Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 14.gun canim aksamüstü pik oldu gibi.birazdan testi tekrarlicam.insallah yarin catlar. doktor haftaya sali cagirdi saglikli yumurtlamismiyim diye progestron testi yapicak gecen ayki sagliksizdi. kismet artik.
Canım 2 kere yapmana gerek.yavas yavaş koyulasiyo pik yapınca da bazen 2 günde catliiyo pik olunca arka arkaya ilişki olsun canim

Canım 2 kere yapmana gerek.yavas yavaş koyulasiyo pik yapınca da bazen 2 günde catliiyo pik olunca arka arkaya ilişki olsun canim

Kuzum birazdan esim catlama ignesi getirecek bu gece yapicam igneyi. Yarindan itibaren 3gün degerlendiricem

Kuzum 18.5mm 1tane yumurta varmis yine solda. Hep tereddüt ediliyor gecen aydan kalan 13mm likmi acaba diye. Iyide olabilir kötüde olabilir yinede catlama igneni yazalim dediler. Esim nobetci eczaneden almaya gitti. Artik kismet .yinede sansimizi deneyelim dedik.
Hadiiii inşallah güzel haberler al iki hafta sonra da :anneadayı::KK200::dua:

Kuzum 18.5mm 1tane yumurta varmis yine solda. Hep tereddüt ediliyor gecen aydan kalan 13mm likmi acaba diye. Iyide olabilir kötüde olabilir yinede catlama igneni yazalim dediler. Esim nobetci eczaneden almaya gitti. Artik kismet .yinede sansimizi deneyelim dedik.
Belki onla kalırsın canım adet olmadan hamile kalanlarda bu şekildedir canım.

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım :dua:

Oh misler gibi :) iyidir iyi bunca dua boşuna değil

Oh misler gibi :) iyidir iyi bunca dua boşuna değil

Bu arada hemsire soruyor gece vakti igneyi nasil vurdurcan diye.nöbetci eczane cok uzakmis. Hemsirenin gozunun icine baktim sen ignemi yaz ben gözü kapali yaparim diye. Hemsire beni deli sandi buyük ihtimal.

Back
X