• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kuzucum seni nasıl unuturum taze anniş 🤗💛 Allah esirgesin büyüyorsunuz Allah sağlıkla ilerletsin inşallah 😍
Amin insAllah çok korktum değer artmamissa diye ama çok şükür bebeğim Hayla benimle insAllah keseyi görüp kalp atışını duymak da nasip olur

Ben geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdu 🙈🙈 kan tahlilide verdik yarın çıkar dedi 🤲💋❣️ darısı sizlere canlarım benmmm
Maşallah Canım benim🧿 çok sevindim yarında temiz çıkar sonuçlar eminim 🍀
🙏

Ben geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdu 🙈🙈 kan tahlilide verdik yarın çıkar dedi 🤲💋❣️ darısı sizlere canlarım benmmm
Oyy maşallah kuzum yerim o fındık kurdunu 😍 hadi gözün aydın sağlıcakla devam Allahın izniyle 🤲💙😍

Hahahaah 😂 eşim olmuş bu defa de

Duyguşum benim Allahım esirgesin fındıkiçimi çok şükür sağlıklı bir evlat ve rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah 🤗
Sagol balım hepmzn bebişleri öyle olsun inşallah 🤲🤲🤗🙈 bu arada cinsiyet söylemedi ben erkenden söylemem dedi 3 hafta daha sık dişini dedi 🙈🙈

Maşallahh ona canım 😍 gözün aydın canım 😍 cinsiyet için bişey demedi dimi

Tebrikler canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah 🙏💕

eeee hani cinsiyet :KK200::halay:

Ya bu düşük yüksek değerine takılma bence ben kimyasal geçirdiğimde değerim ilk öğrendiğim gün 600 küsürdü sağlıklı olup olmaması ve tutunup tutunmaması önemli değere takıılıp bu şekilde kendini üzersen olmaz. evet hep aklında bir soru işareti olur ama verende alan da o o yüzden sen dua et bol bol değerin düzenli bir şekilde yükselsin ve bebeğin sıkıca sana tutunsun. bence düşük mü yüksek mi diye dertlenme. benim yüksektide ne oldu..
Ah insallah artar canim cok teşekkür ederim 🙏🙏
Bari idrar testlerim siliklesse gene bir umut doğar içime aksi gibi onlar da siliklesiyor🥺

Eveettt hanımlar bugün mönüde neler var bakalım 🤔
Ben kurufasulye +pilav düşünüyorum
Bugün işlem olduğu için oruç tutamadım ben ama fırında tavuk, pilav, taze bakla ve mercimek çorba ve revani var yemekte, yanında da pis şeyler eşlik ediyo (soslar, soğan halkaları bilmemne) 😂
Hay maşallah sana da bebişine de 😍😍😍 Allah sağlık versin bebişlere de hamişlere de hepinize inşallah 😍😍😍😍😍

Hahahaah 😂 eşim olmuş bu defa de

Duyguşum benim Allahım esirgesin fındıkiçimi çok şükür sağlıklı bir evlat ve rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah 🤗
o da geçirdi tekrar mı oldu diyeyim :D
Ben de dün yaptım kuzu ayy şeker fasulye almıstım ilk defa denedim o kadar lezzetli oldu ki. İspir fasulyesi olarakta geçiyo. Valla yemelere doyamadık bi de azıcık pastırma koydum yanınada tereyağlı pilav misti miss
Ben bugun tavuk suyu çorba ve Patlıcan közlü beşamel soslu güveçte köfte yapıcam ismi de baya uzunmus :KK48:
valla okurken acıktım ağzım sulandı:kk77:

maşallah maşallahhh çok şükür 🤲🤲
Teşekkür ederiz teyzoşumuz 🤲🤗
Amiinn bu mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olsun insallah :KK68:
Çok sevindim canımcım ense kalınlığı önemli o da iyi çıktıysa süper hersey demek ki bebikin :anneadayı::anne:
Bin kere amin sürekli dilimizde duamızdasınız canım bnm 🤲 aynen çok şükür iyi çıktı canım herşeyi 2.5 a kadar normal dedi ztn doktor aklınızda bulunsun
Eltimlen gidiyozzz
Kocami bosadimm onu görunce sinirlerim zıpliyo 😁💩
Ayy biri daha benden 😂😂 bnmki bugn geldi bnmlede konuşmaya calısıyordu 😂 hadi güzel hbrleri ver bakalm Snde bbgm

Back
X