Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben app den takip ediyorum hep 9 hafta 1 gun vs seklinde. Hani hangi haftanin icindeysem onu soyledim yani. Yoksa aramiz 3.5-4 hafta gibi seninle

Bu arada kizlar bebis fotosu birakiyorum
Eki Görüntüle 2559112
Ayyyy maşallah tosunaaa teyzesinin kuzusuuu Allah esirgesin. Darısı tüm isteyenlere inşallah

Canim ben su ictim ama fazla değil. Asiri sikismana gerek yok biraz sikissan yeter

Çok sağol canım. Tavsiyelerine uyacağım. Ama soruyorlar altına kaçıracak gibiysen başlayalım diye. O şekilde de çok zor oluyor. Geçen defa kalkar kalkmaz tuvalete koştum. Beklerken çok zorlandım. Eylülde üşümüştüm bu sefer kalın giyineceğim

Evet ben de cok usumustum yaa. Yanimda sal goturecem hemsure ortsun bacaklarima diye

Masaaallah canim erkek mi cinsiyeti?
Evet Canım benim ikisi de erkek Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Evet ben de cok usumustum yaa. Yanimda sal goturecem hemsure ortsun bacaklarima diye
İyi fikir ben de yorgan mı götürsem
Kızlarcım giyilip soyulması kolay dışarıya da rahatlıkla giyilebilen bir eşofman giymiştim. kızlardan rica ettim beni giydirir misiniz diye inanınki bacaklarımı hiç indirmeme gerek kalmadan giydirdiler ve hiç üşümedim ve çıplak kalmadım. aklınızda bulunsun

Gittiğim bölümdeki Hemşireler ve hasta bakıcı gayet sinirli canım. Onlara bunu teklif etsem iyi bir azar yerim sanırım. Doktorum çok iyi ama yardımcı elemanlar psikolojik olarak olumsuz etkiliyor beni

Gittiğim bölümdeki Hemşireler ve hasta bakıcı gayet sinirli canım. Onlara bunu teklif etsem iyi bir azar yerim sanırım. Doktorum çok iyi ama yardımcı elemanlar psikolojik olarak olumsuz etkiliyor beni
Sana sinirli davranmalarına müsade etme canım. Sonra bunlar dayak yiyince üzülüyoruz ama hakediyorlar işte. Madem kendileri yapamazsa yanında refakatçin girsin seni giydirsin, kabul etmiyorlarsa eşşek gibi yapmak zorundalar. şikayet etme hakkın da var bu durumu. Hatta doktoruna işleme girmeden önce görüşeceksin ya.. Hocam geçen defa çok üşümüştüm, hemen ayağa da kalkmak istemiyorum, çalışanlardan talep etmeye çekiniyorum, giydirilmemin söylenmesi konusunda desteğinize ihtiyacım var dersin.

süper canım çok sevindm. ilaç filan mı kulandı? yoksa başka bir kür filan mı?
1 ay kadar ilaç kullandı sonra 3 ay keçiboynuzu kuru 1 aydır bal polen arı sütü propolis karışımı kullandı artık hangisi faydalı oldu bilmiyorum

Allah yardımcın olsun kuzum. Tez zamanda inş bebişinize kavuşursnz ve çektiğiniz tüm olumsuzluklara değer...

O zaman ben en iyisi perşembe cuma kanda baktırayım dimi?
Canım ben de aşılamadan sonra 9. Günden itibaren her gün aralıksız test yaptım
Canım kesinlikle sıkışık olman lazım yoksa tekrar gönderip bekletiyorlar ben de zorlandım çok ama nedir ki bi kaç saat dişimizi sıkıcaz

Bazı doktorlar öyle yapmıyor. Benimki öyle istiyor. İnan çok zor oldu canım. Altıma kaçıracak olmasam sorun değil. Ama çok kötü duruma düştüm

Bazı doktorlar öyle yapmıyor. Benimki öyle istiyor. İnan çok zor oldu canım. Altıma kaçıracak olmasam sorun değil. Ama çok kötü duruma düştüm
Canım öneriyi nasıl yapıyor doktorun bilmiyorum ama eşin sperm verirken su içmeye başlatıyorlar aşırı olmayan sıkışık durum yeterli oluyormuş. Özel bir katater ile ultrason eşliğinde hazırlanan sperm içeri bırakılıyor. Ben sıkışık değildim ama gayet rahat ultrasonda içerisi göründü. Ayağa kalktığında , vajen serum fizyoloji ile aşılama öncesi yıkandığı için ıslaklık olur geri çıktı kaygısı taşıma tatlım. Bir de aşılamada ortalama 10 sn de spermler yerine ulaşmış oluyor. 15 dk uzanman bile yeter. Başka aklıma gelen birşey olursa yine yazarım. Sen biliyorsun aşılamayı zaten ama deneyim paylaşımı birşey kaybettirmez. Olacak Allah ın izniyle bu defa Hadi bismillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…