• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
melinda- melinda- senin kontrol ne zamandı canım
Dün akşam gittim canım :KK200: Tosbiğim tepe taklak duruyordu:emir_bebek:elleri yüzünde:KK200:bacakları ayakları iyice seçiliyor artık çok mutlu oldum:KK6: 10 gün sonra ikili taramaya gideceğim. Ya ben şimdiden 1.5 kilo aldım:110: Bulantıyı bastırmak için sık az yedim ama çok fazla yemedim bence:olamaz::KK72: İkinci trimestr üçüncü trimestr beni kim durduracak doktorum şimdi birşey demiyor ama o zaman dötümü kesecek bence:bicak:
Emzirenlerden duyduğum kadarıyla emzirmeyle çok güzel kilo veriliyormuş, kendimi öyle teselli ediyorum :KK45:
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn iyi haftasonları :halay:

Dün akşam gittim canım :KK200: Tosbiğim tepe taklak duruyordu:emir_bebek:elleri yüzünde:KK200:bacakları ayakları iyice seçiliyor artık çok mutlu oldum:KK6: 10 gün sonra ikili taramaya gideceğim. Ya ben şimdiden 1.5 kilo aldım:110: Bulantıyı bastırmak için sık az yedim ama çok fazla yemedim bence:olamaz::KK72: İkinci trimestr üçüncü trimestr beni kim durduracak doktorum şimdi birşey demiyor ama o zaman dötümü kesecek bence:bicak:
Emzirenlerden duyduğum kadarıyla emzirmeyle çok güzel kilo veriliyormuş, kendimi öyle teselli ediyorum :KK45:
Kuzuş üzülme simgoştan bende 2 kilo aldık şimdiye kadar veririz elbet nolcak yapacak bsy yok 😂 kaç kilosun şimdi onlar iyi olsun bize yeter ooyyy harikaa onları izlemek degil mi 🙈 Bn hiç cıkmak istemedim ❣️❣️

Follow to follow 😂

İyi yapmışsın canım zaten şuan tüpe de başlamış değilsin sonra da gidebilirsin

Evet canım yumurtalar büyürken bu ağrıları yapar ama çatladığını bu şekilde anlayamayız kaçırmak istemiyorsan gün aşırı değerlendirin canım

Ayy portiiii 🤗 hayallerini severim senin
Cücülerden sonra fırsat olur mu dersin 😁 bak muallimezzz e, ned en e hiçbiri gelemiyor

Kizlar 10. Aydan bildiriyorum cok fazla hayal kurmayin piliiiiz 😀 hatta ikiz analarii hiiiiiic hayal kurmasin 😳😳 totonuzu yataga koyup bikac saat uyuyabildiginiz aksamlari lüks sayin kendinize🤣

Kuzuş üzülme simgoştan bende 2 kilo aldık şimdiye kadar veririz elbet nolcak yapacak bsy yok 😂 kaç kilosun şimdi onlar iyi olsun bize yeter ooyyy harikaa onları izlemek degil mi 🙈 Bn hiç cıkmak istemedim ❣️❣️
Çok harika hem de😍 Her gidişimde daha çok aşık oluyorum 🥰 67civarıyım şu an😣 Sen kaç kilosun 😣 Veririz elbet onlar sağlıklı olsun da yeter tabi ki 🤗 Eşim de sürekli damızlık gibi beni besleme derdinde😂😂😂 Çok şeker oluyor birşey de diyemiyorum 🤭

Günaydın tatlişko demek bebitonu gördün ne güzel di mi kıpır kıpır maşallah 🧿 hiç üzülme biz de 2 kg aldık bence fena ilerlemiyoruz 😁
Tabii peraares peraares bu laflardan sonra kilo vermicek kilo alacak 😂😂
Valla bülent hoca da ona nooo der 😁
🤗🥰🤩
❤️❤️❤️🤗
Aynen canımm kilo aldık ama bence 3 ayda 2 kilo iyidir. 4 ayda 4 kilo alıyordum normalde şuan iyi gidiyorum bence. 😁
Kizlar 10. Aydan bildiriyorum cok fazla hayal kurmayin piliiiiz 😀 hatta ikiz analarii hiiiiiic hayal kurmasin 😳😳 totonuzu yataga koyup bikac saat uyuyabildiginiz aksamlari lüks sayin kendinize🤣
😂😂😂 Ben başıma geleceklerin farkındayım canım zaten seni örnek gösterdim 😂
Uyandın mı minnoş anneee

Şimdi kahvaltı kekimi attım fırına çayı koydum, adamı uyandırdım 🤗❤️
Kızlar iftarda size bu kekin tarifini atacağım sahur için ya da çayın yanına çok lezzetli oluyor bence. Akşam foto atar tarif yazarım size 🤗
Günaydınlar herkese ve iyi hafta sonları diliyorum 🙋‍♀️ Ohh miss elime sağlık , afiyet olsun Lariş 😉😘

Çok harika hem de😍 Her gidişimde daha çok aşık oluyorum 🥰 67civarıyım şu an😣 Sen kaç kilosun 😣 Veririz elbet onlar sağlıklı olsun da yeter tabi ki 🤗 Eşim de sürekli damızlık gibi beni besleme derdinde😂😂😂 Çok şeker oluyor birşey de diyemiyorum 🤭
Bnde 64 kiloyum kuzucum 62 ile hamile kaldım 🤗 bsy olmaz verilir üzülme yeter ki saglık olsun

Şimdi kahvaltı kekimi attım fırına çayı koydum, adamı uyandırdım 🤗❤️
Kızlar iftarda size bu kekin tarifini atacağım sahur için ya da çayın yanına çok lezzetli oluyor bence. Akşam foto atar tarif yazarım size 🤗
Ellerine saglık beybii bnde Kahvaltımı gömdüm şimdi 🤗🤗

Back
X