• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😐😐Morelini bozma canım olsun mayısta olacak inşallah 🙏Adetten bir kaç gün sonra çekiliyor canım 2 ay önce bende çekilmiştin ama doktorun bilir en doğru zamanı..
Sagol canim uzuldum ve gercekten hicbisey yapmak istemiyorum artik yoruldum vazgecmek bile dusundum ama esim ikna ediyo doktorla konus gidelim diye hayattan sogudum ya😒

Ayy sabahtan beri hiç oturmadım. Dedim ki kocime mükellef bir kahvaltı hazırlayayım. Hoopp annesini aradı koş gel kahvaltı hazır diye. Neyse geldi kv kişisi. Sonra artık götür çayı getir kahveyi yap nescafee yi ikram et tatlıyı.. akşam yemeğine de bendeydi. Amaaaa ütümü ona yaptırdım 😁 en azından yarın ütü yapmayacam bir de dedim ki ysrın kahvaltıya yemeğe sendeyiz anne payas çorbası yap tamam dedi 😁
Deli 😂😂 ellerine saglık kuzuş afyt bal şeker olsun 🤗

Mesajlarınızı okuyorum maşallah hepiniz enerji saçıyorsunz bende 3 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14. Günüm tedavideki ikinci ayım kızlar banada dua edin şu mübarek günlerde hepimizin dileği kabul olsnda şu stresten kurtulalm 🤗
Valla bende enerji falan kalmadi olanlari tebrik ediyorum allah isteyen herkese versin yalniz ben cok yoruldum banada dua edin hic iyi degilim🙁

Valla bende enerji falan kalmadi olanlari tebrik ediyorum allah isteyen herkese versin yalniz ben cok yoruldum banada dua edin hic iyi degilim🙁
Kuzum öyle deme daha yolun başı. 2 aşılama, 1 tüp negatifim var. 36 yaşındayım. Ama umudum var, olacak inşallah ❤️

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ve bizlerede ama gerçekten moralini yüksek tutmaya çalış pes etme bizler çoğu insana göre iyi durumdayz en azndan eşlerimiz destek oluyo tedavi olma imkanımız var özel olmcksa bi rahatszlgn varmı ben pko luym bende bi kaç güne. Adet olurum öyle hissediyorum ama canımı sıkmyrm bu ay olmadı diger ay olmasa üç beş ay sonra biz elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyiz 🙏🏻

Canım güzeldi çok şükür 🙏 yarınıda atlatırsam sıra pazartesi günü için heyecanlanmakta😍
Rabbim zihin açıklığı versin canım benim 🤗 inşallah pazartesi gününkü sınavda sıra 😂
Yaptım kuzum aslında 10a kadar saydım ama yalnış saydım demek banada bozuk gibi geldi o. Yeni yaptığım bu kadar çıkmadı ama biraz koyulaşmış 😂
Tamam geriye 8 gün kaldı 😂
Kız hala test yapmadın ya bravo sana 😍
Onun sınavı olmasaydı baskı yapacaktım da kıyamadım 😂
Mesajlarınızı okuyorum maşallah hepiniz enerji saçıyorsunz bende 3 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14. Günüm tedavideki ikinci ayım kızlar banada dua edin şu mübarek günlerde hepimizin dileği kabul olsnda şu stresten kurtulalm 🤗
Canım 14. Gün ise neden test yapmıyorsun 🤩🤩🤩 rabbim inşallah bu tedavinle gebeliğini müjdelesin inşallah bebişin seninledir 🤗
Deli 😂😂 ellerine saglık kuzuş afyt bal şeker olsun 🤗
Tenk yu beybi 😁
Biz umudunu enerjisini yitirenleri nasıl kendine getiriyoruz biliyor musun :bicak:
edaecoo edaecoo eniştenin kasko ödemesine denk gelmemeye çalış canım 😂😂

Rabbim zihin açıklığı versin canım benim 🤗 inşallah pazartesi gününkü sınavda sıra 😂

Tamam geriye 8 gün kaldı 😂

Onun sınavı olmasaydı baskı yapacaktım da kıyamadım 😂

Canım 14. Gün ise neden test yapmıyorsun 🤩🤩🤩 rabbim inşallah bu tedavinle gebeliğini müjdelesin inşallah bebişin seninledir 🤗

Tenk yu beybi 😁

Biz umudunu enerjisini yitirenleri nasıl kendine getiriyoruz biliyor musun :bicak:

edaecoo edaecoo eniştenin kasko ödemesine denk gelmemeye çalış canım 😂😂
Onun yerine ben mi yapsam ne :KK70:

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ve bizlerede ama gerçekten moralini yüksek tutmaya çalış pes etme bizler çoğu insana göre iyi durumdayz en azndan eşlerimiz destek oluyo tedavi olma imkanımız var özel olmcksa bi rahatszlgn varmı ben pko luym bende bi kaç güne. Adet olurum öyle hissediyorum ama canımı sıkmyrm bu ay olmadı diger ay olmasa üç beş ay sonra biz elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyiz 🙏🏻
Cok haklisiniz tesekkur ederim cok hassaslastim sanirim artik alistim da aslinda ama iste🤷🏻‍♀️

Back
X