- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #4.041
Allah sesini duysun inşallah canım benimCanim zaten yumurtayla sperm bulusup ask yasadikarsa isterse tek sefer iliskiye girsinler bebis olusur ona kafani yorma. Kismet meselesi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sesini duysun inşallah canım benimCanim zaten yumurtayla sperm bulusup ask yasadikarsa isterse tek sefer iliskiye girsinler bebis olusur ona kafani yorma. Kismet meselesi![]()
Sizler de bana umut olanlardınız bundan 1,5 ay evvelUzme bebislerimizi annesi su an sen bu topikteki en buyuk umudumuzsun![]()
canım hadi bugün senden kan testi sonucunu bekliyoruz inşallah vardır birşeylerBen idrar yaptım sadece iğneden sonraki 14. Gün tek çizgi çıktı o yüzden yok diye bırakmıştım.
Kan testim yarın normalde.
Ahh aminnn inşallahhhh canımıniçiBanada ben evlenmeden once hep oyle soyluyorlardi insaallah saglicakla bana da kismet olur ikiz bebis![]()
Demi çok güzel bir sayfa kimse kimseyi tanımıyor ama herkes bir biri hakkında güzel dileklerde bulunup umut oluyorSizler de bana umut olanlardınız bundan 1,5 ay evvel![]()
Günaydın canım. Ben bu ay normal denemedeyim. Ovulasyon yapmadım ama takvim de bugün yumurtlama günüm. Belirtiler de o yönde zaten. Bugünleri gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum. Bakalım ne olacak. Bu arada süt-maydanoz enfeksiyona çok iyi geldi canım. Çok sağolHeyyyyy günaydııınnnnnn uyuyo musunuz hala ???? hadi bakalım kalkın da durum kritiği yapalım. Kim kaçıncı gününde neler oluyor anlatsın lütfen.Fit mutlu anne yine kayboldun sen :))

Ne demek kuzum şifa olsun. Ben de hamile kalmadan bir önceki ay yapmıştım. Önerdiğim ve yapan herkes şifa gördüğünü söylüyor. Dilerim bu ay sana da faydası olurGünaydın canım. Ben bu ay normal denemedeyim. Ovulasyon yapmadım ama takvim de bugün yumurtlama günüm. Belirtiler de o yönde zaten. Bugünleri gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum. Bakalım ne olacak. Bu arada süt-maydanoz enfeksiyona çok iyi geldi canım. Çok sağol![]()
Aynen öyle . Belki de yüzyüze gelmediğimiz birilerine derdimizi açmak daha kolay ve rahatlatıcı. Umuyorum herbirimizin güzel haberler verebildiği bir topic olmaya devam ederiz.Demi çok güzel bir sayfa kimse kimseyi tanımıyor ama herkes bir biri hakkında güzel dileklerde bulunup umut oluyor![]()
Halen bir ümit bekliyorum canım aşılamanın 13.günü bitmek bilmeyen gaz sorunum varAynen öyle . Belki de yüzyüze gelmediğimiz birilerine derdimizi açmak daha kolay ve rahatlatıcı. Umuyorum herbirimizin güzel haberler verebildiği bir topic olmaya devam ederiz.
Evet 3 4 günde bitiyor canım ben oturamıyordum bile çok kötü batma oluyorduBen de iğnenin ilk 2 günü kasık agrıları yaşamıştım, son 2 gündür hiçbişe yok. Bakalım devamı nasıl olacak. Etkiler iğnenin 3. Gününde bitiyor muydu sizde de
Aynen rahatsız ediciydi 2 gün. Şimdi artık günlerin gecmesini beklicemEvet 3 4 günde bitiyor canım ben oturamıyordum bile çok kötü batma oluyordu
Inşallah bebeğin sana tutunur güzel haberler alırsınAynen rahatsız ediciydi 2 gün. Şimdi artık günlerin gecmesini beklicemen hayırlısı olsun
![]()
Canım çatlatma iğnesinden sonraki 2-3 gün kasık ağrısı olması normaldir çünkü yumurta çatlıyor.Ben de iğnenin ilk 2 günü kasık agrıları yaşamıştım, son 2 gündür hiçbişe yok. Bakalım devamı nasıl olacak. Etkiler iğnenin 3. Gününde bitiyor muydu sizde de
Canım gidip bir kan testi versen keşkeHalen bir ümit bekliyorum canım aşılamanın 13.günü bitmek bilmeyen gaz sorunum var
Hastane bana uzak canım ya 15.gün adet olmazsam giderim artıkCanım gidip bir kan testi versen keşke
Evde gebelik testin var mıHastane bana uzak canım ya 15.gün adet olmazsam giderim artık
Çok amin kuzum sağolInşallah bebeğin sana tutunur güzel haberler alırsın
Var canim cikar mi acabaEvde gebelik testin var mı