- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.401
Ya açıkçası geçen hafta şeffaf uzayan akıntılarım geliyordu ya acaba dedim geç yumurtlama mı olmuştu? Bi umut işte eğer öyle olduysa testlerde geç göreceğimdir adet de geçince müdahele etmeden beklemek istedim böyle bir ihtimale de sığındım içten içe yoksa kas gevşeticim var içerim ama böyle düşününce yapamadımAyyy valla yazdın mutlu oldum ya sürekli sayfa yenileyip durdum bugüntopluca bize söylemeden buluşma günümü düzenlediler naptılar dedim. Neyseki ses geldi. Bu arada elin kolun dert görmesin yorulmuşsundur. Ben adetim gecikince bi kas gevşetici atıyodum hem rahatlatıyo hemde kaslar gevşiyo geliyodu bi gün sonra benim yöntemim bu şekilde belki işe yarar
Bide bana sor o heyecanı ya aşılama kullanmak istemiyorum normal yolla gebelik istiyorum insan daha çok yıpranıyormuş evet yolun başındayım ama ister istemez üzülüyorum artık Allah'a kalmış rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCanım benim inşallah tutarSenin için senin kadar heyecanlıyım inan
Anladım canım sen normal doğal yolla dene o halde.Yapıyorum.. tarlusalım yok doktora gitmem lazım kafama göre kullanmam onu. 1 hafta daha bekleyeyim de ondan sonra birşeyler yapayım diyorum korona adeti etkiliyormuş dediler
Evet kuzum öyle yapıcam bakalımBence de 1 hafta daha bekle canım sonra yine olmazsan git ama mutlaka
Bi kereee kız belee erkek sırta vururmuş kıza hamileyken belim ağrırdı erkeklerde de sırtımAnladım canım bana şimdilik 1 dedi doktor.. hayırlısı olsun inşallahAllah ım bu günlerin sonunu g0zel eylesin inşallah
LaRisaCca bu arada teyzem deki 5 kızdan sonra erkek yaptım onda aynı sen gibi bel kasık ağrısı çektim bu erkek erkek
Dedim herkes kız dedi ilk erkek sen dedim
İnşallah canımŞu günleri bi atlat gezersin bolca inşallah
Benim her iksii ağrıyorEvet kuzum öyle yapıcam bakalım
Bi kereee kız belee erkek sırta vururmuş kıza hamileyken belim ağrırdı erkeklerde de sırtım
Amin canımmm olacaksaaa hiç çabalamaya gerek yok olmayacaksa ne yapsan boşBide bana sor o heyecanı ya aşılama kullanmak istemiyorum normal yolla gebelik istiyorum insan daha çok yıpranıyormuş evet yolun başındayım ama ister istemez üzülüyorum artık Allah'a kalmış rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Beklicem bi hafta kuzumAnladım canım sen normal doğal yolla dene o halde.
Ya tabi işin şakasındayız Rabbim salih evlat nasip etsin canım benimBenim her iksii ağrıyor
Aynen öyle hersey nasipAmin canımmm olacaksaaa hiç çabalamaya gerek yok olmayacaksa ne yapsan boş
Ben geldmnm beybilerrrrr . Yine geç çktm kaynişe yemege gittm şimdi geçtm eve siz neler yapıosunuzBugün kimse yazmıyo mu yoksa ben mi göremiyorumendişelenmeye başladım nerdesiniz
Eşin yarın geldiğinde muhakkak değerlendirin canım yine deAynen öyle hersey nasip❤
Gözüm yolda gönlüm darda kaldı duyguşşşBen geldmnm beybilerrrrr . Yine geç çktm kaynişe yemege gittm şimdi geçtm eve siz neler yapıosunuz
Senin için dağlara çıkar şebeke bulurum ben senin içinCanım bizde de sperm sorunu yok hatta bizden sperm tahlili bile istemedi çünkü daha önceden doğal gebeliklerin var ama prostatit oldu ise eşim, Bu ateşli geçirilen bir hastalık olduğundan spermler zarar görür muhakkak diye korktuk daha önce bunu yaşadık çünkü ve üç ayda normal eski SPeRm değerlerimizi dönebildik
