- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.071
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.341
Benim 16bin oldu kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 16bin oldu kuzu
Yemin ederim far görmüş tavşan gibi oluyorum artık donuk bakıyorum 5 dk sonra “hmm bu da negatifmiş” pat çöpeForumdaki silik testlere baka baka şaşı oldum![]()
Acayip iyiBenim 16bin oldu kuzu
Inşallah rabbin herkese nasip etsin aslında bikac kez duymuştum hormonlara da yan etkisi yok diye deneyeceğim teşekkür ederim hatırlattığın içinCanım o zaman bal çörek otu kürü tam sana göre bence bunu muhakkak uygula eğer kür denersen. Ama inşallah başlayacağın bu yeni tedavinde herşey gönlünce olur![]()
Fakültede arkadaşlar aşırı zayıflamışsın diyor. Halbuki koronadan 2 kilo verdim. Bedenen mi çöktüm acepAcayip iyi![]()
Bazıları çok net ya hevesleniyorum geçen seneki heyecanımı hatırladımYemin ederim far görmüş tavşan gibi oluyorum artık donuk bakıyorum 5 dk sonra “hmm bu da negatifmiş” pat çöpe![]()
Yine olacakkkkk inşallahBazıları çok net ya hevesleniyorum geçen seneki heyecanımı hatırladım![]()
Ne demek canım benimInşallah rabbin herkese nasip etsin aslında bikac kez duymuştum hormonlara da yan etkisi yok diye deneyeceğim teşekkür ederim hatırlattığın için![]()
Yok be sen çok zayıfladınFakültede arkadaşlar aşırı zayıflamışsın diyor. Halbuki koronadan 2 kilo verdim. Bedenen mi çöktüm acep![]()
Bir daha görürüz inşallahBazıları çok net ya hevesleniyorum geçen seneki heyecanımı hatırladım![]()
Oldum canım dün tranafer.YAptın mı kız sufleni
Canım yumişler 3. Güne geldi mi ilerleme nasıl gidiyor onu merak ettim
Canımvalla yapmadım henüz inanınki negatif çıkacağını bile bile yapıyorum yok kızlar yok ilişki yok bebek nasıl olsun :))) ovü yapsam okeydi ama ovü de yapmadım
Ayşoş gebelik yok sankigidişat onu gösteriyor sen de benim gibi test zedesin
Aşkım biliyorum yumişlerin durumunu merak ettim
Özledik seni canım arada gelNe durumdasın şuan?
Canım o zaman bal çörek otu kürü tam sana göre bence bunu muhakkak uygula eğer kür denersen. Ama inşallah başlayacağın bu yeni tedavinde herşey gönlünce olur![]()
Kuzuş test yaparsan bize de atOldum canım dün tranafer.![]()
İzmirde tüm hastaneler sadece acil vakalara bakıyo sizin orda nasıl bilmiyorum ama öyleyse bölümler hasta kabul etmiyo diye biliyorum canım. Sen yinede kendin dikkat et bakalım beslenmene inşallah yükselmezAynen konuşmuştuk. Muhtemelen bana da diyet verecek. Hastane olaylarını da hiç sevmiyorum özellikle şu dönem mecbur gidicem![]()
İnşallah canım.Kuzuş test yaparsan bize de at![]()
Kuzum özele gidicem mecburen doktor irtibatta olabileceğimiz biri olsun dedi. Annemin doktoru var 800 TL muayenesiİzmirde tüm hastaneler sadece acil vakalara bakıyo sizin orda nasıl bilmiyorum ama öyleyse bölümler hasta kabul etmiyo diye biliyorum canım. Sen yinede kendin dikkat et bakalım beslenmene inşallah yükselmez![]()
Çok pahalı canım. Rabbim kolaylık versinKuzum özele gidicem mecburen doktor irtibatta olabileceğimiz biri olsun dedi. Annemin doktoru var 800 TL muayenesiKan tahlillerini de devlette yaptırıyor. Nasıp olacak bilmiyorum
![]()
Aman tanrım ne kadar yüksek fiyatıııKuzum özele gidicem mecburen doktor irtibatta olabileceğimiz biri olsun dedi. Annemin doktoru var 800 TL muayenesiKan tahlillerini de devlette yaptırıyor. Nasıp olacak bilmiyorum
![]()
Benim 19 mm olduğunu gördükten iki gün sonrasına ilişki önermişti dr. İnşallah yine günü kaçırıp öyle denememişimdirHanımlar herkese merhaba hayırlı cumalar. 10 Aralık Perşembe günü kontrole gittim femera kullanmıştım ve 1 yumurtalığım gelişmişti 19 mm. Akşam saat 6 da çatlatma iğnemi oldum. Hemen ertesi günü saat 3 te aşılama yaptırdım. Bugün 8. günüm ama bende belirti falan yok. Olmadığını biliyorum ama ümit işte. Çatlatma iğnesinin ağrısıda olmadı bende acaba yumurtam çatlamadı mı bu arada pkoyum.. Benim gibi belirti yaşamayan var mı? Helal edin uzun oldu![]()
Şu çatlatma iğnesinin belirtileri bende hiç olmadıHanımlar herkese merhaba hayırlı cumalar. 10 Aralık Perşembe günü kontrole gittim femera kullanmıştım ve 1 yumurtalığım gelişmişti 19 mm. Akşam saat 6 da çatlatma iğnemi oldum. Hemen ertesi günü saat 3 te aşılama yaptırdım. Bugün 8. günüm ama bende belirti falan yok. Olmadığını biliyorum ama ümit işte. Çatlatma iğnesinin ağrısıda olmadı bende acaba yumurtam çatlamadı mı bu arada pkoyum.. Benim gibi belirti yaşamayan var mı? Helal edin uzun oldu![]()
Hoşbuldum bebişim ben bu ay geçen ay ki gibi adetimi bekleyemeyeceğim adetime 10 gün var ben 5 gün sonra falan gitcem kan vermeyeHoşgeldin bebişim son durumunu merak ediyorum yaz muhakkak
YaaaaOldum canım dün tranafer.![]()
Seni de testkolik yaptık iyi miHoşbuldum bebişim ben bu ay geçen ay ki gibi adetimi bekleyemeyeceğim adetime 10 gün var ben 5 gün sonra falan gitcem kan vermeye![]()