Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar canım sen kendine dikkat et en önemlisi o. Artık yaramazlığa başladı demek bebiş :) bizim için de dua et tatlım, ben de sizlere ediyorum bol bol

Kizlar selam. Eve gelirken kan tahlili yaptirdm. Igneden sonra biliyosnz bugun 12.gunum.. Degerm 5ten buyuk cikti. 7.75 cikti. Doktora sordum. Ilacin etkisi olabilir mi dedim. 2 gun sonra ayni yerde tekrar yaptir 15 ten buyukse gebelik vardir dedi. Buna benzer bisey yasayan var mi? Igneden sonra 12.günde ve sonuc 7.75? Kararsiz kaldim

İnşallah vardır canım ilacın etkisi olabilir ama olmayadabilir sabretmen lazım ne zamandır istiyodun iğneyle mi denedin

12.güne iğne etkisi genelde kalmaz canım, bebiş olma ihtimali çok yüksek. Ama çok kritik bi değer o yüzden artışını takip et mutlaka. İnşallah bebişindedir bu değer

Bende düştü değer inşallah sende artar arkadaşım

İyi akşamlar canım sen kendine dikkat et en önemlisi o. Artık yaramazlığa başladı demek bebiş :) bizim için de dua et tatlım, ben de sizlere ediyorum bol bol
Bugun hissettirdi kendini canim:) bu aksam sizin icinde dua ettm hepinz icin kuzum inss guzel haberler alalim yakn zamanda. Allah kmsenin kucagni bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…