otobüste olduğu için mi cevap veremiyor?

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
kızlar şehirler arası otobüste telefon çekmiyor mu? o yüzden mi cevap vermiyordur bana? yardım edin lütfen.. telefonu açık ama cevap vermiyor, şu an otobüste başka bir şehire gidiyor.

Son düzenleme:
kızlar şehirler arası otobüste telefon çekmiyor mu? o yüzden mi cevap vermiyordur bana? yardım edin lütfen.. telefonu açık ama cevap vermiyor, şu an otobüste başka bir şehire gidiyor.

Bildiğim kadarıyla çekiyor benim kardeşim şehir dışına çıktıgında otobüsün içinde bizi arıyordu hatta ben diyordum mola yerinde ara insanlar rahatsız oluyor diye yok dedi kardeşim herkes görüşüyor diye.

canım aranızda önceden bir sorun vardıda ondan mı sende böyle telaş ettin yoksa hiç bişey yokken mi cevap vermiyor uyuyo olabilir yanında oturan biriyle sohabete dalmış olabilir yada üzgünüm ama cevap vermek istemiyodur:(:( ancak telefon çeker yani her noktada sürekli çekmeyecek değil ya tatlım

canım aranızda önceden bir sorun vardıda ondan mı sende böyle telaş ettin yoksa hiç bişey yokken mi cevap vermiyor uyuyo olabilir yanında oturan biriyle sohabete dalmış olabilir yada üzgünüm ama cevap vermek istemiyodur:(:( ancak telefon çeker yani her noktada sürekli çekmeyecek değil ya tatlım

ondan yanıtını beklediğim şeyler vardı.. o sorulara bağlıydı devam edip etmeyeceğimiz. çok sevdiğini söylüyor ama artık inanmıyorum. sevseydi cevap verirdi.

Otobüste özel konuları konuşmak istemeyebilir.
Herkes dipdibe ve kulak kabartıyor tabii :)
Hatta telefonu kapattıktan sonra,yorum yapan veya soranlar bile olabilir.

Konu ne olursa olsun erkekler hiç aldırış etmez, uykusu varsa uyur. Sen istersen kendini parçala, onlar yine bildiğini yapar.:ssz::ssz:

telefonu cekiyordur bazen belli yerlerde cekmiyor olabilir.

sorunlarınızı ve sizin sorduğunuz soruları düsünüyor demek ki. bu kadar sık boğaz etmeyin ve siz de sakin olun biraz.

ayrıydınız barısma arifesindeyken yapmayın böyle :ssz:

telefonu çekmiyor olsa kapalı olur zaten.
sen açmıyor diyorsun sesi kısıktır duymuyodur yada arkadasların dediği gbi uyuyordur.
biraz bekle 1-2 saat içinde dönmezse ara o zaman.
fazla da üzerine gitme kaçan kovalanır unutma erkekler kızları peşlerinde dolandırmaktan hoşlanır.

bilerek cevap vermemiş, ben iki gözüm iki çeşme ağlaren, acı çekerken o bilerek yanıt vermemiş. sorularla yıpranmayalım diye.. bu kadar razı beni kaybetmeye yani.. nasıl bir vicdansızlıktır bu.. ben ona kıyamazdım böyle bir durumda..

Back
X