Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya açıkçası geçen hafta şeffaf uzayan akıntılarım geliyordu ya acaba dedim geç yumurtlama mı olmuştu? Bi umut işte eğer öyle olduysa testlerde geç göreceğimdir adet de geçince müdahele etmeden beklemek istedim böyle bir ihtimale de sığındım içten içe yoksa kas gevşeticim var içerim ama böyle düşününce yapamadım ayrıca ben sana haber vermeden toplaşma ayarlarmıyımm çılgın annee

Canım benim inşallah tutar Senin için senin kadar heyecanlıyım inan
Bide bana sor o heyecanı ya aşılama kullanmak istemiyorum normal yolla gebelik istiyorum insan daha çok yıpranıyormuş evet yolun başındayım ama ister istemez üzülüyorum artık Allah'a kalmış rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Yapıyorum.. tarlusalım yok doktora gitmem lazım kafama göre kullanmam onu. 1 hafta daha bekleyeyim de ondan sonra birşeyler yapayım diyorum korona adeti etkiliyormuş dediler
Anladım canım sen normal doğal yolla dene o halde.

Bence de 1 hafta daha bekle canım sonra yine olmazsan git ama mutlaka
Evet kuzum öyle yapıcam bakalım
Bi kereee kız belee erkek sırta vururmuş kıza hamileyken belim ağrırdı erkeklerde de sırtım

Amin canımmm olacaksaaa hiç çabalamaya gerek yok olmayacaksa ne yapsan boş
Anladım canım sen normal doğal yolla dene o halde.
Beklicem bi hafta kuzum

Senin için dağlara çıkar şebeke bulurum ben senin için

Kuzum ellerine kollarına saglık oh kafanı dagıtmışsın biraz ne iyi olmş cok sevmli oluyolar kücük olunca allah bizede en yakn zmnda nasip etsn. Çok svndm kuzum işte ne güzel skntıları devm etmemiş ama siz ynede yaptırmak istemekte çok dgru karar vermişsinz. İnşallah bir sorun çıkmz. Adet olmadm yazmışsın halaaa kız nedn bu kdr gecikti neredeyse beni yakalıycaksn bnm 5 günm kaldı tüm adet belirtilerimde var hatta bugn caaggnm sivilcm bile eşlik etmiş

Aşko gidip yaptırsın pazartesi tahlillerini ne kaybederiz? En azından durumumuzu biliriz. Bende sivilce çıkmadı adet olacak gibi de durmuyorum şeffaf bi akıntılarım var sümük sümük beklemeye devam
Kapıda karşılayacam
Sende ışık görüyorum

Tatil oncesi yogun bi gundu
pazartesden carsambaya kdr kocaelide su kesintisi olcagini demislerdi camasirlarimi fln halediyorum
Evi toplayimda haftasonu.rht edim diye
Siz napiyosunuzz
Canım ben de gün boyu senin gibiydim çamaşır temizlik üstüne yemekli misafir perte ayrılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…