Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MelodiminEsi MelodiminEsi Yapma öyle ama aşman lazım bu senin yada başka birinin yüzünden olan bişey değil ki. Kendini suçlama Allahın bir bildiği vardır canım. En hayırlısı neyse bizi ona hazırlıyor. İyi kötü bi çok şey yaşıyoruz burdaki herkes neredeyse yaşadı bunu. Sonunda herşey daha güzel olucak Rabbim kucaklarımızı boş bırakmıcak. Buna inanarak dua et evrene hep pozitif enerji yolla dönüşü hep pozitif olsun ❤️

MelodiminEsi MelodiminEsi Yapma öyle ama aşman lazım bu senin yada başka birinin yüzünden olan bişey değil ki. Kendini suçlama Allahın bir bildiği vardır canım. En hayırlısı neyse bizi ona hazırlıyor. İyi kötü bi çok şey yaşıyoruz burdaki herkes neredeyse yaşadı bunu. Sonunda herşey daha güzel olucak Rabbim kucaklarımızı boş bırakmıcak. Buna inanarak dua et evrene hep pozitif enerji yolla dönüşü hep pozitif olsun ❤️
Ne hayaller kuruyorum bir bilsem 😔 oğlumun testlerini hala saklıyorum..

İnstagramda şöyle hikayelerde geriye doğru gittim de 😔 ah diyorum burda bebeğim vardı nasıl da mutluyum yüzümüz nasıl da gülüyor🥺
Ben çöktüm hepten kızlar ya toparlanamıyorum. Hapsetti beni umutsuzluk
Canım benim bu duyguların sana faydası yok. Kuzum sabır demekten başka çaremiz yok. Elimizden geleni yapıyoruz. Hadi silkelen bir kalk. Bak ben 36 olacağım, eşim 42. Çok üzülsem de yine de umutlarımı koruyorum.

Bebeğim mesela yumurtan sağ taraftaysa oraya bırakıyor tabii ki bakıyorlar . Sen bakıp bakmadığını nerden biliyorsun bakmıştır belki
E aşılamada bayıltmıyokii ultrason cihazı yoktuu 🙄 bende sağlı sollu vardı yumurta ortaya biyere kondurdu galiba 😅😅😅

Her şer de bi hayır her hayır da bi şer vardır üzülme allahın seninle ilgili daha güzel planları var demekki yıpratma pozitif düşün iyi düşün iyi olsun kendini yıpratma önüne bak tatlım

Canım benim bu duyguların sana faydası yok. Kuzum sabır demekten başka çaremiz yok. Elimizden geleni yapıyoruz. Hadi silkelen bir kalk. Bak ben 36 olacağım, eşim 42. Çok üzülsem de yine de umutlarımı koruyorum.
Fotoğrafları görünce kötü oldum balım 😔 gerçekten insan yaşadığını anlıyor
E aşılamada bayıltmıyokii ultrason cihazı yoktuu 🙄 bende sağlı sollu vardı yumurta ortaya biyere kondurdu galiba 😅😅😅
Biraz sağdan biraz soldan 🤭 çok iyi yere göndermiş ki bebiş gelmiş 😊

Her şer de bi hayır her hayır da bi şer vardır üzülme allahın seninle ilgili daha güzel planları var demekki yıpratma pozitif düşün iyi düşün iyi olsun kendini yıpratma önüne bak

Her şer de bi hayır her hayır da bi şer vardır üzülme allahın seninle ilgili daha güzel planları var demekki yıpratma pozitif düşün iyi düşün iyi olsun kendini yıpratma önüne bak
İnşallah canım 🤲🏻

Dr bana geçmişteki herşeyi sil at yeni bi sayfa açıyoruz demişti. Ben herşeyi sildim telefondan ultrasonlarıda attım canım baktıkça mutsuz oluyo insan geçmişe yakılmamaya çalış elinden geldiği kadar

Fatmaylaa ben aynu gunde catlatma olduu o heycaanla test yapiyoo
Bense suan cigkofte gomdumm
Testimm bilee yok yapcakk 😁
Tutmayin beni gidip test alcamm 😁😁
Yasakları del halley napıyım eşime dedim test al kaçtane diyor 2 tane almıs içimden bişey dürttü ben normalde uyumam öğlen bir tatlı uyku bastırdı arada kasıklarıma ağrı giriyor sık idrara çıkıyorum ve sabah 7 de kalkıyorum bu aralar ve acıkmıs oluyorum hissettim herhalde bilmiyorum 6.hissim baya iyi fal da güzel bakarım 🙏😊😜🤣

Back
X