- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.301
Anladım canım demek bu herkesde değişiklik gösteriyorBen hic oyle olmadim canim:) 18 19 20 oyle oldm hep
İyi akşamlar canım sen kendine dikkat et en önemlisi o. Artık yaramazlığa başladı demek bebiş :) bizim için de dua et tatlım, ben de sizlere ediyorum bol bolIyi aksamlar kizlar kandiliniz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun inss. Eve gidince bnde bisiler okucam bol dua edicem sizede kendime de. Dualarda birbirimizi analim❤ affedn okuyamadm. Guzel haberler var ve kacrdysam yazin:) Bugun mide bulantim oldu gecmedi hala da basima vurdu artik. Kendinize cok iyi bakin
Öyle yap canım yeterli zaten çok fazla içmene gerek yokYok icmem zaten ayin 5 i regli günüm.2 3 4 unde icerim.
tamam balim yazarimAdete 2 gun kala ogrendgmde 3 hafta 5 gnluktu adet gunu baktm 4 hafta yaziyodu inss senin minnosunda oyledirinss kuzum dualarimiz o yonde olacagini duaun inan bize hemen haber ver. Tabiki yapp yaz bizee❤
ons cnm ins. gzl haberler alicz. allahin izni ile cnmAllahım ay ne kadar güzel olur canım benim :) inşallah en kötü ihtimalle en son aralıkta adet oluruz ve bi daha bebişimiz gelir canım
En büyük duam 2019 uğuruyla gelicek inşallahInsallah canim 2019 un ilk aylarinda güzel haberler veririz birbirimize.
İnşallah vardır canım ilacın etkisi olabilir ama olmayadabilir sabretmen lazım ne zamandır istiyodun iğneyle mi denedinKizlar selam. Eve gelirken kan tahlili yaptirdm. Igneden sonra biliyosnz bugun 12.gunum.. Degerm 5ten buyuk cikti. 7.75 cikti. Doktora sordum. Ilacin etkisi olabilir mi dedim. 2 gun sonra ayni yerde tekrar yaptir 15 ten buyukse gebelik vardir dedi. Buna benzer bisey yasayan var mi? Igneden sonra 12.günde ve sonuc 7.75? Kararsiz kaldim
12.güne iğne etkisi genelde kalmaz canım, bebiş olma ihtimali çok yüksek. Ama çok kritik bi değer o yüzden artışını takip et mutlaka. İnşallah bebişindedir bu değerKizlar selam. Eve gelirken kan tahlili yaptirdm. Igneden sonra biliyosnz bugun 12.gunum.. Degerm 5ten buyuk cikti. 7.75 cikti. Doktora sordum. Ilacin etkisi olabilir mi dedim. 2 gun sonra ayni yerde tekrar yaptir 15 ten buyukse gebelik vardir dedi. Buna benzer bisey yasayan var mi? Igneden sonra 12.günde ve sonuc 7.75? Kararsiz kaldim
10 ay tedavisiz bekledm. Pcosum. 11.ayimda bu ay yani femera+ovitrelle oldum. 12.gunumde de bugun ya i test yaptm. 2 gun snra bi dha yapcam testİnşallah vardır canım ilacın etkisi olabilir ama olmayadabilir sabretmen lazım ne zamandır istiyodun iğneyle mi denedin
Evet doktor da takip edices dedi. Nasip kismett..12.güne iğne etkisi genelde kalmaz canım, bebiş olma ihtimali çok yüksek. Ama çok kritik bi değer o yüzden artışını takip et mutlaka. İnşallah bebişindedir bu değer
İnşallah canım dikkat et kendine bu aralar 2 gün geçmezzz :)10 ay tedavisiz bekledm. Pcosum. 11.ayimda bu ay yani femera+ovitrelle oldum. 12.gunumde de bugun ya i test yaptm. 2 gun snra bi dha yapcam test
Sabah olmuo suan bana gercekten..İnşallah canım dikkat et kendine bu aralar 2 gün geçmezzz :)
Bende düştü değer inşallah sende artar arkadaşımKizlar selam. Eve gelirken kan tahlili yaptirdm. Igneden sonra biliyosnz bugun 12.gunum.. Degerm 5ten buyuk cikti. 7.75 cikti. Doktora sordum. Ilacin etkisi olabilir mi dedim. 2 gun sonra ayni yerde tekrar yaptir 15 ten buyukse gebelik vardir dedi. Buna benzer bisey yasayan var mi? Igneden sonra 12.günde ve sonuc 7.75? Kararsiz kaldim
Sabah olmuo suan bana gercekten..[/QUOTE
Aslında hep hatamız adeti beklememek ama işte dayanamıyoruz bol bol dua et canım
Nasip tabi ki canım. İnşallah bebeğin seninledirEvet doktor da takip edices dedi. Nasip kismett..
Bugun hissettirdi kendini canim:) bu aksam sizin icinde dua ettm hepinz icin kuzum inss guzel haberler alalim yakn zamanda. Allah kmsenin kucagni bos birakmasinİyi akşamlar canım sen kendine dikkat et en önemlisi o. Artık yaramazlığa başladı demek bebiş :) bizim için de dua et tatlım, ben de sizlere ediyorum bol bol
Yok canm oda sicaklignda kalcak. Uc ksma gelmesini bekleyip koparcan kafasini. Detayli yaziyo kagidnda bakark ogrendk bizde esmleCrinone jeli kızlar dolabamı koyuyosunuz ben açtığım zaman hepsi dökülüyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?