Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayirlisi canimm. Benimde reglinin 14.günü ovulasyon testi yapiyorum ama pko oldugundan sanirim pik olmuyor insallah yumurtam gelisiyordur.akinti falanda yok. Nasip artik.
ay bende oğluma gebe kalmak için uğraşırken aliexpressten almıştım ovulasyon testi
55 gün falan yapmıştım hiç pik olmamıştı:KK53:
anladım ki ben hiç yumurtlamıyorum. doktor yoluna düşmüştüm mecbur

ay bende oğluma gebe kalmak için uğraşırken aliexpressten almıştım ovulasyon testi
55 gün falan yapmıştım hiç pik olmamıştı:KK53:
anladım ki ben hiç yumurtlamıyorum. doktor yoluna düşmüştüm mecbur

Benimde ayni galiba yinede bir umut regliye kadar yapicam ovulasyon.

Merhaba kızlar bende uzun zamandir rahatsizim giremedim pek @meyyke canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda yerini doldursun bende aynı sıkıntılarla uğraşıyorum bu aralar o yüzden seni çok iyi anlıyorum tüm kalbimle duarimdasin.

sen benden yine iyisin canım
inşallah ilaçların etkisi devam eder yumurtlarsın canım

2 ay once icmistim en son klomen insallah devam eder etkisi gerci 2 ay önce kullandigimda kaliteli yumurta olmamisti. Şuan sadece hayit hapi iciyorum belki faydasi olur. Benim bu ay kafam cok rahat ilacta icmiyorumya nasil olursa yumurtam gelismiyor diye sanirim ferahlik var.

Pko hanımlar biz nasıl hamile kalıcazya normal yumurtlayamıyorum ilaçla yumurta oluşuyor bu sefer kist oluyor çatlamıyor İnanın bazen bnde hiç annelik duygusunu yaşayamıcağımı hissediyorum çok üzülüyorum

Bende yine sonuçlanamayan bir ayı daha geride bırakıyorum :KK43: gece biraz rahatsızlandım acile gittik regl günüm bugün ya da yarın, ilaç vermek için gebelik testi yaptılar tabii ki negatif... Artık ne yapıcamı nasıl dua edicemi şaşırdım asla Rabbime isyan değil niyetim ama galiba hiç annelik duygusunu tadamıycam düşüncesi iyiden iyiye kafamda artık...
Sabır canım sabır... daha vakti gelmemiş. Sen her yeni aya ümitle ve güzel düşüncelerle başla, bi gün mutlaka olucak

Pko hanımlar biz nasıl hamile kalıcazya normal yumurtlayamıyorum ilaçla yumurta oluşuyor bu sefer kist oluyor çatlamıyor İnanın bazen bnde hiç annelik duygusunu yaşayamıcağımı hissediyorum çok üzülüyorum

Valla canim bende sasirdim dün ovulasyon yaptim biraz koyulasma vardi sevindim .biraz once tekrarladim siliklesmis. Benimde yumurta olmuyor oluncada igneylede catlamiyor kist oluyor .acıkcasi umutsuzlugun verdigi bir rahatlik icindeyim.

Valla canim bende sasirdim dün ovulasyon yaptim biraz koyulasma vardi sevindim .biraz once tekrarladim siliklesmis. Benimde yumurta olmuyor oluncada igneylede catlamiyor kist oluyor .acıkcasi umutsuzlugun verdigi bir rahatlik icindeyim.
Vala canım 1.5 yıl oldu artık diyorum ki hiç mi denk getiremedik ama yok işte Tüp bebek sayfalarını araştıracağım hiç aklıma gelmezdi umudum ona kaldı artık yaz sonuna kadar olmazsa

Benim doktorum pkolu olupta gebe kalmayan hastam yok aslında onlarda yumurta daha fazla düzgün bir tedaviyle olur inşallah bende pcokyyum 1 aydır hastanedeki herkes tanıyor artık git gel git gel mekik dokuduk bakalım Rabbim ol derse olmucak hiç birşey yok doğru zaman hakkımızda hayırlısı artık

Benim doktorum pkolu olupta gebe kalmayan hastam yok aslında onlarda yumurta daha fazla düzgün bir tedaviyle olur inşallah bende pcokyyum 1 aydır hastanedeki herkes tanıyor artık git gel git gel mekik dokuduk bakalım Rabbim ol derse olmucak hiç birşey yok doğru zaman hakkımızda hayırlısı artık
Canım doktorun nerde,, ben iyi bi doktora denk gelemedim beni 1 sene oyaladı sende bişey yok diye başka doktora gittim hemen ilaca başlattı bu sefer de kontrol etmedi kist oldu 2 aydın bu kist belasını çekiyorum

Kızlar merhaba. Benim yarın adet günüm. İğnenin 12.günü. sabah kalktım kasıklarım çok ağrıyordu. Dedim tüh adet oluyorum sanırım.ama şuan ağrı gitti. Karnım çok şiş. Birde sanki saatlerce idrara sıkışmış ama yapmamış gibiyim. Yapıncada 2 damla. Bunun için mi geldim lavobaya diyorum hep. İğnenin etkisi midir tüm belirtiler. Var mı benim gibi sorunları yaşayan?

canım aslında yumurta fazla büyümeden çatlatma iğnesi yaptırmak, sık sık ultrason, tecrübeli doktor.
bak bende aşırı dirençli pkoluyum 4 yaşında bir oğlum var :)
şimdi 2. için tedavi oluyorum

Kizlar bu dunkü ovulasyon koyulasma vardi bugun yani 14.günde yaptim cok silik cikti.bu sekilde olunca ne oluyor yani yumurtam gelismemismi oluyor. Screenshot_2019-03-18-19-01-00.webp

Kızlar merhaba. Benim yarın adet günüm. İğnenin 12.günü. sabah kalktım kasıklarım çok ağrıyordu. Dedim tüh adet oluyorum sanırım.ama şuan ağrı gitti. Karnım çok şiş. Birde sanki saatlerce idrara sıkışmış ama yapmamış gibiyim. Yapıncada 2 damla. Bunun için mi geldim lavobaya diyorum hep. İğnenin etkisi midir tüm belirtiler. Var mı benim gibi sorunları yaşayan?
Bende öyleydim bugün denedim negatif belkide erken diyorum ama bakalım
image.webp

Back
X