• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa kuzum dediniz ama işte insan görmeden inanamıyor birde adet ağrılarım çok yoğunlaştı çok korkuyordum 🙈🙈 Allah bin kere razı olsun sizlerden çok destek oldunuz çok🙏😍
Hayırlı olsunnn canımm transfer sürecini paylasıyordun buradaa :KK68:
çok sevindim benm de transferime az kaldı :KK51:
Sürekli sorular sorarım artık sizlere:KK48:
şuan da hala kullandıgn ilacın var mı :)

😂 Valla baktım ki bu kadınlardan hayır gelmeyecek yavaştan ya Allah demek şart oldu

İnşallah bulaşmaz canım aman dikkat et Allah korusun seni

Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır ayağını denk al deseydin 😂
Dedim valla bak bidaha tepinirsen daha fena yaparım 😀😀ne fayda aynen devam tepinmeye😀

allah seni ne etmesin nası ittin kız öle :KK70: :KK70: bnada tüyo ver :KK70::KK70:

aman bin şükür inşallah bundan sağmış olursunuz canım
Boşluğuna geldi kiz yoksa nasıl düşsün😀 ama cok pişman oldum valla sonra resmen canı acıdı adamim😀

Ayyy inanmıyorummm canım çoook sevindimm yaa .. arkadaslarımın da ikizleri kız-erkek olmustu. Ne de güzel denk gelmiş seni tebrik ederimm darısı bana vallahi.
Skrkz17 Skrkz17 Canımm senin adına çok sevindim transfer sürecini anlatmıstın demek tutundu bebişin sana :KK68:
Bana da dua edin olur mu :KK51:
Canım benim darısı sana inşallah sen her zaman dualarımdasın 🤗
Kitle kitle kitlemek iyidir 😂

Ayyy amin bnde istymm bari tahmin etsn demi 🤗🙈 teo teyzesi
🤩 Birazcık yükümüzü almasınlar mı 🤗
Doğru söylüyorsun canım zaten pıhtılasma problemim de var baslamam lazım yürüyüşe bir an evvel :)
Canım sen şimdiden kan sulandırıcı başladın değil mi transfer öncesi başlatılıyor sanırım
Ayy inşallah simgoşş rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsn 🤲
Amin canımmm
Şimdi hello yazacam bir daha görünmeyeceksin 😂
Kaynanamdan evime inicem dus vs almaya yarim saat kala koltuklarin ,odalarin yerini degistirmeye kalktii
Doktora gitcegimi bilmiyordu bana sen gec insen olurmu diyoo
Durmadim indimm bendee
Zamansiz is yapiyosun anne deedimmm
Basim agridi yaa
😭
Yani sen öyle bir süreçten çıkmışsın vücudun yorgun eşya mı taşıyacaksın? Yapma öyle bir şey zaten
Canım ben hemşireyle konuştum kuzum değerim hakkında 30 40la başlayıp gebeliği çok iyi ilerleyen hastalarım var önemli olan 2 gün sonraki artış dedi
🤗💛 Bak gördün mü

Canım sen şimdiden kan sulandırıcı başladın değil mi transfer öncesi başlatılıyor sanırım

Amin canımmm

Yani sen öyle bir süreçten çıkmışsın vücudun yorgun eşya mı taşıyacaksın? Yapma öyle bir şey zaten

🤗💛 Bak gördün mü
Ahaaa da gördüm :KK70::KK70::KK70:

Amin canımmm

🤗💛 Bak gördün mü
Bu insanlari anlamiyorum
Hem fiziken hemde ruhen zor bi donemdeyim
Hala is diyoo cildiricim

Amin canımmm

🤗💛 Bak gördün mü
Şimdi yazdım doktoruma. Birşey demedi ama sormakta fayda var çok sağol canım aklıma gelmemişti :KK36:

Yok tatlım korunun dedi doktor Çarşamba Hsg ve sperm testi var çünkü😉Hsg de anestezi falan bosverdim dedim en fazla laricine ağlarım dedim. Çok acıdı, bayıldım,ayildim derim dedim 😂😅
Kuzu girmeden 20 dk önce ağrı kesici iç tamamdır bak gör öyle ciddi bir ağrı yok anlık oluyor
Nasıl yani canım 🤔
Canım seni 5. Gün sanıp yazdım birden muhteşem hafızamla 😂 tek gebelik gibi duruyor
Dedim valla bak bidaha tepinirsen daha fena yaparım 😀😀ne fayda aynen devam tepinmeye😀
Hahahah vicdansıssss
Boşluğuna geldi kiz yoksa nasıl düşsün😀 ama cok pişman oldum valla sonra resmen canı acıdı adamim😀
😂 Öp geçsin
Ahaaa da gördüm :KK70::KK70::KK70:
😂😂😂
Kizlar aranızda dusuk bhcg degeri ile başlayan oldu mu benim gibj:eek:
Canım çoook var merak etme herşey yolunda
Bu insanlari anlamiyorum
Hem fiziken hemde ruhen zor bi donemdeyim
Hala is diyoo cildiricim
Gerçekten tuhaf bu insanlar 🤗üzülme kendine dikkat et

Hoşbuldum kuzumm az kaldı valla insallah hayırlı haberle gelirim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum komik diziler filmler izliyorum yemeklerle uğraşıyorum oturup düşünmüyorum.
Tabii transfer dönemi nasıl olurum bilemiyorum :KK48:
Hadi hayırlı güzel haberler senden insallah kız mı olcak erkek mi ne hissediyorsun :KK68:
Valla ilk hep dedim kız die sonra erkek hissettim hep hala erkek hissediyorum canım 🤗 transfer dönemi de poztf olcksın sürekli öyle hemen indirmek yok yelkenleri suya enerji gönderip dur 🤗

Back
X