Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben kadindoguma gidiyorum ama 3 ay sonra infertiliteye gitmeyi düsünüyorum.
BENce kadın Doğum doktorları sadece gebelere bakmalı çocuk olması kısmında yeterli değil bir çoğu aynı şeyleri yapıyor bazıları gerekli testleri söylemeden tedaviye başlıyor insanların zamanını alıp psikoloji bozuyorlar

Benim çatlatma iğnem olumsuz sonuçlandı. Bugün tekrar gittim yine klomen verdi kullan gel dedi haftaya cuma

EVet farklıymış dozajları nasip girdik bir yola iğne oluyorum üç gündür Cuma ne durumda göreceğiz 13-14 yumurta var dedi adetin 3. Günü baktığında benim bir oğlum var 14 yaşında canım ama ilk evliliğinden eşimden yk bebeğimiz
Rabbim Emeklerimizi boşa çıkar masın sen tekrar aşılamaya başlayak mısın
Hayırlısı olsun canımm evladını sana bağışlasın Allah bu durumda zor eşin için yani şu ara düşünmüyorum biraz ara vericem Ramazan’dan sonra artık deneşrm ya da direk tüpe geçerim

Bende iki aydır çatlatma iğnesi vuruyorum . Pazar günü ikinciyi vurdum ve dün kontrole gittim .yumurtan çatlamıs yumurtan iyi görünüyor dedi ve bekliyorum 🙏🏻

Bende iki aydır çatlatma iğnesi vuruyorum . Pazar günü ikinciyi vurdum ve dün kontrole gittim .yumurtan çatlamıs yumurtan iyi görünüyor dedi ve bekliyorum 🙏🏻
Hadi hayırlı haberler inşallah

Kızlar iğneden kaç gün sonra idrar testine bakıyorsunuz? 12. gün yaptığım testte belirgin silik bir çizgi çıktı. Bugün 14. gün bugün de baktım yine silik çizgi var. Gebelikten olsaydı çizginin 2 günde koyulaşması mı gerekirdi sizce?

Kızlar iğneden kaç gün sonra idrar testine bakıyorsunuz? 12. gün yaptığım testte belirgin silik bir çizgi çıktı. Bugün 14. gün bugün de baktım yine silik çizgi var. Gebelikten olsaydı çizginin 2 günde koyulaşması mı gerekirdi sizce?
Ignenin üzerinden 14 gün geçti ise kan ver bence en iyi sonuç ana büyük ihtimalle iğnenin etkisi geçmiştir inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Herkes nerde kızlar, kimse yok bugün, herşey yolundadır inşallah

Burdayim canim oglan hasta yine onunla ugrasiyorum. Benim reglinin16.günü ovulasyon yapiyorum cok silik cizgi var. Gecen aylarda 14.gunlerde yumurtluyordum

Benim yumurtalarım kiste dönüşmüş hemde 2kist var 😯.3cm ve 2,5cm büyüklükleri.doktor cmt görecek sonucumu.ne tapmam gerekiyor. Hiç oluşmazdı böyle.klomen yapmış olabilir mı? İlk defa kullanmıştım.

Benim yumurtalarım kiste dönüşmüş hemde 2kist var 😯.3cm ve 2,5cm büyüklükleri.doktor cmt görecek sonucumu.ne tapmam gerekiyor. Hiç oluşmazdı böyle.klomen yapmış olabilir mı? İlk defa kullanmıştım.
Yeterince büyüyüp çatlayamayan yumurtalar kiste dönüşüyor diye biliyorum ama endişe etme canım bunlar diğer kistler gibi değil. Regl ile birlikte atılıyorlar ve evet bu tip ilaçlar yapıyor. Bende çok ufak vardı doktor önemsemedi.

Kızlar iyi akşamlar dün ovulasyon testimin resmini atmıştım bayaa koyu çıkmıştı acaba gebelik olabilir mi diye fikir alma amaçlı. Bugün regl oldum. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenmek isteyen arkadaşlar yumurtlamadaki gibi çok çok koyu çizgiyi görmediğiniz sürece umutlanmayın diye yazmak istedim.

Back
X