Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duphaston bitiyordu bu akşam tanış ebeyi aradım doktora sordu baş ağrısı yapabilir duphaston bel kasık ağrısı devam ediyorsa duphaston değil progesteron yazalım vajinal alsın dedi. Şimdi doktor reçete yazacak eşim alacak..

Doktor değişecek diye ona birşey sormak istemiyorum acıkcası.

Yüksekte yatamam zaten. Başıma dikkat ettim ama oda olanlir tabi.
Su da en az 2 lt içiyorum zaten
Bende progestan kullanıyorum 200 lük sabah 2 akşam 2 dr ne olur ne olmaz diye veriyor genelde 12. Haftada bırakıcakmışım. Ağrı oluyo ama bende kramp gibi oluyo ev işi falan yaparken 15dk iş yapıp oturuyorum bazen. Oturduğumda yada yattığımda olmuyo. Birde kabızlık çok yaşıyorum o da bazen sancı yapıyo bende.

Vajinal tablet daha etkili ve yan etkisi daha az. Sadece akıntı yapıyor kullanınca yat dinlen
E recete iletti okudum ağız yolu ile alınız diyor ama ebe vajinal alacaksın dedi. Bakalım. Eczane ne yazacak.

Bende progestan kullanıyorum 200 lük sabah 2 akşam 2 dr ne olur ne olmaz diye veriyor genelde 12. Haftada bırakıcakmışım. Ağrı oluyo ama bende kramp gibi oluyo ev işi falan yaparken 15dk iş yapıp oturuyorum bazen. Oturduğumda yada yattığımda olmuyo. Birde kabızlık çok yaşıyorum o da bazen sancı yapıyo bende.
Bende belim kasıklarım yatınca da ağrıyor mutfağa arada atıştırmaya gidip geliyorum bir ağrı giriyor.
Progestqn vajinal mi alıyorsun

Bizde sperm sorunu yok bildiğimiz kadarıyla çünkü gidip sperm dna analizi bile yaptırmadı.. keçi boynuzu falan iç dediğimde küfretmişim gibi bakıyor 🤦‍♀️ sanki kendime çocuk yapıyorum. Sadece e vitamini kullanıyor bu ara ballı bi şeyler yemeye başladı. Siz de keçi boynuzu e vitamini falan takılın. Kür falan çok abartma öyle şeyler de idrarı zorlar
bizim sperm hasarı var, araştırdığım kadarıyla hareketsiz yaşam tetikliyormuş bu durumu. Diyorum sen de çık biraz yürü, nerdeee. Kanepeyle duygusal bağ kurmuş resmen :KK70:

bizim sperm hasarı var, araştırdığım kadarıyla hareketsiz yaşam tetikliyormuş bu durumu. Diyorum sen de çık biraz yürü, nerdeee. Kanepeyle duygusal bağ kurmuş resmen :KK70:
Ben de eşimin başını yedim bizde de var o durum biraz. Her akşam 1 saat spor yapıyor şimdi. Doktordan bizzat duyunca yapmaya başladı

Bende belim kasıklarım yatınca da ağrıyor mutfağa arada atıştırmaya gidip geliyorum bir ağrı giriyor.
Progestqn vajinal mi alıyorsun
Evet canım vajinal. Kapı ağız yoluylada alabiliyosun fitil olarakta. Fitil olduğu zaman yan etkisi olmuyo o yüzden daha iyi.

Aynen cnm öyle en azından burda pozitif enerji insanı yükseltiyor cnm bak biz hamile kalamiyirum diye nece sıkıntılar çekiyoruz ama bir birimize destek oluyoruz😘 sende İyiki bizim aramizdasin cnm
Kuzumm ben çok geç katıldım biliyorsun. O kadar zor zamanlar atlattım ki. Rabbim bir an önce size de nasip etsin inşallah sağlıkla hamilelik 🙏🏻🙏🏻

20201225_165333.webp

Dün piki görmüştüm ya bugün sanırım çatlamış ben ancak yarın değerlendirebilirim o zamana kadar etkisi kalir mı kalmaz mı sizce LaRisaCca LaRisaCca

Back
X