- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.601
Of üzüldüm bu habere canım.. ama biliyosun ki bu yolda regl olabilmek bile aslında iyi bi şey döngünün işlemesi için. İnşallah bu spn regl olur ve bi dahaki ay bebeğinin haberini alırızKızlar iyi akşamlar dün ovulasyon testimin resmini atmıştım bayaa koyu çıkmıştı acaba gebelik olabilir mi diye fikir alma amaçlı. Bugün regl oldum. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenmek isteyen arkadaşlar yumurtlamadaki gibi çok çok koyu çizgiyi görmediğiniz sürece umutlanmayın diye yazmak istedim.
Belki geç yumurtlayacaksındır, gün aşırı değerlendir benceBurdayim canim oglan hasta yine onunla ugrasiyorum. Benim reglinin16.günü ovulasyon yapiyorum cok silik cizgi var. Gecen aylarda 14.gunlerde yumurtluyordum
Amin inşallah kuzum Allah razı olsunOf üzüldüm bu habere canım.. ama biliyosun ki bu yolda regl olabilmek bile aslında iyi bi şey döngünün işlemesi için. İnşallah bu spn regl olur ve bi dahaki ay bebeğinin haberini alırız
Canım bende de kist vardı ama ufacıktı 6 cm olmuş ya hamileliğe engel değiş dedi dr haftaya test yapcaz bidaha klomenden oldu bence, ama yumurtalarım mı kiste dönüştü onu anlamadım çatladı diye biliyorum çünkü ben onlar ama böyle de kiste dönüşürmü kiBenim yumurtalarım kiste dönüşmüş hemde 2kist var.3cm ve 2,5cm büyüklükleri.doktor cmt görecek sonucumu.ne tapmam gerekiyor. Hiç oluşmazdı böyle.klomen yapmış olabilir mı? İlk defa kullanmıştım.
Ben ikisinide çatladı diye biliyordum.hatta doktor 1i çatlamış bak bu da sıvısı demişti.ozaman yanlış bilgi verdi bana.regl oldum dün ama atılmamışYeterince büyüyüp çatlayamayan yumurtalar kiste dönüşüyor diye biliyorum ama endişe etme canım bunlar diğer kistler gibi değil. Regl ile birlikte atılıyorlar ve evet bu tip ilaçlar yapıyor. Bende çok ufak vardı doktor önemsemedi.
Bencede klomenden oldu.çünkü benim her ay tek yumurtam oluşurdu.bu ay klomenle 2oluştu.ve çok büyüdü. İlaç kullanıyormusun peki canım? Ben cmt gidicem doktora.ilaç verir mi bilmiyorumCanım bende de kist vardı ama ufacıktı 6 cm olmuş ya hamileliğe engel değiş dedi dr haftaya test yapcaz bidaha klomenden oldu bence, ama yumurtalarım mı kiste dönüştü onu anlamadım çatladı diye biliyorum çünkü ben onlar ama böyle de kiste dönüşürmü ki
Belki geç yumurtlayacaksındır, gün aşırı değerlendir bence
Kızlar iyi akşamlar dün ovulasyon testimin resmini atmıştım bayaa koyu çıkmıştı acaba gebelik olabilir mi diye fikir alma amaçlı. Bugün regl oldum. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenmek isteyen arkadaşlar yumurtlamadaki gibi çok çok koyu çizgiyi görmediğiniz sürece umutlanmayın diye yazmak istedim.
Bugün regl günü olduğu için çok umutlu değilim kuzum ama içinde yine de acaba mı oluyor insanın bakalım olmazsa cumaya kadar regl, kan değerlerini kontrol için bir doktordan randevu almıştım artık ona yaptırırım gebelik testi
Canım belki sadece büyükleri söylemiştir arada ufaklar da vardır en iyisini doktor bilir tabii. Ben reglin 3. günü gittim kist gördü ne olcak dedim gider onlar kendiliğinden dedi yine ilaç verdi demek ki küçüktüler ve önemsemedi ara vermedik yani tedaviye. Uzman değilim ama büyümez diye tahmin ediyorum sıkma canını.Ben ikisinide çatladı diye biliyordum.hatta doktor 1i çatlamış bak bu da sıvısı demişti.ozaman yanlış bilgi verdi bana.regl oldum dün ama atılmamışşimdi ya daha fazla büyürse. Bu arada bugün test sonucunu bekliyorum heyecanla
Yok canım şimdilik kullanmıyorum gebelik şüphesi var diye haftaya gidince yine bakcak değerlerime yoksa o zaman kist için bi ilaç verir muhtemelen ama patlayabilir şiddetli ağrın olursa gel dedi korkuttu beni şimdi ani hareket bile yapmıyorumBencede klomenden oldu.çünkü benim her ay tek yumurtam oluşurdu.bu ay klomenle 2oluştu.ve çok büyüdü. İlaç kullanıyormusun peki canım? Ben cmt gidicem doktora.ilaç verir mi bilmiyorum
Nasip değilmiş demek ki kuzum. Amin inşallah hepimizin ki gelsin artık yazı hamiş hamiş geçirelim inşallahCanimmmm baya umutlanmistim senin testten. Ama bazen yaniltici olabiliyor demekki. Yani herkes icin gecerli degil demekki. Ama eger olumsuzsa reglinin gelmeside önemli insallah bu ay gelir bebegin
Nasip değilmiş demek ki kuzum. Amin inşallah hepimizin ki gelsin artık yazı hamiş hamiş geçirelim inşallah
Merhaba ben yeni katıldım aranıza CanlarHanımlar ben de geçen ay çektirdim rahim filmi . Bu ay da klomen ve çatlatma iğnesi oldum . Hamile kalır mıyım acaba
Canım benim 3 cm e düşmüştü tedavi istiyorum dedim bu kist gitmezse ilaç daha çok büyütür gebelik oluşursa riskli olur demişti istersen bi başka doktora daha görün derimCanım belki sadece büyükleri söylemiştir arada ufaklar da vardır en iyisini doktor bilir tabii. Ben reglin 3. günü gittim kist gördü ne olcak dedim gider onlar kendiliğinden dedi yine ilaç verdi demek ki küçüktüler ve önemsemedi ara vermedik yani tedaviye. Uzman değilim ama büyümez diye tahmin ediyorum sıkma canını.
Teşekür ederim canım. Sen de hoşgeldin gruba. Benim klomen ve çatlatma iğnesinde ikinci ayım bakalım bekliyoruz hayırlısıMerhaba ben yeni katıldım aranıza Canlar
Bende sık sık takip ediyordum en sonunda üye oldum kızlar inşqllah hamile kalırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?