Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar çok moralim bozukk doktora gittim bugün klomen kullan 4 gün sonra gel demişti.. çatlatma iğnesi verir yeniden başlarız umutla diyordum hevesle mutlu mutlu gittim ben de bugün bana sende şiddetli pco var hiç yumurtan büyümemiş filan dedi cuma yine gel bakalım ama ancak bi tanesi büyür filan dedi çok moralim bozuldu.. soğan kürüne mi başlasam aceba hiç de yapmadım nasıl yapmam gerektiğini ve ne zaman başlamam gerektiğini söyler misiniz??

Zaten hiç şikayetçi değilim canım, yeter ki bebeğim iyi olsun gerisi önemli değil gelip geçer diyorum

Evet canım öyle yap bu arada bi test daha yaparsın elinde varsa
Valla canım negatifse hemen adet olmak en güzeli, bak iğne vurulduğum haldr bekliyorum sinir harbi yeminle. Test var yapıyorum. Ovulasyonda yapıyorum onda bile o kadar siliktiki yok gibiydi 2. Çizgiler. Az önce yaptım yüne koyulaşmaya başlamış. Adetten önce koyulaşmaya başlıyabiliyor demek mi. Çünkü yok gibiydi 2 gün önce

3 le 4 arası bakıcam, yapmadım hala, sen naptın cnm, Bi kan felan verseydin keşke
Olduğunu hiç hissetmiyorum burda sabah 10 da bitiyor test işi ve çarşambaya kadar boşluğum yok sürekli de okuldan izin almak hoş olmuyor. Çarşambaya kadar olmazsam kanda baktırıcam. Sonra da doktora giderim herhalde kiste falan dönmüş olabilir. Yapınca bir at bakalım nasıl olmuş merak ettim :)

Dünkünden hiç Bi farkı yok, üstteki dünkü, alttaki bugün, 10 dk oldu yapalı

Eklentiler

• 15523064900827858440734565865588.webp
    147,8 KB · Görüntüleme: 22
Ümitsizliğe kapılma bitanem yaa, ne zaman olacağını bilemeyiz, inş Bi sürpriz yapar küçük kuzu sana

İğneden sonra Kasık ağrınız kaç gün sürdü bugün benim 5 gün sağ kasığımda bide akıntım var sizde de oldumu

tedavi olurken kür yapma canım ters etki ediyo
klomenle büyümeyebilir bende pko luyum büyümedi
iğne ile büyüteceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…