- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.461
Şaka yapıyor olmalısın, hayırdır sen duygu durum değişikliği yaşıyorsun? Var sende bi işBilmiyom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka yapıyor olmalısın, hayırdır sen duygu durum değişikliği yaşıyorsun? Var sende bi işBilmiyom![]()
Ağlama ya bak kızarım sanaDemekki genelleme yok
Baktırmadımki daha uykum da kaçtı zaten dur baktırayım
Bişey söylicem bu mesajı okurken nedense gözyaşlarım aktıkendimi çok kötü hissettim
Yok gebelik ayşoşŞaka yapıyor olmalısın, hayırdır sen duygu durum değişikliği yaşıyorsun? Var sende bi iş![]()
Çok bastırıyoruz bazen yaAğlama ya bak kızarım sana
Biliyorum canım. Yeğeninden de etkileniyorsun, fark etmesen de sevgin seni içten çökertiyor gibi. Onu yeğen olarak çok severken kendin için de bir o kadar istiyorsun. Bebeklerin aklına geliyorYok gebelik ayşoş
Çok bastırıyoruz bazen ya
Bende çinli hizmetçi mi alsak eve dedim eşim bi baktıLaRisaCca falaaddin ne dedi sana
onun cini de bebek demedi. Temizlik robotunu alacağımı söyledi
gerçekten ona kafayı takmışım bu ara
![]()
Allah nasip ederse yazın kendi evimize taşınacağız. O zamana kadar araştırma yapıyorum. O marka en iyisi sanırımBende çinli hizmetçi mi alsak eve dedim eşim bi baktıxiaomi çinli hizmetçi dedim
![]()
Kuzum seni kötü hissettirecek bişey yazmadım aslında ama yinede benden kaynaklandıysa özürdilerim.Yok gebelik ayşoş
Sabah müge anlı açtım doğum günüymüş pasta kesiyor kadın gülüyor ben ağlıyorum töbe töbe dedim mügeye ağladım ordan çıktı albi cik eşimi aradım öğlen test al dedim ve sonuc sabah ki sonucu merak ediyorum ben saatler gecmiyorYok gebelik ayşoş
Evet bende yağ ölçer tartısı vr baya iyi al al bende alıcam indirimi takip edicemAllah nasip ederse yazın kendi evimize taşınacağız. O zamana kadar araştırma yapıyorum. O marka en iyisi sanırım
Teo ya yeğenim çok güzel ve ben çok üzülüyorumBiliyorum canım. Yeğeninden de etkileniyorsun, fark etmesen de sevgin seni içten çökertiyor gibi. Onu yeğen olarak çok severken kendin için de bir o kadar istiyorsun. Bebeklerin aklına geliyor![]()
Bende çinli hizmetçi mi alsak eve dedim eşim bi baktıxiaomi çinli hizmetçi dedim
![]()
Aşko çok tşk ederim senle bi ilgisi yok ben çok doldumKuzum seni kötü hissettirecek bişey yazmadım aslında ama yinede benden kaynaklandıysa özürdilerim.
Olmadığını her ay biliyoruz canım ama yinede o küçücük umut bizi heveslendirmeye yetiyor, hatta adet olduğumuz zaman bir anda kırmızı değilde hafif kahverengi gelse acaba bu adet değilde yerleşme olabilir mi diye düşünüyoruz. Adete 2 gün kala kan testi yapıp koca bir 0.100 görüyoruz ama yinede belki daha kana çıkmamıştır diye kuruyoruz. Bilene bileee kuruyoruz.... ve bunun gibi 100 tane örnek veririm.Yani bunu yıllardır yaşıyoruz ve inan bunu 10 yılda yaşasak yine durumumuz aynı olacak (Allahım korusun). Bu yoldaki Yüzde 1 ihtimal bizim için gerçekten önem verdiğimiz bir ihtimal.
Seni Seviyorum... Gözündeki yaşı seveyim senin.
Bir gün bizde anne olacağız inanıyorum ve bunu yaşayacaksın Larisa. Çokta tatlı-iyi-bilinçli bir anne olacaksın❤
Güzel kalplim güzel günler bize de gelecek inşallahTeo ya yeğenim çok güzel ve ben çok üzülüyorum
mantıklı onu araştırıyorum henüz karar veremedim
Aşko çok tşk ederim senle bi ilgisi yok ben çok doldum![]()
Ne zaman alıyoruzGüzel kalplim güzel günler bize de gelecek inşallahdışarıdakiler çok etkilemiyor da yakınlarımız biraz daha duygularımızı coşturuyor. Robotu birlikte alalım. O iş yapsın biz yürüyelim
![]()
Geçecek inşallah. Bebişin gelecek ve unutturacak sana bu üzüntüleri![]()
İnşallah canlarımDr bana geçmişteki herşeyi sil at yeni bi sayfa açıyoruz demişti. Ben herşeyi sildim telefondan ultrasonlarıda attım canım baktıkça mutsuz oluyo insan geçmişe yakılmamaya çalış elinden geldiği kadar
Yaza alayım diyorum. Yeni ev büyük biraz. Baş gelmek zor olur. 2 kişiye büyük ev ne yapacaksakNe zaman alıyoruz![]()
LaRisaCca falaaddin ne dedi sana
onun cini de bebek demedi. Temizlik robotunu alacağımı söyledi
gerçekten ona kafayı takmışım bu ara
![]()
Hem süpürüp hem siliyor mu? Sadece süpürge mi canımMop pro2 var bende cok memnunum
Elim ayagim oldu![]()
Ortaya file çekin kale yapın filanYaza alayım diyorum. Yeni ev büyük biraz. Baş gelmek zor olur. 2 kişiye büyük ev ne yapacaksak
Ben de aynı soruyu soruyorum bir de halı performansı nasıl?Mop pro2 var bende cok memnunum
Elim ayagim oldu![]()
3 modlu canimHem süpürüp hem siliyor mu? Sadece süpürge mi canım
Memnun musun3 modlu canim
Sadece supurme
Sadece silmee
Hem supurme hemde silmee ikisi bi aradaa