- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.581
TAtlım sen infertilite bölümüne mi normal kadın Doğuma mı gidiyorsun
BENce kadın Doğum doktorları sadece gebelere bakmalı çocuk olması kısmında yeterli değil bir çoğu aynı şeyleri yapıyor bazıları gerekli testleri söylemeden tedaviye başlıyor insanların zamanını alıp psikoloji bozuyorlarKuzum ben kadindoguma gidiyorum ama 3 ay sonra infertiliteye gitmeyi düsünüyorum.
Hayırlısı olsun canımm evladını sana bağışlasın Allah bu durumda zor eşin için yani şu ara düşünmüyorum biraz ara vericem Ramazan’dan sonra artık deneşrm ya da direk tüpe geçerimEVet farklıymış dozajları nasip girdik bir yola iğne oluyorum üç gündür Cuma ne durumda göreceğiz 13-14 yumurta var dedi adetin 3. Günü baktığında benim bir oğlum var 14 yaşında canım ama ilk evliliğinden eşimden yk bebeğimiz
Rabbim Emeklerimizi boşa çıkar masın sen tekrar aşılamaya başlayak mısın
Benim çatlatma iğnem olumsuz sonuçlandı. Bugün tekrar gittim yine klomen verdi kullan gel dedi haftaya cuma
InşallahTedavin hayirli olsun insallah bu ay olumlu sonuc alirsin canim.
Hadi hayırlı haberler inşallahBende iki aydır çatlatma iğnesi vuruyorum . Pazar günü ikinciyi vurdum ve dün kontrole gittim .yumurtan çatlamıs yumurtan iyi görünüyor dedi ve bekliyorum
Hepimizden o hayırlı haber gelir inşallahHadi hayırlı haberler inşallah
Inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederHepimizden o hayırlı haber gelir inşallah
Evet ilk aşılamam di kasım ayında yaptirmistim ama nasip olmadi tutmadi yanimerabalar.
sizinde ilk aşılamanızmıydı. adetin kaçıncı günü tedaviye başlıyorz
Ignenin üzerinden 14 gün geçti ise kan ver bence en iyi sonuç ana büyük ihtimalle iğnenin etkisi geçmiştir inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar iğneden kaç gün sonra idrar testine bakıyorsunuz? 12. gün yaptığım testte belirgin silik bir çizgi çıktı. Bugün 14. gün bugün de baktım yine silik çizgi var. Gebelikten olsaydı çizginin 2 günde koyulaşması mı gerekirdi sizce?
Yarın sabahtan gideceğim bakalım inş güzel bir haber alabilirim. Sağol canım.Ignenin üzerinden 14 gün geçti ise kan ver bence en iyi sonuç ana büyük ihtimalle iğnenin etkisi geçmiştir inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Herkes nerde kızlar, kimse yok bugün, herşey yolundadır inşallah
Yeterince büyüyüp çatlayamayan yumurtalar kiste dönüşüyor diye biliyorum ama endişe etme canım bunlar diğer kistler gibi değil. Regl ile birlikte atılıyorlar ve evet bu tip ilaçlar yapıyor. Bende çok ufak vardı doktor önemsemedi.Benim yumurtalarım kiste dönüşmüş hemde 2kist var.3cm ve 2,5cm büyüklükleri.doktor cmt görecek sonucumu.ne tapmam gerekiyor. Hiç oluşmazdı böyle.klomen yapmış olabilir mı? İlk defa kullanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?