- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.501
13. günde hafif bir koyulaşma olmuş canım ama tam değilKizlar bu dunkü ovulasyon koyulasma vardi bugun yani 14.günde yaptim cok silik cikti.bu sekilde olunca ne oluyor yani yumurtam gelismemismi oluyor.Eki Görüntüle 2247523
13. günde hafif bir koyulaşma olmuş canım ama tam değil
galiba canımBugün komple silik. Ilacsiz olmayacak belli.
galiba canım
Bende bu akşam ve yarın sabah yapacağım. Negatif ama kan vermeden anlayamayız. Adet günü geçtimi Senin?Bende öyleydim bugün denedim negatif belkide erken diyorum ama bakalım Eki Görüntüle 2247533
Ya çok üzüldüm kuzum Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsinKızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
Hayırdır inşalalh canım nolduMerhaba kızlar bende uzun zamandir rahatsizim giremedim pek @meyyke canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda yerini doldursun bende aynı sıkıntılarla uğraşıyorum bu aralar o yüzden seni çok iyi anlıyorum tüm kalbimle duarimdasin.
Canım kesede kanama var benimde düşük riski var yani tedavi görüyorum maalesefHayırdır inşalalh canım noldu
Çok üzüldüm ya İnan çok sevinmiştim senn için inşallah hiç bi sıkıntı yaşamazsın ezan okunuyo şuan sana dua edicemCanım kesede kanama var benimde düşük riski var yani tedavi görüyorum maalesef
Ya çok üzüldüm kuzum Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin
[/QUOTE
canım benm sanırım final f 450 ydi 2 kutu 300e aldım devlet desteği ile mutlaka çevrendeki eczaneleri gez her eczane farkı fiyat veriyorKızlar bugün adetin 3.günüydü Dr gittim aşılamaya karar verdik, aşılama yaptıranlar gonal f 900 ü kaç TL den aldınız?Umutumut82?
Allah razı olsun canım benim inşallah şuan daha iyiyiz ama en son 5+5 demişti ultrasyona göree kalp atışı duyulmamisti bizi tekrar 2 .5 hafta sonra kontrole çağırdı o zamana da 8 hafta bitmiş oluyor aklım bebiş de kalp atışı var mı diye çok sık ultrasyonagirmek de istemiyorum kafam bi dünyaÇok üzüldüm ya İnan çok sevinmiştim senn için inşallah hiç bi sıkıntı yaşamazsın ezan okunuyo şuan sana dua edicem
Bende anlaşmalı bi eczane ile 300 tl ye almıştım canımKızlar bugün adetin 3.günüydü Dr gittim aşılamaya karar verdik, aşılama yaptıranlar gonal f 900 ü kaç TL den aldınız?Umutumut82?
Canım kesede kanama var benimde düşük riski var yani tedavi görüyorum maalesef
Canim ben oglumun 9.haftada duymustum kalp atisini.Allah razı olsun canım benim inşallah şuan daha iyiyiz ama en son 5+5 demişti ultrasyona göree kalp atışı duyulmamisti bizi tekrar 2 .5 hafta sonra kontrole çağırdı o zamana da 8 hafta bitmiş oluyor aklım bebiş de kalp atışı var mı diye çok sık ultrasyonagirmek de istemiyorum kafam bi dünya
Kızlar bugün adetin 3.günüydü Dr gittim aşılamaya karar verdik, aşılama yaptıranlar gonal f 900 ü kaç TL den aldınız?Umutumut82?
BEn de pko yok her ay tam gununde regl olurum genellikle iki tane yumurtam olusur ve saglikla catlar. Ama hamile kalabiliyor musun diye sor koca bir hayirPko hanımlar biz nasıl hamile kalıcazya normal yumurtlayamıyorum ilaçla yumurta oluşuyor bu sefer kist oluyor çatlamıyor İnanın bazen bnde hiç annelik duygusunu yaşayamıcağımı hissediyorum çok üzülüyorum
Hayırlısı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah haber et burayadaAllah razı olsun canım benim inşallah şuan daha iyiyiz ama en son 5+5 demişti ultrasyona göree kalp atışı duyulmamisti bizi tekrar 2 .5 hafta sonra kontrole çağırdı o zamana da 8 hafta bitmiş oluyor aklım bebiş de kalp atışı var mı diye çok sık ultrasyonagirmek de istemiyorum kafam bi dünya
Canm senin sikintin ne geçmiş olsunMerhaba kızlar bende uzun zamandir rahatsizim giremedim pek @meyyke canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda yerini doldursun bende aynı sıkıntılarla uğraşıyorum bu aralar o yüzden seni çok iyi anlıyorum tüm kalbimle duarimdasin.
hayaletiBende öyleydim bugün denedim negatif belkide erken diyorum ama bakalım Eki Görüntüle 2247533
Bende öyleydim bugün denedim negatif belkide erken diyorum ama bakalım Eki Görüntüle 2247533
Hayalet çizgi var benimkinde. İlacın etkisinin geçtiğini bilsem, umutlanıcam ama bilmiyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?