Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yardımsever kız
Ya benim bilgimdense sizin daha çok bilginiz vardır akıl akıldan üstündür yanlış bilgi vermiş olmak ıstemedim ama onun doktorunun dedikleri mantıklı gelmedi 1 klomen 2 fenada şimdi aşılamaya geçecekmiş diyelim 3 aşılama yaptı yine olmadı rahim filmi çekildi tüp bebek için baktı rahimde problem var geçmişte yaptırdığı bütün tedavi benim gözümde çöpe gitmiş oluyor

Morfoloji sorunu vardi diger degerleri normaldi doktorda onu sorun olarak gormedi bende laparoskopi oldum tuplerim kapaliymis tek taraf acildi o yizden ocak ayinda tup bebege baslayacagiz. Ama korona olduk bilmiyorum tedaviye baslarmi doktor.
Benim doktorum hasar düşmeyene kadar 2.tüp bebeğe başlamayacak canım. Bizim bir negatif denememiz var. Ayrıca yaşayan hiç embriyo kalmamıştı. Sanırım o yüzden

Tedavi oncesi ilk adim doktor sperm testi ve film istedi zaman kaybetmeyelim sonrasi icin ona hareket edelimm demisti
Aynı şekilde bana da doktor ilk önce öyle demişti ondan

Larimm kuzum ya benim rahim filmim var ama çeken doktor tertemiz dedi. Yine de acaba mı diyorum kayıp olunca
Canım iyi bir doktorun film sonucunu görmesi şart.. rahim filmimi ,ben adanaya kan pıhtılaşması için test vermeye gideceğimde tlf dan atmıştım dr bakmıştı ve gelmene gerek yok adanaya çünkü sende perde var diye beni aradı ve söyledi. Yani eğer bir doktor bulursan ve online olarak sonucunu gösterebilirsen faydana olur. Küçük bir merkezde oturduğun için aklıma böyle bir çözüm geldi
Aynen canım çok haklısın

Kuzum şuanki doktoruma gösterdim bir sorun yok dedi. Yani o kayıttan görebilir var mı yok mu dedim acaba yeniden mi çekilmeli

Yok abla 2. Gonalfe başladım doktorum isteidgim boyuta gelmemiş yumurta dedi yarın bidaha gitcem buyuduyse çatlatma iğnesi vurcak bekliyorum daha yoruldum belle bekle
Merveee nerdesin kızzz hamilemisin cevap vermedin gittin kafamızda deli sorular kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…