- 16 Kasım 2018
- 166
- 144
- 18
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.001
Zaten hiç şikayetçi değilim canım, yeter ki bebeğim iyi olsun gerisi önemli değil gelip geçer diyorumMaşallah canım çok şükür biri bitince biri başlıyor zaten ama geçince unutuluyor hemen :) ben çok çok zorlandim hiç gecmicek sandım haslaiklar bulantılar yorgunluklar ama iki haftadır hiç olmamış gibi sanki çok şükür bebeğimi gördükçe unutuyorum onları
Onlar tatlı şeyler canım hepsi geçer Allahın izniyle. Keseyi bebişini gördün müİyiyiz kuzum mide bulantılarım ve uyku halim varsersem gibiyim biraz ama iyiyiz buna da şükür
İnşallah canım sağlıkla gelsinlerZaten hiç şikayetçi değilim canım, yeter ki bebeğim iyi olsun gerisi önemli değil gelip geçer diyorum
Valla canım negatifse hemen adet olmak en güzeli, bak iğne vurulduğum haldr bekliyorum sinir harbi yeminle. Test var yapıyorum. Ovulasyonda yapıyorum onda bile o kadar siliktiki yok gibiydi 2. Çizgiler. Az önce yaptım yüne koyulaşmaya başlamış. Adetten önce koyulaşmaya başlıyabiliyor demek mi. Çünkü yok gibiydi 2 gün önceEvet canım öyle yap bu arada bi test daha yaparsın elinde varsa
Naptın bugün denedin mi ovulasyon? Daha koyulaşma var mı diyeYaptım bugün aslında, tam pik gibimi olması lazım, bilemedim
3 le 4 arası bakıcam, yapmadım hala, sen naptın cnm, Bi kan felan verseydin keşkeNaptın bugün denedin mi ovulasyon? Daha koyulaşma var mı diye
Olduğunu hiç hissetmiyorum3 le 4 arası bakıcam, yapmadım hala, sen naptın cnm, Bi kan felan verseydin keşke
Dünkünden hiç Bi farkı yok, üstteki dünkü, alttaki bugün, 10 dk oldu yapalıOlduğunu hiç hissetmiyorumburda sabah 10 da bitiyor test işi ve çarşambaya kadar boşluğum yok sürekli de okuldan izin almak hoş olmuyor. Çarşambaya kadar olmazsam kanda baktırıcam. Sonra da doktora giderim herhalde kiste falan dönmüş olabilir. Yapınca bir at bakalım nasıl olmuş merak ettim :)
Ümitsizliğe kapılma bitanem yaa, ne zaman olacağını bilemeyiz, inş Bi sürpriz yapar küçük kuzu sanaOlduğunu hiç hissetmiyorumburda sabah 10 da bitiyor test işi ve çarşambaya kadar boşluğum yok sürekli de okuldan izin almak hoş olmuyor. Çarşambaya kadar olmazsam kanda baktırıcam. Sonra da doktora giderim herhalde kiste falan dönmüş olabilir. Yapınca bir at bakalım nasıl olmuş merak ettim :)
Sanki bir tık daha koyu, niye böyle kesik çıkar ki onu da anlamıyorum. Diğer msjın için de sağol canım, hayırlısı diyorum artıkDünkünden hiç Bi farkı yok, üstteki dünkü, alttaki bugün, 10 dk oldu yapalı
14 15 günArkadaşlar çatlatma iğnesini yapınca kaç gün sonra adet olmak gerekiyo? 14 mü?
Benim bugun 8.gunum hala agrim var, akinti var. Bu aksam doktoru arayip soracagim sana da soylerim ne dedigini.İğneden sonra Kasık ağrınız kaç gün sürdü bugün benim 5 gün sağ kasığımda bide akıntım var sizde de oldumu
Tamam canım benim ilişkide de oluyor mu pekiBenim bugun 8.gunum hala agrim var, akinti var. Bu aksam doktoru arayip soracagim sana da soylerim ne dedigini.
Evet canim baski yapiyor kasiklarima sanci oluyorTamam canım benim ilişkide de oluyor mu peki
İnşallah gelir bebişlerimiz yaaa valla çekemeyen razıyım bu arılarıEvet canim baski yapiyor kasiklarima sanci oluyor
Senin 7 gün kalmış yaaa hadı inşallah hayırlı haberlerin olurEvet canim baski yapiyor kasiklarima sanci oluyor
tedavi olurken kür yapma canım ters etki ediyoKızlaaar çok moralim bozukkdoktora gittim bugün klomen kullan 4 gün sonra gel demişti.. çatlatma iğnesi verir yeniden başlarız umutla diyordum hevesle mutlu mutlu gittim ben de bugün bana sende şiddetli pco var hiç yumurtan büyümemiş filan dedi cuma yine gel bakalım ama ancak bi tanesi büyür filan dedi çok moralim bozuldu.. soğan kürüne mi başlasam aceba hiç de yapmadım nasıl yapmam gerektiğini ve ne zaman başlamam gerektiğini söyler misiniz??
Benimde klomenle büyümedi iğneyle büyüdüntedavi olurken kür yapma canım ters etki ediyo
klomenle büyümeyebilir bende pko luyum büyümedi
iğne ile büyüteceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?