Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence gebelik yap o herkeste ayni sonucu vermiyor zaten iğneden 16. Gün varsa çıkar gibi geliyo bana evet yıpratıcı olıyo beklemek

Senin 7 gün kalmış yaaa hadı inşallah hayırlı haberlerin olur
Kan testi icin baska bir doktora geldim simdi. Kan sonucumu kendi doktoruma gosterecegim.(progesteron testi) belki muayene etmek ister bu doktor. Bu arada 5 gun kaldi canim Bat’a. 16 mart gosteriyor

Canm benm ınşallah kötü birşey yoktur bence yarın bi doktora git için rahat eder dualarm seninle ınşallah bi aksilik olmaz

Sağol canım inşallah yarın detaylı ultrasona gidicem insallah güzel geçer senin nasıl geçiyor hamileliğin
Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canm.hamilelik hep bi stres ilk kızında birşey bilmiyodum bu kadar stres olmuyorum.bunda endişe korku stres sonumuz hayırlı olur ınşallah sürekli yüreğimin ağzımda.. benmde bulantılarım var imkadar asiri degil ama ..ağzımın tadı hiç yok
Tuhaf ama yeterli sağlıkla gelsin herşeye raziyim

Merhaba arkadaşlar ben ovülasyon testiyle takibe başladım bu ay adetiö 4ünde bitti 6sında test yapmaya başladım ama hafta sonu yapamadım yani cumartesi pazar şehir dışındaydım yanıma almayı unuttum ama diğer günler ekte görüldüğü gibi bi bakarmısınız lütfen bu sefer erken oldu gibi geldi bana yumurtlama yada bilmiyorum bugün yumurtlama günümmü anlamadım A AloeeVeraa sisko @meyyke

Eklentiler

• C1CB5EBC-C749-4558-BA79-4301C617A546.webp
    211,9 KB · Görüntüleme: 39
Evet canım başından beri stres sevinç hepsini bir arada yaşıyoruz kayıplarımızdan dolayı korkuyoruz işte inşallah sağlıkla kavusuruz bebeklerimize isteyenlere de nasip olur inşallah herşeye raziyiz dediğin gibi canım benim cinsiyeti belli değil gostermiyo hala yarın detaylı da belli olur herhalde :)

Arkadaşlar bu ay doktorum klomen vermedi letu verdi. 8 mart kontrole ttim solda 19,20,21 sağda 13,14mm yumurta gelişmiş. Çatlatma iğnesi vermedi gerek yok dedi. Doktordan gelince ovülasyon testi yaptım. Bu günleri değerlendirdik tabi. Sizce yumurtalama bitmiş mi?

Eklentiler

• IMG_20190311_214326.webp
    515,6 KB · Görüntüleme: 39
Bugün yumurtlama var gibi görünüyo canım. Değerlendir bugünü ama yarın yine test yap daha koyu çıkabilir, silikleştiyse de zaten önemli olan silikleştiği gün, o günü de değerlendir

Canım bence doktora bi kontrole git eğer çatlamadıysa kiste dönüşür seni 1 2 ay geriye atar kist olmuşsa bile daha fazla büyümeden ilaç yazar
Ben ilçeden ile gittiğim için heran da işten izin alamıyorum, bazen iğneden sonra 20. Gün hasta olanları da okudum. Yazdığın için teşekkür ederim tam olarak da korktuğum şey aslında, cumartesi gitmek niyetindeyim

Evet kuzum yumurtlama olmuş gibi gözüküyor benimde geçen ay reglden 5 gün sonra gerçekleşmişti bende şaşırmıştım çabucak nasıl oldu diye hayırlısı inşallah

kızlar 5 gün kaldı bata ama aslaaaa ne adet belirtim var ne gebelik arada sağ karın bolgeme agri giriyor o kadar bu ay hic stres yapmiyc dedim gercekten cok rahat gecirdim insallah olumlu sonuc alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…