Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah gebelik testi yaptım cnm ama kıyafetimi giydim 10.15. Dk baktım bişey çıkmamıştı evden çıktım daha eve gitmedim, belki sonradan yine çizgi çıkarmıştır. Eve gidince ilk işim ona bakmak olacak1🤭
Ovülasyon testini öylesine yapıyorum canım, çatladıysa çatlatlasın isterse parlasın🤣son ilişkim 7 gün önce, başkada ilişki olmadı, adet gününe kadarda ilişkiye girmeyeceğim.
Kız adama günah 😂

Selam arkadaşlar ben ikinci kez gonal f ıgneye başlıyorum maalesef kasım ayındaki tedavi sonucu negatif test gününde adet oldum 😒 bu ay da deneyeceğim olmazsa biraz ara vermeyi düşünüyorum çok fazla hormon ilacı kullandım bi kutu dolusu biriktiriyorum hep 😂vücudum biraz toparlasin kendini yumurta rezervim çok iyi çok fazla yumurtam görünüyor ultrasonda ama çatlamak için yeteri olgunluğa ulaşmıyorlar yumurtalari büyütmek için kürleri deneyeyim diyorum bu kez de prolaktini yükseltiyor ayrıca prolaktin için de ilaç kullanıyorum o yüzden hormon ilaçları denedik cevap vermedi ilaçlara iğne denedik onunla da tek bir yumurta büyüdü oda tutmadı bugün tekrar gittim doktora ve yine iğneye başladık kısır bi döngünün içerisindeyim napacagimi şaşırdım

Sabah gebelik testi yaptım cnm ama kıyafetimi giydim 10.15. Dk baktım bişey çıkmamıştı evden çıktım daha eve gitmedim, belki sonradan yine çizgi çıkarmıştır. Eve gidince ilk işim ona bakmak olacak1🤭
Ovülasyon testini öylesine yapıyorum canım, çatladıysa çatlatlasın isterse parlasın🤣son ilişkim 7 gün önce, başkada ilişki olmadı, adet gününe kadarda ilişkiye girmeyeceğim.
Senin test de bir tuhaf sonradan çızık çıkarıyor 😂

ver ver bakeyemmmmm bnde bu akşam bi sufle patlatıcm glba sanırsam :halay::halay:
YAptın mı kız sufleni 😂
Ne için aşkısı?
Canım yumişler 3. Güne geldi mi ilerleme nasıl gidiyor onu merak ettim
Al al ayyy vardır bir hayır ben inanırım öyle şeylere al-bi net çıkarıyo hem tereddüte son 😅
Canım 😅 valla yapmadım henüz inanınki negatif çıkacağını bile bile yapıyorum yok kızlar yok ilişki yok bebek nasıl olsun :))) ovü yapsam okeydi ama ovü de yapmadım

MelodiminEsi MelodiminEsi Canım senin için yaptım ovülasyon testi.
Dünden daha silik.
Eki Görüntüle 2742898

Bu testlerdede sonuncusu dünki yaptığım
Eki Görüntüle 2742899
Ayşoş gebelik yok sanki 😑 gidişat onu gösteriyor sen de benim gibi test zedesin
Merveye transfer yaptilarr LaRisaCca LaRisaCca dua grubunda gordumm ,cok guzel gecti dedii.
Aşkım biliyorum yumişlerin durumunu merak ettim
Iyiyim canım sen nasılsın arada bakıyorum ama yazacak çok vaktim olmuyo
Özledik seni canım arada gel ❤️ Ne durumdasın şuan?
Selam arkadaşlar ben ikinci kez gonal f ıgneye başlıyorum maalesef kasım ayındaki tedavi sonucu negatif test gününde adet oldum 😒 bu ay da deneyeceğim olmazsa biraz ara vermeyi düşünüyorum çok fazla hormon ilacı kullandım bi kutu dolusu biriktiriyorum hep 😂vücudum biraz toparlasin kendini yumurta rezervim çok iyi çok fazla yumurtam görünüyor ultrasonda ama çatlamak için yeteri olgunluğa ulaşmıyorlar yumurtalari büyütmek için kürleri deneyeyim diyorum bu kez de prolaktini yükseltiyor ayrıca prolaktin için de ilaç kullanıyorum o yüzden hormon ilaçları denedik cevap vermedi ilaçlara iğne denedik onunla da tek bir yumurta büyüdü oda tutmadı bugün tekrar gittim doktora ve yine iğneye başladık kısır bi döngünün içerisindeyim napacagimi şaşırdım
Canım o zaman bal çörek otu kürü tam sana göre bence bunu muhakkak uygula eğer kür denersen. Ama inşallah başlayacağın bu yeni tedavinde herşey gönlünce olur 😍

YAptın mı kız sufleni 😂

Canım yumişler 3. Güne geldi mi ilerleme nasıl gidiyor onu merak ettim

Canım 😅 valla yapmadım henüz inanınki negatif çıkacağını bile bile yapıyorum yok kızlar yok ilişki yok bebek nasıl olsun :))) ovü yapsam okeydi ama ovü de yapmadım

Ayşoş gebelik yok sanki 😑 gidişat onu gösteriyor sen de benim gibi test zedesin

Aşkım biliyorum yumişlerin durumunu merak ettim

Özledik seni canım arada gel ❤️ Ne durumdasın şuan?

Canım o zaman bal çörek otu kürü tam sana göre bence bunu muhakkak uygula eğer kür denersen. Ama inşallah başlayacağın bu yeni tedavinde herşey gönlünce olur 😍
Beni özledin mi aşkım😍

Ay bugün sultan böreği yaptım ama yeğenimin yanından ayrılamadım bugün de yasaklar başlıyor sebze market alışverişi derken çok geç yemek yedik daha şimdi oturdum valla. Prdictor early yaptım negatif çıktı bu defa ben şok ben şaşbeş 😂
Aşkım hafta sonuda açık bakkal market 😅😅

Hipoglisemi var demekki daha önce seninle mi konuşmuştuk bunu hatırlayamadım canım konusu geçmişti. Bana hamur, şekerli şeylerfalan komple yasak sadece et balık hindi eti ve sebze (patates, bezelye, havuç haftada 1 gün en fazla) var. Arada kaçak yapıyorum ama mantı yediğimde 278 e çıktı bikere korktum bende dikkat ediyorum artık.
Aynen konuşmuştuk. Muhtemelen bana da diyet verecek. Hastane olaylarını da hiç sevmiyorum özellikle şu dönem mecbur gidicem ☹️

edaecoo edaecoo canım babanlar nasıl oldu daha iyiler mi?
@ebru2812 canım arkadaşın ve ailesi kötüler di bugün görüşebildin mi? Nasıl olmuşlar?
E emir91 napıyosun fıstığım
Bugün hiç girememiştim doğru düzgün siteye şimdi çay suyu koydum kaçırdığım yazışmalarınızı okuyacağım canım 😍

Back
X