- 28 Ağustos 2020
- 743
- 4.312
- 43
- 41
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.381
Anladım bende şimdilik 10.30 22.30 kullanıyordum öyle devam edeyim ama işe başlarsam herşey yolunda olursa nasıl olcak tok karnına diyor ya..Uyku vermiyo fitil olarak kullanınca sıfır yan etkisi var. Onlar normal içiyorlar hap olarak. Ben saat 8.30 da kullanıyorum sabah akşam
Bende uyudum uyandım baktım aaa nerde bu sayfa yoksa hala giremiyorlar mı diye düşündüm.Bugün kimse yazmıyo mu yoksa ben mi göremiyorumendişelenmeye başladım nerdesiniz
Canım bizde de sperm sorunu yok hatta bizden sperm tahlili bile istemedi çünkü daha önceden doğal gebeliklerin var ama prostatit oldu ise eşim, Bu ateşli geçirilen bir hastalık olduğundan spermler zarar görür muhakkak diye korktuk daha önce bunu yaşadık çünkü ve üç ayda normal eski SPeRm değerlerimizi dönebildikBizde sperm sorunu yok bildiğimiz kadarıyla çünkü gidip sperm dna analizi bile yaptırmadı.. keçi boynuzu falan iç dediğimde küfretmişim gibi bakıyorsanki kendime çocuk yapıyorum. Sadece e vitamini kullanıyor bu ara ballı bi şeyler yemeye başladı. Siz de keçi boynuzu e vitamini falan takılın. Kür falan çok abartma öyle şeyler de idrarı zorlar
Canım diyor ki “herhalde kum dökmüş olabilirim çünkü bugün öyle sıkıntılarım yok” Ama pazartesi günü Üroloğa gidip tüm tahlillerini spermiyogram dahil hepsini yaptıracakkuzu hala devam ediyormu sıkıntısı
Kız ben seni özlerim nereye gidiyon beni bırakıpBiz de yola çıktık kuzular. Köye gidiyoruz, çok aktif olmayabilirim.
Canım sen zaten en verimli olan bir gün öncesini değerlendirmişsin en kıymetli gün o gün zaten pik ve sonrasındaki iki gün senin değerlendirdiğin gün kadar şanslı günler Değil zatenEki Görüntüle 2747694
Dün piki görmüştüm ya bugün sanırım çatlamış ben ancak yarın değerlendirebilirim o zamana kadar etkisi kalir mı kalmaz mı sizceLaRisaCca
Bugün kırmızı oda var ondan dolayı herkes kayıp herhaldeBugün kimse yazmıyo mu yoksa ben mi göremiyorumendişelenmeye başladım nerdesiniz
Kuzum ben çalışırken bir tanesini uykudan önceye denk getiriyordum ayrıca fitil olarak aldığında sersemlik etkisi vs yapmıyor Oral olarak aldığında tok karna olman gerekiyor ama fitil olarak aldığında çok fark edeceğini zannetmiyorum zira ben sabah kahvaltısı yapan bir insan değilim bende herhangi bir yan etki olmadıAnladım bende şimdilik 10.30 22.30 kullanıyordum öyle devam edeyim ama işe başlarsam herşey yolunda olursa nasıl olcak tok karnına diyor ya..
O halde işe başlarsam 7 de evden çıkıyorum 6.30 akşamda eve gelince gibi olacak. İnşallah sağlıcakla güzel hber alırımda..Kuzum ben çalışırken bir tanesini uykudan önceye denk getiriyordum ayrıca fitil olarak aldığında sersemlik etkisi vs yapmıyor Oral olarak aldığında tok karna olman gerekiyor ama fitil olarak aldığında çok fark edeceğini zannetmiyorum zira ben sabah kahvaltısı yapan bir insan değilim bende herhangi bir yan etki olmadı
Tarlusan varsa başlasan mı tatlımKızlar ben hala adet olmadım yaolacaksam olayım artık patlicam doktora da gitmek istemiyorum Daha doğrusu hastaneye girmek istemiyorum
Biz senden güzel haberler geleceğine dair çok rahatız tatlım benimO halde işe başlarsam 7 de evden çıkıyorum 6.30 akşamda eve gelince gibi olacak. İnşallah sağlıcakla güzel hber alırımda..
