Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa bnde istiyorum amaaa çok mutsuzum şu anda allahtn kuzeni eczanede calısıyor kolayı var ararm getrr evme
Ara kız getirt :))
Ayyy canımıniçi hoşgeldin Dualarında bize de yer verdiğin için Allah razı olsun senden rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah hepimizin müjdesi gelir bu ay

Ayy çok teşekkür ederim canım

Evlenmeden en korktuğum şey cimrilikti, onunla imtihan oldum o kadar zıtız ki. Ben de sürekli nerde para harcasam derdindeyim
İşte bak böyle böyle birbirinizi dengeliyosunuz amannnn benimle mi gömecekler kime kazanıyoruz? Lüzumsuz değilse harcıyoruz valla. Ben eskiden inanılmaz çok giysi alırdım beğendiğim şeyin 3-4 rengini alırdım artık hiç almıyorum. Sende böyle boşvermişlikler var mı

Evlenmeden en korktuğum şey cimrilikti, onunla imtihan oldum o kadar zıtız ki. Ben de sürekli nerde para harcasam derdindeyim
Sende mi yaa bende öyle nasıl desem herşeyi gereksiz buluyor

Evet canım. Ben de eşarp tutkunuyum. Ama artık alasım yok.

Kız dur hemen gidip iki öpüp koklayım kocamı
Haha yemek konusunda hiç birşey demez kendi esyam konusunda da ama evle ilgili dolap falan isterim ev bizim değil taşınma derdi vsvs derken burda anlaşamıyoruz

Evet canım. Ben de eşarp tutkunuyum. Ama artık alasım yok.
Ohhh ne de yakışıyo sana
Yok sen de düşman olacaksınnnnnn
Ahahah :))) yok ben pırlanta bulmuşum meğer
Haha yemek konusunda hiç birşey demez kendi esyam konusunda da ama evle ilgili dolap falan isterim ev bizim değil taşınma derdi vsvs derken burda anlaşamıyoruz
demekki genelde aynılar
Aynen öyle ya. Bu ara temizlik robotunu zihnine sokuyorum hiç hoşuna gitmiyor tabi
Kız ben temizlik robotunu tehdit altında altım resmen süpürgemi balkondan atmakla tehdit etti beni. Benim süpürgem homend filtre kapağı fırlıyor süpürürken pandemi sürecince web sitesi hem kapalıydı yedek parça alamadım eşim de zillendi sen almıyosan ben şuan alıyorum deyince pes ettim.. bir de gebelik olursa yapamam diye de açıkçası sonradan hoşuma gitmeye başladı bu fikir

Ayyy dışarıdan böle göründügümüzü bilmek ne güzel allah razı olsun canım bnm hoşgeldin hep kal buralarda dualarında bizi hiç tanımadan yer verdgn için teşkkr ederiz cnm bnm rabbm seninde kalbinde ne istekler güzellikler varsa nasip etsin aratmasın canmmbnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…