Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayşem bukadar gecikmeyle heveslenip de olursam üzülürüm. Üzülmek istemiyorum
Heveslenme larim.ay bende surekli boyle bu ay olacak olacak diyip duruyorum. Sen uzulme kuzum.insallah vardir biseyler. Ama yoksada yeni aya umutla basla canim. Sen herseyin en iyisini hakediyorsun.

Ya biz bu konu da arsız olmuşuz :rolleyes: utanma valla bi gebelik için kan verir enabizdan kontrol edersin idrar da her zaman doğru sonuç vermiyor kan ver kafan rahat etsin 😅
😂 tamam tamam test yapıcam sabah ama kan değil 😂
Amannn lari, düşün öyle bile olsa ne aylar heveslenip heveslenip duvara tosladık. Bunlar bize vız gelir tırıs gider.
Neyseki umutla Önümüze bakmayı biliyoruz. Değilsen sakının ha sakın üzülme. Ne zorlukları aştın onları hatırla :KK200:
Neler geldi geçti be ayşoş .. olursak bu da geldi geçti deriz .. ben bi keresinde yine 5 gün geciktim ama o gün adet oldum. O yüzden de olurum gibi düşünüyorum bakalım artık hayırlısı ayşoşum

Heveslenme larim.ay bende surekli boyle bu ay olacak olacak diyip duruyorum. Sen uzulme kuzum.insallah vardir biseyler. Ama yoksada yeni aya umutla basla canim. Sen herseyin en iyisini hakediyorsun.
Canım zaten yoksa da biliyosunuz yeni aya umutla başlayacam. Tüpe gidecem. Her türlü umutluyum bu ay değilse diğer ay olur belki 🤲🏻 Allah büyük bakalım kısmetimizde ne var

cakltanesi cakltanesi sen alışveriş yaptın mı bebişe😍
Yok canım almadım bişey. Ama önceki gebeliğimde karyola almıştık zaten duruyodu odada. Bir tanede teflü yastığı almıştım. 5-6 ay olmadan almak istemiyorum bu sefer. Geçen gün kendime aldım ama dr kızdı bunları giyme bidaha dedi 😅 zorunluluktan aldım yani

Yok canım almadım bişey. Ama önceki gebeliğimde karyola almıştık zaten duruyodu odada. Bir tanede teflü yastığı almıştım. 5-6 ay olmadan almak istemiyorum bu sefer. Geçen gün kendime aldım ama dr kızdı bunları giyme bidaha dedi 😅 zorunluluktan aldım yani
Doktora ne oluyormuş niye giymeyecekmişsin 😁 bilmiyorum ki ne desem.. ben aldım ama düşük yapınca ,bütün bu bebek eşyalarını aldığıma hiç üzülmedim. Eşyalarla pek duygusal bağ kurmuyom ben ya .. gördükçe de anlam yüklemedim onlara

Doktora ne oluyormuş niye giymeyecekmişsin 😁 bilmiyorum ki ne desem.. ben aldım ama düşük yapınca ,bütün bu bebek eşyalarını aldığıma hiç üzülmedim. Eşyalarla pek duygusal bağ kurmuyom ben ya .. gördükçe de anlam yüklemedim onlara
Ultrasonla bakıcaktı beli lastkli etekle çorap vardı benim kalçada maşallah geniştir biraz 😅 e tabi aşağı sıyırmakta zorlanınca kızdı. Bende lastik örgü elbise aldım karın kısmını sıkmasın diye bluzla iyi olur dedim. İkide pantolon aldım ucuzluk var diye. Gerçi bende etkilenmedim yataktan falan ilk başlarda bi içim garip oldu tabi ama alıştım sonradan

Ultrasonla bakıcaktı beli lastkli etekle çorap vardı benim kalçada maşallah geniştir biraz 😅 e tabi aşağı sıyırmakta zorlanınca kızdı. Bende lastik örgü elbise aldım karın kısmını sıkmasın diye bluzla iyi olur dedim. İkide pantolon aldım ucuzluk var diye. Gerçi bende etkilenmedim yataktan falan ilk başlarda bi içim garip oldu tabi ama alıştım sonradan
Ahahah doktora gel ya :))) kız ben olsam “sen de bu pantolonu giyme yakışmamış “ derdim kesin o da düşünsün etek mi giysin diye 😂

Omur-un Hatunu Omur-un Hatunu canim nasil gidiyor. Doktora ne zaman gidiyosun.
Bel ağrım kasık ağrım sanki progestqn kullanmaya başlayalo azaldı gibi hissediyorum.
Salı günü kontrole gideceğim.
hayırlısı ile İnşallah Güzel haber alırım 🤲🤲

Back
X