• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda da öyle duyguş bütün pencereleri açtım papatya kokuyor 🤩

Teşekkür ederiz teyzoşumuz 🥰 bu benim öğle yemeği gibi oldu

Oo tünaydın halloş

Merhaba canım evet ben şuan hamileyim ama tüp yaptım kendim uğraşmak ve beklemek istemedim

Canım elevit pronatal kullanıyoruz ben ve edaecoo bulantı yapmıyor hem sgk ödüyor 10 tl ye alıyoruz

Günaydın portim 🤗❤️ tabiki geleceğim ben kopabilir miyim hiç sizden 🤗
:KK68: :KK68:

Follow to follow 😂

İyi yapmışsın canım zaten şuan tüpe de başlamış değilsin sonra da gidebilirsin

Evet canım yumurtalar büyürken bu ağrıları yapar ama çatladığını bu şekilde anlayamayız kaçırmak istemiyorsan gün aşırı değerlendirin canım

Ayy portiiii 🤗 hayallerini severim senin
Cücülerden sonra fırsat olur mu dersin 😁 bak muallimezzz e, ned en e hiçbiri gelemiyor
Bugünden itibaren değerlendirecek dün kocam bey iftardan hemen sonra göreve gidip sabah geldi 😁

Oo tünaydın halloş

Merhaba canım evet ben şuan hamileyim ama tüp yaptım kendim uğraşmak ve beklemek istemedim

Canım elevit pronatal kullanıyoruz ben ve edaecoo bulantı yapmıyor hem sgk ödüyor 10 tl ye alıyoruz

Bnde bnde balkonu yıkadm çamaşırlarımı balkona serdim şimdi oluşuma gidicem 🤗🤗

Oo tünaydın halloş

Doktora mi yazdırıyorsunuz canım innatte pronatal mı? Benimki 100 lira reçetesiz alıyorum yazılmıyor sanırım
İmom omega içiyorum tok olarak, bulantı yapmıyor 🥰 Sen ne kullanıyorsun 🥰
ben prenatal life kullanıyorum canım tok almaya dikkat ediyorum ama bulantı yapıyor gün boyu da ağzımda balık yağı tadı geliyor , başka bir vitamin deneyeyim diye düşünüyorum 🤔

Bi okuyamadı ya bu test pemve kaldı böyle. Daha yok dimi kızlarr sanki yaklaşmış gibi geldi biraz

Eklentiler

• 2BB6F553-7E69-485C-A1CB-06B7724F3AC8.webp
    2BB6F553-7E69-485C-A1CB-06B7724F3AC8.webp
    148,5 KB · Görüntüleme: 48
Yok yok demeyiz. Zaman zaman hepimiz depresif oluyoruz. Dün akşamdan beri ben de hüzünlüyüm.
Benimkiler biraz üst üste olunca daha bi kötü oldum.. Bi yandan kayınpederimin acısı bi yandan kayinvalidemin patavatsiz lafları bide erken adet..

Vermedim canım en önemli bulgular sağlıklıydı kan vermedik. Versek de ikizde kürtaj yapılamaz birinin kalibe potasyum enjekte etsek diğeri de etkilenebilir yani çaresizsin, dua edeceksin 😁 benim de oğlan 12+5 kız 12+2 görünüyor du canım 🤗 maşallah hepimizin bebişlerine 🤗
Lariş bişey soracağım canım hafta olarak senin ilerde olması bebişlerinin iri olmasından mi çünkü ikimizinde 5.gün embriyosu ve transfer tarihlerimiz aynı merak ettim 😌

Back
X