- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #85.341
Bu arada canim 10.gunmuydu?❤Canımmm çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahisteyen herkese nasip etsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada canim 10.gunmuydu?❤Canımmm çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahisteyen herkese nasip etsin
![]()
İnan çok ağladı ne annesiyle konuştu ne başkasıylaayy taze annişş sen ne tatlısın öyle. Eşin ne yaptı canım![]()
![]()
Hayirli haberini bekliyoruz cok heyecamliİnşallah bni doktor içeri alırsa öğrencez canım![]()
10. Gün kuzumBu arada canim 10.gunmuydu?❤
Geldim de çok kalabalık bekliyorum hala malsf araştırma hastanelerinin baş sorunu bu bekletilmekDötüm kesilmesin yaa o lazım daha oda giderse naparız
Ara ara oluyorum böyle kuzum da herşey üst üste gelince oluyor sanırım. Sabır bebeğim Allah hepimize en sevdiklerinin sabrını versinsen naptın gittin mi muayeneye?
Cok guzel cnm insallah ikisi de tutunmustur❤❤10. Gün kuzum![]()
İnşallah bebişimHayirli haberini bekliyoruz cok heyecamli❤
Icinden gecen mi olcak bakalmİnşallah bebişimbnde çok heyecanlıyım
İnşallahhh kuzumMsjını gördüm kuzum çok çok sevindim rabbim yüzüne baktı çok şükür bundan sonrası da sağlıcakla devam etsin inşallah![]()
Ya bu düşük yüksek değerine takılma bence ben kimyasal geçirdiğimde değerim ilk öğrendiğim gün 600 küsürdü sağlıklı olup olmaması ve tutunup tutunmaması önemli değere takıılıp bu şekilde kendini üzersen olmaz. evet hep aklında bir soru işareti olur ama verende alan da o o yüzden sen dua et bol bol değerin düzenli bir şekilde yükselsin ve bebeğin sıkıca sana tutunsun. bence düşük mü yüksek mi diye dertlenme. benim yüksektide ne oldu..Kizlar aranızda dusuk bhcg degeri ile başlayan oldu mu benim gibj![]()
inşallah canım. heyecanla bekliyorum ben deHepimiz bu dertle sınanıyoruz hepimiz farklı yollardan geçiyoruz söz geçiremiyoruz demekki bir noktadan sonra canım benim . Negatif oldukça olumsuzluklar üst üste geliyor sanki haklısın. İnşallah hayırlısıyla tez vakitte olsun bizimde kuzumsizin test sonucu çıksa da sen bari başlasan banada güzel bir umut olsan tüm aksiliklerden sonra
![]()
ayyy ne heyecanlıııİnşallah bni doktor içeri alırsa öğrencez canım![]()
Canım çok teşekkür ederimGozün aydin canim
Saglikla ilerlesin![]()
Canım çok teşekkür ederimGozün aydin canim
Saglikla ilerlesin![]()
Amim canım amin çok teşekkür ederimAyyy hamile gördüm
Allah tamamına erdirsin canım. Sağlıcakla ilerlesin inşallah.
Amin kuzum amiinnAmin kuzum Allah razı olsun![]()
Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizlerle![]()
Sor canım senin canın sağolsun inşallah çok güzel geçsin sürecinHayırlı olsunnn canımm transfer sürecini paylasıyordun buradaa
çok sevindim benm de transferime az kaldı
Sürekli sorular sorarım artık sizlere
şuan da hala kullandıgn ilacın var mı :)