Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun ve yarini degerlendirin canimm ihtimalr birakmayin.2gune bir oneriyorlar ama sperm kalitesi icin esinde bi sikinti yoksa eger siz degerlendirin bugun ve yarini muhtelemen yarinda pozitif gorursun ovilasyonda.bende 3 ay denedim bu testi .ayda 2 gun pozitifi goruyordum 3. Ayda tuttu cok sukur .cunku her ay kadinlarin yumurtasi catlamaliyor.insallah bu ay denk gelir size .degerlendirin sizkizlar yumurtlamam oluyormu diye ovulasyon testine basladim bu ay. iki uc gundur cizgi ler hafif belirgindi bu sabah da tam pozitifi yakaladim.cizgiler belirgin diye dun gece esimle.iliskiye girdik.sizce bu yeterlimi yoksa bu geceyide degerlendirelimmi??
nasil yani pozitifi gormek catladigi anlamina gelmiyormuBugun ve yarini degerlendirin canimm ihtimalr birakmayin.2gune bir oneriyorlar ama sperm kalitesi icin esinde bi sikinti yoksa eger siz degerlendirin bugun ve yarini muhtelemen yarinda pozitif gorursun ovilasyonda.bende 3 ay denedim bu testi .ayda 2 gun pozitifi goruyordum 3. Ayda tuttu cok sukur .cunku her ay kadinlarin yumurtasi catlamaliyor.insallah bu ay denk gelir size .degerlendirin siz
Kesinlikle degerlendirmelisind canim.hatta siliklestigi gun de iliski olmali cunku yumurta o zaman catliyorkizlar yumurtlamam oluyormu diye ovulasyon testine basladim bu ay. iki uc gundur cizgi ler hafif belirgindi bu sabah da tam pozitifi yakaladim.cizgiler belirgin diye dun gece esimle.iliskiye girdik.sizce bu yeterlimi yoksa bu geceyide degerlendirelimmi??
Yumurtanın çatlamadığı nası anlaşılıyor?Bugun ve yarini degerlendirin canimm ihtimalr birakmayin.2gune bir oneriyorlar ama sperm kalitesi icin esinde bi sikinti yoksa eger siz degerlendirin bugun ve yarini muhtelemen yarinda pozitif gorursun ovilasyonda.bende 3 ay denedim bu testi .ayda 2 gun pozitifi goruyordum 3. Ayda tuttu cok sukur .cunku her ay kadinlarin yumurtasi catlamaliyor.insallah bu ay denk gelir size .degerlendirin siz
az once bi sitede okudum.yumurta catlamiyorsa adet gormuyormussunYumurtanın çatlamadığı nası anlaşılıyor?
Catladigi anlama degil catlamak uzere oldugunu gosterir canim.pozitifi gordukten sonraki 36 saat icinde yumurtan catlicagi anlamina geliyor .yumurtlalar buyudugu zaman lh hormonu artar.yumurtanin catlamasi icin de belli olgunluga gelmesi lazim .bazilarinin her ay catlar bazilarinin da catlar ama spermle bulusup dollenme yapmaz cok arastirdim bu konuyu o yuzden az cok bilgim var .3 ay denedim bu testleri.test disinda da 2 gune bir duzenli oluyordu .3. Ayda hem cift cizgi gordum hemde cift cizgi gorduugum gun beyaz yunurta aki kivaminda akintim oldu yumurta catlamak uzereyken de oyle bi akinti gelirmis.kimi kadinlar akintarindan takip ediyorlar ovilasyon gunlerini .o akintim her ay gelmiyordu akintiyu gorunce tamam bu ay olacak diyordum icimden cok sukur de oldu .darisi size olur insallah :)nasil yani pozitifi gormek catladigi anlamina gelmiyormu
Yumurta catliyor her ay duzenli adet olan birinde fakat yumurta belli olgunluga gelip catlamasi lazim dollenme olmasi icinaz once bi sitede okudum.yumurta catlamiyorsa adet gormuyormussun
