etmiyorum orada dolap oluyor bacaklarınız sıkışabilir. kapının sağını kast ediyorum arkanızda kapı boşluğu olacağı için koltuğu istediğiniz gibi yatırabilirsiniz.) Birde o otobüslerin en arkası da rahat oluyor orada da arkada kimse olmadığı için istediğiniz gibi yatırabiliyorsunuz.