- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.501
Aşk olsun enişteHe dedim kulağına ezan okurken teo diceksin üç keretövbe mi dicem dedi
teo dedim teooo saçmalama simge dedi
Şifa olsun beybisi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsun enişteHe dedim kulağına ezan okurken teo diceksin üç keretövbe mi dicem dedi
teo dedim teooo saçmalama simge dedi
Şifa olsun beybisi![]()
Bigün kafayı yicekmişim kk daAşk olsun enişte![]()
Sendee kenkemmmnKenkem benim ya bitanesin sen![]()

İnşallah LarişOoo yansın gecelerrrrrrrrhadi inşallah bu ay gebe kalırsın canım
canım hamd olsun şuan yolunda gidiyor. Tabi korku içindeyim tetikteyim
alışverişi yapmıştım önceki gebeliklerimde şimdi almayı planladığım birşey yok o yüzden. Ha elbette var ufak tefek şeyler artık onun için de biraz daha büyümeyi bekliyorum
Oooo afiyet olsun bebişimSendee kenkemmmn
gece kahvesi benden bütün kızçelere![]()
Bizim ki de öyle diyor. Tamam hadi bizimkini keselim sebebi buldukBigün kafayı yicekmişim kk da![]()

İnşallah canım arkadaşım inşallah o günleri de görecek miyizİnşallah LarişAllah tez vakitte tüm bekleyenlere nasip etsin O zaman sana burada sorarız sende de böyle olmuş muydu şu belirti var mıydı diye
Ah evet canım doğru, tabiki korkarsın kim olsa senin yerinde tedirgin olur. Söylememe gerek yok ama sen hep böyle pozitif ol, güzel düşün ve dua et. Bir bakmışsın senin bebeler doğmuş 40 ı çıkmış ek gıda muhabbet yapıyoruz burada
![]()
Anammmm o da kesilecek o zamanBugün benim gebelik takvimimde hipokratın cinsiyet belirleme yöntemi yazıyordubende aynanın karşısında tezi doğru mu diye bakıyordum
napıyosun dedi, hipokrat yanılıyor mu diye bakıyorum dedim . Nerden çıktı bu dedi. Kk da takvimimde yazıyo dedim. Bi gün sen uyurken tlf u elime alıp kötü şeyler yazacam seni banlasınlar dedi
![]()
Görürüz bence tüm kalbimle inanıyorumİnşallah canım arkadaşım inşallah o günleri de görecek miyiz![]()
Enişteye desekki kesmeye geldik , oturur düşünür yeni döt yaptırma 20 binBizim ki de öyle diyor. Tamam hadi bizimkini keselim sebebi bulduk![]()
![]()
![]()
Bugün benim gebelik takvimimde hipokratın cinsiyet belirleme yöntemi yazıyordubende aynanın karşısında tezi doğru mu diye bakıyordum
napıyosun dedi, hipokrat yanılıyor mu diye bakıyorum dedim . Nerden çıktı bu dedi. Kk da takvimimde yazıyo dedim. Bi gün sen uyurken tlf u elime alıp kötü şeyler yazacam seni banlasınlar dedi
![]()
Sağolasın larimmm sen içemiyodun dimiOooo afiyet olsun bebişim![]()
Yaptırmaz ki kesik dötle gezerEnişteye desekki kesmeye geldik , oturur düşünür yeni döt yaptırma 20 binsize 10 vereyim vazgeçin der . Bak ben kabul ederim şimdiden söyleyeyim
![]()
Daha çok hakediyor benimkiAnammmm o da kesilecek o zaman![]()

İnşallah rabbim ağzından duysunGörürüz bence tüm kalbimle inanıyorum![]()
İçemiyorum kuzum ya yutamıyorumSağolasın larimmm sen içemiyodun dimi![]()
Ahahah kız o ihtimal niye aklıma gelmediYaptırmaz ki kesik dötle gezer![]()
Çektirdim çoktan 6haziranda çekildim hemde anestezisiz çekildim ama olmadı herşeyin hayırlısı artık bıraktım bir süre tedaviyiBenim rahmim de temizdi rahim filminden hemen sonra hamile kaldım. Mutlaka çektir ama anestezili yaptır ki yarım kalmasın. Hamilelik ihtimalini sağlıklı bireylerde bile arttırıyor
Hala tanımamışsın enişteniİçemiyorum kuzum ya yutamıyorum
Ahahah kız o ihtimal niye aklıma gelmedi![]()
Enişte bizde de hasar var sanıyor belki kuşum ondan söylüyordur öyleHala tanımamışsın enişteniaz önce yine diyordu niye onları bekletmedi Bay X
![]()
Yok kuzum her defasında anlatıyorumEnişte bizde de hasar var sanıyor belki kuşum ondan söylüyordur öyle![]()
155 falanCanım çok bi kilon yok gibi aslında boyun kaç peki![]()