• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Ya hala var o ağrılar ama dayanılmayacak derece değil bilemşyorum işte evet bu belrtidir diyemiyorum da ümitlenmeyeyim diye bilemiyoruöm yaşayıp görcez
Kocam pazar günkü sonuca göre yok dedi onun umut bitti

Ağrıların şiddetli olmaması gebelik açısından iyi
Sonucunuz şüpheli demek, kesin yok demek değil
Normalde bu hafta regl olmanız gerekiyor
Perşembe gibi kan verirseniz de netleşebilir

Bugun 13 gün iğne günü hariç dün ve ondan önceki gün özellikle dün kasık batmalarım çok fazla oldu alt karın ağrılarım bi uyku hali yorgunluk böyle gerginlik falan hissettim karın bölgemde sizce yerleşme olabilir mi bugunde sol tarafımda böyle ağrı var
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıdır hemen hemen. İnsan birazda psikolojik belirtiler yaratıyor kendinde. En iyisi idrar testi yapmanız. Zaten 13 gün olmuş idrarda negatif çıkarsa muhtemelen kanda da negatif çıkar. Belirtilerinizin hepsi bende de vardı ama maalesef negatif çıktı. İnşallah sizinki hamileliktendir aklimdasiniz sürekli 🙏

Kızlar ben yine test yaptım maalesef çizgi azalmış Demek ki ovitrelle etkisiymiş😔
Üzülmeyin birbirimize destek olalım tedavilerimizi paylaşalım. Bu süreçte insan kendini yalnız hissedince yük ağır geliyor. Benim de geçen ayki döngüm negatif çıktı doktorumu değiştirdim. Ve yepyeni harika bir tedavi uyguluyor yeni doktorum.

Back
X