Bebeğim fitilde onlar geçerli değil isteğin saatte kullan orda yazanlar hap olarak kullanıcağın zaman geçerli. Yan etkisi fazla oluyo midene dokunmasın diye tok karnına yazıyor. Sen fitil olarak kullanıcaksın. Sadece fitili koyduktan yarım saat sonra bir tuvalete gidiyorum ben akabiliyo nemli kalıp mantara neden olmasın diye kendimce yaptığım bişey. Birde ben 2 tane koyuyorum ne kadar uzanır şekilde otursamda haliyle akıyor rahatsız oluyorum biraz. Hiç bir yan etkisi olmıcak emin ol.Anladım bende şimdilik 10.30 22.30 kullanıyordum öyle devam edeyim ama işe başlarsam herşey yolunda olursa nasıl olcak tok karnına diyor ya..
Ya işte ne biliyim üzülüyorum acaba degerlendiremedim mı diye ilk ovulasyon demem inşallah tutturmusumdur ağzından baall damliyirCanım sen zaten en verimli olan bir gün öncesini değerlendirmişsin en kıymetli gün o gün zaten pik ve sonrasındaki iki gün senin değerlendirdiğin gün kadar şanslı günler Değil zaten
Yapıyorum.. tarlusalım yok doktora gitmem lazım kafama göre kullanmam onu. 1 hafta daha bekleyeyim de ondan sonra birşeyler yapayım diyorum korona adeti etkiliyormuş dedilerTarlusan varsa başlasan mı tatlım
Masaj yapıyor musun
Birde maydonoz ye..
İp atla imkan varsa..
Canım benim inşallah tutarYa işte ne biliyim üzülüyorum acaba degerlendiremedim mı diye ilk ovulasyon demem inşallah tutturmusumdur ağzından baall damliyir
Ahhh o rahata bende kavuşsam..Biz senden güzel haberler geleceğine dair çok rahatız tatlım benim
Ayyy valla yazdın mutlu oldum ya sürekli sayfa yenileyip durdum bugünCanım bizde de sperm sorunu yok hatta bizden sperm tahlili bile istemedi çünkü daha önceden doğal gebeliklerin var ama prostatit oldu ise eşim, Bu ateşli geçirilen bir hastalık olduğundan spermler zarar görür muhakkak diye korktuk daha önce bunu yaşadık çünkü ve üç ayda normal eski SPeRm değerlerimizi dönebildik
Canım diyor ki “herhalde kum dökmüş olabilirim çünkü bugün öyle sıkıntılarım yok” Ama pazartesi günü Üroloğa gidip tüm tahlillerini spermiyogram dahil hepsini yaptıracak
Kız ben seni özlerim nereye gidiyon beni bırakıp
Canım sen zaten en verimli olan bir gün öncesini değerlendirmişsin en kıymetli gün o gün zaten pik ve sonrasındaki iki gün senin değerlendirdiğin gün kadar şanslı günler Değil zaten
Bugün kırmızı oda var ondan dolayı herkes kayıp herhaldeVallahi bugün cuma diye önce mezarlığa gittim yiğenime tulumu almıştım onu götürdüm gezmeye gittiler bugün yani Yengem annesigile götürdü çocuğu oradan da bana geldiler bütün gün ev temizledim bana gelince de yemeye kaldılar gelmişken yemek hazırla topla çay koy yolcu et derken bu saat oldu
Şu günleri bi atlat gezersin bolca inşallahAhhh o rahata bende kavuşsam..
Görümcem gelmiş Samsun'dan sürpriz yapıp
köye eşimde diğer görümcem kaynım da gitmiş eşim alayım mı seni de hep buradayız deyince istedim ama köy yolunda çalışma var diye yok dedim. Yol gözüme gelmedi bu korku az gitse
Bence de 1 hafta daha bekle canım sonra yine olmazsan git ama mutlakaYapıyorum.. tarlusalım yok doktora gitmem lazım kafama göre kullanmam onu. 1 hafta daha bekleyeyim de ondan sonra birşeyler yapayım diyorum korona adeti etkiliyormuş dediler
Anladım canım bana şimdilik 1 dedi doktor.. hayırlısı olsun inşallahBebeğim fitilde onlar geçerli değil isteğin saatte kullan orda yazanlar hap olarak kullanıcağın zaman geçerli. Yan etkisi fazla oluyo midene dokunmasın diye tok karnına yazıyor. Sen fitil olarak kullanıcaksın. Sadece fitili koyduktan yarım saat sonra bir tuvalete gidiyorum ben akabiliyo nemli kalıp mantara neden olmasın diye kendimce yaptığım bişey. Birde ben 2 tane koyuyorum ne kadar uzanır şekilde otursamda haliyle akıyor rahatsız oluyorum biraz. Hiç bir yan etkisi olmıcak emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?