Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Of üzüldüm bu habere canım.. ama biliyosun ki bu yolda regl olabilmek bile aslında iyi bi şey döngünün işlemesi için. İnşallah bu spn regl olur ve bi dahaki ay bebeğinin haberini alırız

Benim bu ay igneden dolayi bi tane yumurtam kiste donusmus. 17mm dedi boyutuna. O yuzden bu ay femara ve ovitrelle kullanamayacagim. Hsg’yi esim istemiyor aci cekerim diye. Yani bu ay akisina biraktik. Bir yakinimiz Mekke’den meryem ana otu getirmis bana. Kendi bununla hamile kalmis. Suyunu icip sapini uzerimde tasiyacagim. Esim de keciboynuzu suyu icip, kestane balina hurma poleni yiyecek. Akisina biraktik sozde ne duysak yapiyoruz hala

Canım bende de kist vardı ama ufacıktı 6 cm olmuş ya hamileliğe engel değiş dedi dr haftaya test yapcaz bidaha klomenden oldu bence, ama yumurtalarım mı kiste dönüştü onu anlamadım çatladı diye biliyorum çünkü ben onlar ama böyle de kiste dönüşürmü ki

Ben ikisinide çatladı diye biliyordum.hatta doktor 1i çatlamış bak bu da sıvısı demişti.ozaman yanlış bilgi verdi bana.regl oldum dün ama atılmamış şimdi ya daha fazla büyürse. Bu arada bugün test sonucunu bekliyorum heyecanla

Bencede klomenden oldu.çünkü benim her ay tek yumurtam oluşurdu.bu ay klomenle 2oluştu.ve çok büyüdü. İlaç kullanıyormusun peki canım? Ben cmt gidicem doktora.ilaç verir mi bilmiyorum

Belki geç yumurtlayacaksındır, gün aşırı değerlendir bence

Bende belki geç yumurtluyuyorumdur diye umut ediyorum. Yinede gün aşırı degerlendiriyorum.regli 6 nisan regliye kadar degerlendirmeyi düsünüyorum

Canimmmm baya umutlanmistim senin testten. Ama bazen yaniltici olabiliyor demekki. Yani herkes icin gecerli degil demekki. Ama eger olumsuzsa reglinin gelmeside önemli insallah bu ay gelir bebegin

Günaydın kızlar bugün test yaptım iğnenin 15 günü maalesef negatif sonuç gelmedi bu seferde bebeğim bu süreç çok yıpratıcı yoruldum artık hele birde üstüne hani bebek yokmu diyenler çıkıyor Allahım vardır senin bir bildiğin

Canım belki sadece büyükleri söylemiştir arada ufaklar da vardır en iyisini doktor bilir tabii. Ben reglin 3. günü gittim kist gördü ne olcak dedim gider onlar kendiliğinden dedi yine ilaç verdi demek ki küçüktüler ve önemsemedi ara vermedik yani tedaviye. Uzman değilim ama büyümez diye tahmin ediyorum sıkma canını.

Bencede klomenden oldu.çünkü benim her ay tek yumurtam oluşurdu.bu ay klomenle 2oluştu.ve çok büyüdü. İlaç kullanıyormusun peki canım? Ben cmt gidicem doktora.ilaç verir mi bilmiyorum
Yok canım şimdilik kullanmıyorum gebelik şüphesi var diye haftaya gidince yine bakcak değerlerime yoksa o zaman kist için bi ilaç verir muhtemelen ama patlayabilir şiddetli ağrın olursa gel dedi korkuttu beni şimdi ani hareket bile yapmıyorum

Canimmmm baya umutlanmistim senin testten. Ama bazen yaniltici olabiliyor demekki. Yani herkes icin gecerli degil demekki. Ama eger olumsuzsa reglinin gelmeside önemli insallah bu ay gelir bebegin
Nasip değilmiş demek ki kuzum. Amin inşallah hepimizin ki gelsin artık yazı hamiş hamiş geçirelim inşallah

İğne etkisiymiş benimki negatif çıktı kızlar. 1,20 altında gözüküyor hem de. 1,20 altındaki değer nasıl idrarda silik de olsa pozitif verebiliyor anlamadım.

Canım benim 3 cm e düşmüştü tedavi istiyorum dedim bu kist gitmezse ilaç daha çok büyütür gebelik oluşursa riskli olur demişti istersen bi başka doktora daha görün derim

Ben dün doktoruma sordum üç aydır klomen kullanıyorum kist oluşmuş mu diye . Yok dedi olsa bile adetle birlikte kistler gidiyor dedi önemsemedi Yani. Bende ikinci kez çatlatma iğnesi vurdum .dilerim hepimiz güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…