Canım diyor ki “herhalde kum dökmüş olabilirim çünkü bugün öyle sıkıntılarım yok” Ama pazartesi günü Üroloğa gidip tüm tahlillerini spermiyogram dahil hepsini yaptıracak
Kız ben seni özlerim nereye gidiyon beni bırakıp
Canım sen zaten en verimli olan bir gün öncesini değerlendirmişsin en kıymetli gün o gün zaten pik ve sonrasındaki iki gün senin değerlendirdiğin gün kadar şanslı günler Değil zaten
Bugün kırmızı oda var ondan dolayı herkes kayıp herhaldeVallahi bugün cuma diye önce mezarlığa gittim yiğenime tulumu almıştım onu götürdüm gezmeye gittiler bugün yani Yengem annesigile götürdü çocuğu oradan da bana geldiler bütün gün ev temizledim bana gelince de yemeye kaldılar gelmişken yemek hazırla topla çay koy yolcu et derken bu saat oldu
Kuzum ellerine kollarına saglık oh kafanı dagıtmışsın biraz ne iyi olmşCanım bizde de sperm sorunu yok hatta bizden sperm tahlili bile istemedi çünkü daha önceden doğal gebeliklerin var ama prostatit oldu ise eşim, Bu ateşli geçirilen bir hastalık olduğundan spermler zarar görür muhakkak diye korktuk daha önce bunu yaşadık çünkü ve üç ayda normal eski SPeRm değerlerimizi dönebildik
Canım diyor ki “herhalde kum dökmüş olabilirim çünkü bugün öyle sıkıntılarım yok” Ama pazartesi günü Üroloğa gidip tüm tahlillerini spermiyogram dahil hepsini yaptıracak
Kız ben seni özlerim nereye gidiyon beni bırakıp
Canım sen zaten en verimli olan bir gün öncesini değerlendirmişsin en kıymetli gün o gün zaten pik ve sonrasındaki iki gün senin değerlendirdiğin gün kadar şanslı günler Değil zaten
Bugün kırmızı oda var ondan dolayı herkes kayıp herhaldeVallahi bugün cuma diye önce mezarlığa gittim yiğenime tulumu almıştım onu götürdüm gezmeye gittiler bugün yani Yengem annesigile götürdü çocuğu oradan da bana geldiler bütün gün ev temizledim bana gelince de yemeye kaldılar gelmişken yemek hazırla topla çay koy yolcu et derken bu saat oldu
Kapıda karşılayacamEşin yarın geldiğinde muhakkak değerlendirin canım yine de
Gözüm yolda gönlüm darda kaldı duyguşşş
Yiaaa kankileytobeybisi (nasıl birşeyse o artıkSenin için dağlara çıkar şebeke bulurum ben senin için
Alacaksnnn kuzummm bn tüm kalbimle inanıyorummmO halde işe başlarsam 7 de evden çıkıyorum 6.30 akşamda eve gelince gibi olacak. İnşallah sağlıcakla güzel hber alırımda..
Aşko gidip yaptırsın pazartesi tahlillerini ne kaybederiz? En azından durumumuzu biliriz. Bende sivilce çıkmadı adet olacak gibi de durmuyorum şeffaf bi akıntılarım var sümük sümük beklemeye devamKuzum ellerine kollarına saglık oh kafanı dagıtmışsın biraz ne iyi olmşcok sevmli oluyolar kücük olunca allah bizede en yakn zmnda nasip etsn. Çok svndm kuzum işte ne güzel skntıları devm etmemiş ama siz ynede yaptırmak istemekte çok dgru karar vermişsinz. İnşallah bir sorun çıkmz. Adet olmadm yazmışsın halaaa kız nedn bu kdr gecikti neredeyse beni yakalıycaksn bnm 5 günm kaldı tüm adet belirtilerimde var hatta bugn caaggnm sivilcm bile eşlik etmiş
Sende ışık görüyorumKapıda karşılayacam
Canım ben de gün boyu senin gibiydim çamaşır temizlik üstüne yemekli misafir perte ayrılmıştımTatil oncesi yogun bi gundu
pazartesden carsambaya kdr kocaelide su kesintisi olcagini demislerdi camasirlarimi fln halediyorum
Evi toplayimda haftasonu.rht edim diye
Siz napiyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?