Tuttugunda nsıl değerlendrmiştin peki?Hatırlıyr musun? ben pozitiften beri değerlendiryrum ara vermeden. Dün akşam silikleşti, dün de değerlendirdim. Bugün napayım peki?Bugun ve yarini degerlendirin canimm ihtimalr birakmayin.2gune bir oneriyorlar ama sperm kalitesi icin esinde bi sikinti yoksa eger siz degerlendirin bugun ve yarini muhtelemen yarinda pozitif gorursun ovilasyonda.bende 3 ay denedim bu testi .ayda 2 gun pozitifi goruyordum 3. Ayda tuttu cok sukur .cunku her ay kadinlarin yumurtasi catlamaliyor.insallah bu ay denk gelir size .degerlendirin siz
Canım ben geçen ay pozitif gördüğüm gün ile ertesi günü degerlendirdim.ama olmadı geçen ay malesef.bu ay çift çizgiyi 22.gece gördüm. 17. 19. 21. 23. Ve 25. Geceyi değerlendirdik. Bata 7 gün var İNSAALLAH tutar sence şansım var mıdır? :) akintim da aynı dediğin gibi pozitif olduğu gün ve ertesi gün bolca gelmişti.Catladigi anlama degil catlamak uzere oldugunu gosterir canim.pozitifi gordukten sonraki 36 saat icinde yumurtan catlicagi anlamina geliyor .yumurtlalar buyudugu zaman lh hormonu artar.yumurtanin catlamasi icin de belli olgunluga gelmesi lazim .bazilarinin her ay catlar bazilarinin da catlar ama spermle bulusup dollenme yapmaz cok arastirdim bu konuyu o yuzden az cok bilgim var .3 ay denedim bu testleri.test disinda da 2 gune bir duzenli oluyordu .3. Ayda hem cift cizgi gordum hemde cift cizgi gorduugum gun beyaz yunurta aki kivaminda akintim oldu yumurta catlamak uzereyken de oyle bi akinti gelirmis.kimi kadinlar akintarindan takip ediyorlar ovilasyon gunlerini .o akintim her ay gelmiyordu akintiyu gorunce tamam bu ay olacak diyordum icimden cok sukur de oldu .darisi size olur insallah :)
Bugunu de ayni sekilde degerlendir cnmm ben cit cizgiyi iki gun gordum iki gunu de degerlendirdimTuttugunda nsıl değerlendrmiştin peki?Hatırlıyr musun? ben pozitiften beri değerlendiryrum ara vermeden. Dün akşam silikleşti, dün de değerlendirdim. Bugün napayım peki?
Sansin yuksek gibi gorunuyor canim :) akintinlada tesbit etmissin en kisa zaman da hamis kalirsin insallah:)Canım ben geçen ay pozitif gördüğüm gün ile ertesi günü degerlendirdim.ama olmadı geçen ay malesef.bu ay çift çizgiyi 22.gece gördüm. 17. 19. 21. 23. Ve 25. Geceyi değerlendirdik. Bata 7 gün var İNSAALLAH tutar sence şansım var mıdır? :) akintim da aynı dediğin gibi pozitif olduğu gün ve ertesi gün bolca gelmişti.
Tmm canım.Sagolasın.Saglıkla bebeğini al inş.kucagına.Bugunu de ayni sekilde degerlendir cnmm ben cit cizgiyi iki gun gordum iki gunu de degerlendirdim
Ay amin İNSAALLAH canım benim yaSansin yuksek gibi gorunuyor canim :) akintinlada tesbit etmissin en kisa zaman da hamis kalirsin insallah:)
Amin cnm insallah sende en kisa zamanda hamis kalirsin insallahTmm canım.Sagolasın.Saglıkla bebeğini al inş.kucagına.
İnş.canım.Tesekkür ederim güzel duan için:)Amin cnm insallah sende en kisa zamanda hamis kalirsin insallah
Kesinlikle degerlendirmelisin canim.siliklesmeye basladiysa yumurtan catliyor demektir.bugunu ve yarini degerlendirarkadaslar acil yardim ..... bu sabah yine test yaptim t cizgisi yine koyuydu ama c cizgisinden birazcik silik gibiydi.ama koyuydu baya .bu ne demek.hala.catlamamismi yani.yumurtam. dun geceyi.degerlendirdim.bugunde degerlendirimmi.ne diuonuuuz ?? :)