- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.521
Ayy Allah razı olsunYok kuzum her defasında anlatıyorumama çok sevindi o da cinsiyeti öğrendiğinize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy Allah razı olsunYok kuzum her defasında anlatıyorumama çok sevindi o da cinsiyeti öğrendiğinize.
Fındık kurdu155 falan![]()
Ay severmisin canın cektiyse gidip kendimi azcık döviyimİçemiyorum kuzum ya yutamıyorum
Ahahah kız o ihtimal niye aklıma gelmedi![]()
Bebeğim kahveye aşıktım ama gebelikte tiksiniyorum o yüzden yutamıyorum mevzu koku değil yaniAy severmisin canın cektiyse gidip kendimi azcık döviyim![]()
Yok seço gerek yok dedi. İlk muayeneyi olduk herşey ok dedi ve başladık. Sana çekelim mi dediKuzuu ameliyat sonrası sulu ultrason çekilmedi dimi sana?LaRisaCca
Randevu alırken sordum sono çekilmeyecek dedi sekreter. Sonra gebelik şüphem var diye cekmiycez dedi aysel ama gerekseydi hoca tekrar çağırırdı herhaldeYok seço gerek yok dedi. İlk muayeneyi olduk herşey ok dedi ve başladık. Sana çekelim mi dedi
he ya öyle olsa yeter bize. Daha düşünmem de zaten.Ayy Allah razı olsunenişteme de ki bay x ikizleri herkese bir kız bir erkek seçiyormuş artık nasıl beceriyorsa
o yüzden sakın vazgeçmesin bir batında fabrikayı kapatıyoruz
![]()
Ben histeroskopi yaptığı kimseye ultrason ya da hsg çektiğine şahit olmadım, aynen gerekse atlamayacağı bir detay. Sen hematoloğa gittin miRandevu alırken sordum sono çekilmeyecek dedi sekreter. Sonra gebelik şüphem var diye cekmiycez dedi aysel ama gerekseydi hoca tekrar çağırırdı herhalde
Ayyy bak gör nasıl da olacakhe ya öyle olsa yeter bize. Daha düşünmem de zaten.![]()
Gitmedim yaBen histeroskopi yaptığı kimseye ultrason ya da hsg çektiğine şahit olmadım, aynen gerekse atlamayacağı bir detay. Sen hematoloğa gittin mi
Ayyy bak gör nasıl da olacak![]()
Ben arada decavit içiyorum bir de coq10 ve balık yağıBana vitamin önerin kızlaar, bütün vitaminlerim bitti geçen ay, bu ay arı sütü bal polen propolis karışımı aldım, başka da bişe kullanıyorum şuan, ne alayımki
ovu testin varsa yapsan mı canımEki Görüntüle 2827550 kızlar bu ayki adet döngüsü bu şekildeydi ben adetin 5.gununden beri clife içiyorum sabah akşam bugün o kadar sancılı kasik ağrım vardı ki sol kasığımda ardından hafif akıntım oldu sefaff devamı olmadı iki üç damla kadar bu ağrı normal mi sizce yumurta büyürken de ağrı yapar mı![]()
Hee yaa olsun cücüşler hele bi doğsun burda kahve akşamları yaparızBebeğim kahveye aşıktım ama gebelikte tiksiniyorum o yüzden yutamıyorum mevzu koku değil yani![]()
Elimde yok malesef yaovu testin varsa yapsan mı canım
Amin canım inşallahYaaa minnoş anneeehepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
![]()
Follow to followBiri beni gözliiiiiiiiii![]()
![]()
İyi yapmışsın canım zaten şuan tüpe de başlamış değilsin sonra da gidebilirsinGitmedim yavakalar çok arttı diye bi de eşim çok müsait değildi. Gitmedim ama randevuyu erteledim 10 gün sonra falan
Evet canım yumurtalar büyürken bu ağrıları yapar ama çatladığını bu şekilde anlayamayız kaçırmak istemiyorsan gün aşırı değerlendirin canımEki Görüntüle 2827550 kızlar bu ayki adet döngüsü bu şekildeydi ben adetin 5.gununden beri clife içiyorum sabah akşam bugün o kadar sancılı kasik ağrım vardı ki sol kasığımda ardından hafif akıntım oldu sefaff devamı olmadı iki üç damla kadar bu ağrı normal mi sizce yumurta büyürken de ağrı yapar mı![]()
Ayy portiiiiHee yaa olsun cücüşler hele bi doğsun burda kahve akşamları yaparız![]()