Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o zaman bal çörek otu kürü tam sana göre bence bunu muhakkak uygula eğer kür denersen. Ama inşallah başlayacağın bu yeni tedavinde herşey gönlünce olur 😍
Inşallah rabbin herkese nasip etsin aslında bikac kez duymuştum hormonlara da yan etkisi yok diye deneyeceğim teşekkür ederim hatırlattığın için 🥰

Inşallah rabbin herkese nasip etsin aslında bikac kez duymuştum hormonlara da yan etkisi yok diye deneyeceğim teşekkür ederim hatırlattığın için 🥰
Ne demek canım benim 💋
Fakültede arkadaşlar aşırı zayıflamışsın diyor. Halbuki koronadan 2 kilo verdim. Bedenen mi çöktüm acep 😂
Yok be sen çok zayıfladın 👏🏻
Bazıları çok net ya hevesleniyorum geçen seneki heyecanımı hatırladım :KK51:
Bir daha görürüz inşallah 🥰

YAptın mı kız sufleni 😂

Canım yumişler 3. Güne geldi mi ilerleme nasıl gidiyor onu merak ettim

Canım 😅 valla yapmadım henüz inanınki negatif çıkacağını bile bile yapıyorum yok kızlar yok ilişki yok bebek nasıl olsun :))) ovü yapsam okeydi ama ovü de yapmadım

Ayşoş gebelik yok sanki 😑 gidişat onu gösteriyor sen de benim gibi test zedesin

Aşkım biliyorum yumişlerin durumunu merak ettim

Özledik seni canım arada gel ❤️ Ne durumdasın şuan?

Canım o zaman bal çörek otu kürü tam sana göre bence bunu muhakkak uygula eğer kür denersen. Ama inşallah başlayacağın bu yeni tedavinde herşey gönlünce olur 😍
Oldum canım dün tranafer. 😍

Aynen konuşmuştuk. Muhtemelen bana da diyet verecek. Hastane olaylarını da hiç sevmiyorum özellikle şu dönem mecbur gidicem ☹️
İzmirde tüm hastaneler sadece acil vakalara bakıyo sizin orda nasıl bilmiyorum ama öyleyse bölümler hasta kabul etmiyo diye biliyorum canım. Sen yinede kendin dikkat et bakalım beslenmene inşallah yükselmez 🙏

İzmirde tüm hastaneler sadece acil vakalara bakıyo sizin orda nasıl bilmiyorum ama öyleyse bölümler hasta kabul etmiyo diye biliyorum canım. Sen yinede kendin dikkat et bakalım beslenmene inşallah yükselmez 🙏
Kuzum özele gidicem mecburen doktor irtibatta olabileceğimiz biri olsun dedi. Annemin doktoru var 800 TL muayenesi 🤦🏼‍♀️ Kan tahlillerini de devlette yaptırıyor. Nasıp olacak bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Kuzum özele gidicem mecburen doktor irtibatta olabileceğimiz biri olsun dedi. Annemin doktoru var 800 TL muayenesi 🤦🏼‍♀️ Kan tahlillerini de devlette yaptırıyor. Nasıp olacak bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Aman tanrım ne kadar yüksek fiyatııı 😳😳 durumunuz elveriyorsa seçeneğinin olması da iyi tabi canım iyi yanından bakmak lazım

Hanımlar herkese merhaba hayırlı cumalar. 10 Aralık Perşembe günü kontrole gittim femera kullanmıştım ve 1 yumurtalığım gelişmişti 19 mm. Akşam saat 6 da çatlatma iğnemi oldum. Hemen ertesi günü saat 3 te aşılama yaptırdım. Bugün 8. günüm ama bende belirti falan yok. Olmadığını biliyorum ama ümit işte. Çatlatma iğnesinin ağrısıda olmadı bende acaba yumurtam çatlamadı mı bu arada pkoyum.. Benim gibi belirti yaşamayan var mı? Helal edin uzun oldu😏❤️
Benim 19 mm olduğunu gördükten iki gün sonrasına ilişki önermişti dr. İnşallah yine günü kaçırıp öyle denememişimdir 😕

Hanımlar herkese merhaba hayırlı cumalar. 10 Aralık Perşembe günü kontrole gittim femera kullanmıştım ve 1 yumurtalığım gelişmişti 19 mm. Akşam saat 6 da çatlatma iğnemi oldum. Hemen ertesi günü saat 3 te aşılama yaptırdım. Bugün 8. günüm ama bende belirti falan yok. Olmadığını biliyorum ama ümit işte. Çatlatma iğnesinin ağrısıda olmadı bende acaba yumurtam çatlamadı mı bu arada pkoyum.. Benim gibi belirti yaşamayan var mı? Helal edin uzun oldu😏❤️
Şu çatlatma iğnesinin belirtileri bende hiç olmadı 🤷🏼‍♀️ hatta ben de kızlara sordum acaba çatlamadı mı diye

Back
X