- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.021
Canım bence gebelik yap o herkeste ayni sonucu vermiyor zaten iğneden 16. Gün varsa çıkar gibi geliyo bana evet yıpratıcı olıyo beklemekValla canım negatifse hemen adet olmak en güzeli, bak iğne vurulduğum haldr bekliyorum sinir harbi yeminle. Test var yapıyorum. Ovulasyonda yapıyorum onda bile o kadar siliktiki yok gibiydi 2. Çizgiler. Az önce yaptım yüne koyulaşmaya başlamış. Adetten önce koyulaşmaya başlıyabiliyor demek mi. Çünkü yok gibiydi 2 gün önce
Kan testi icin baska bir doktora geldim simdi. Kan sonucumu kendi doktoruma gosterecegim.(progesteron testi) belki muayene etmek ister bu doktor. Bu arada 5 gun kaldi canim Bat’a. 16 mart gosteriyorSenin 7 gün kalmış yaaa hadı inşallah hayırlı haberlerin olur
Yaptım canım gebelik de maşallah kar beyaz :) çatlamayan yumurtaya aşılama yaptı sanırım benim doktorCanım bence gebelik yap o herkeste ayni sonucu vermiyor zaten iğneden 16. Gün varsa çıkar gibi geliyo bana evet yıpratıcı olıyo beklemek
İğne çatlatır canım ya senn adet gecikti ilaçlardan kaynaklı olabilir olsun bekle bakalım zaten yapıcak bişeyde yok başka hem belli olmaz daha gelmedi reglYaptım canım gebelik de maşallah kar beyaz :) çatlamayan yumurtaya aşılama yaptı sanırım benim doktor
Canm benm ınşallah kötü birşey yoktur bence yarın bi doktora git için rahat eder dualarm seninle ınşallah bi aksilik olmazGünaydın herkese bugün sağlık ocağında bebeğimin kalp atışları tam duyulmadığı için aşı yapmadılarDr kontrolünden sonra yaparız dediler kötü düşünmemeye çalışıyorum ama yinede bı korku oldu yarın detaylı ultrasona gidicem dualariniza ihtiyacım var
Sağol canım inşallah yarın detaylı ultrasona gidicem insallah güzel geçer senin nasıl geçiyor hamileliğinCanm benm ınşallah kötü birşey yoktur bence yarın bi doktora git için rahat eder dualarm seninle ınşallah bi aksilik olmaz
Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canm.hamilelik hep bi stres ilk kızında birşey bilmiyodum bu kadar stres olmuyorum.bunda endişe korku stres sonumuz hayırlı olur ınşallah sürekli yüreğimin ağzımda.. benmde bulantılarım var imkadar asiri degil ama ..ağzımın tadı hiç yokSağol canım inşallah yarın detaylı ultrasona gidicem insallah güzel geçer senin nasıl geçiyor hamileliğin
Cinsiyeti neydi canmSağol canım inşallah yarın detaylı ultrasona gidicem insallah güzel geçer senin nasıl geçiyor hamileliğin
Canım bence doktora bi kontrole git eğer çatlamadıysa kiste dönüşür seni 1 2 ay geriye atar kist olmuşsa bile daha fazla büyümeden ilaç yazarYaptım canım gebelik de maşallah kar beyaz :) çatlamayan yumurtaya aşılama yaptı sanırım benim doktor
Evet canım başından beri stres sevinç hepsini bir arada yaşıyoruz kayıplarımızdan dolayı korkuyoruz işte inşallah sağlıkla kavusuruz bebeklerimize isteyenlere de nasip olur inşallah herşeye raziyiz dediğin gibi canım benim cinsiyeti belli değil gostermiyo hala yarın detaylı da belli olur herhalde :)Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canm.hamilelik hep bi stres ilk kızında birşey bilmiyodum bu kadar stres olmuyorum.bunda endişe korku stres sonumuz hayırlı olur ınşallah sürekli yüreğimin ağzımda.. benmde bulantılarım var imkadar asiri degil ama ..ağzımın tadı hiç yok
Tuhaf ama yeterli sağlıkla gelsin herşeye raziyim
Bugün yumurtlama var gibi görünüyo canım. Değerlendir bugünü ama yarın yine test yap daha koyu çıkabilir, silikleştiyse de zaten önemli olan silikleştiği gün, o günü de değerlendirMerhaba arkadaşlar ben ovülasyon testiyle takibe başladım bu ay adetiö 4ünde bitti 6sında test yapmaya başladım ama hafta sonu yapamadım yani cumartesi pazar şehir dışındaydım yanıma almayı unuttum ama diğer günler ekte görüldüğü gibi bi bakarmısınız lütfen bu sefer erken oldu gibi geldi bana yumurtlama yada bilmiyorum bugün yumurtlama günümmü anlamadım A AloeeVeraasisko @meyyke
Canım bazen iğneye rağmen de çatlamayaliyormuş, 20. Günde olan da olabiliyormuş. Bekliyoruz işteİğne çatlatır canım ya senn adet gecikti ilaçlardan kaynaklı olabilir olsun bekle bakalım zaten yapıcak bişeyde yok başka hem belli olmaz daha gelmedi regl
Ben ilçeden ile gittiğim için heran da işten izin alamıyorum, bazen iğneden sonra 20. Gün hasta olanları da okudum. Yazdığın için teşekkür ederim tam olarak da korktuğum şey aslında, cumartesi gitmek niyetindeyimCanım bence doktora bi kontrole git eğer çatlamadıysa kiste dönüşür seni 1 2 ay geriye atar kist olmuşsa bile daha fazla büyümeden ilaç yazar
Keseyi gördük kalp atışı için bu cuma çağırdı bakalım bi dedi hayırlısıyla inşallah duyarsak murada ereceğizOnlar tatlı şeyler canım hepsi geçer Allahın izniyle. Keseyi bebişini gördün mü
Evet kuzum yumurtlama olmuş gibi gözüküyor benimde geçen ay reglden 5 gün sonra gerçekleşmişti bende şaşırmıştım çabucak nasıl oldu diye hayırlısı inşallahMerhaba arkadaşlar ben ovülasyon testiyle takibe başladım bu ay adetiö 4ünde bitti 6sında test yapmaya başladım ama hafta sonu yapamadım yani cumartesi pazar şehir dışındaydım yanıma almayı unuttum ama diğer günler ekte görüldüğü gibi bi bakarmısınız lütfen bu sefer erken oldu gibi geldi bana yumurtlama yada bilmiyorum bugün yumurtlama günümmü anlamadım A AloeeVeraasisko @meyyke
Keseyi gördük kalp atışı için bu cuma çağırdı bakalım bi dedi hayırlısıyla inşallah duyarsak murada ereceğiz
Maşallh kuzum darısı bize inşallahKeseyi gördük kalp atışı için bu cuma çağırdı bakalım bi dedi hayırlısıyla inşallah duyarsak murada ereceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?