- 17 Ocak 2015
- 348
- 145
- 33
- Konu Sahibi Elizanykta
Bugun igneden sonraki 8.gunum cok heycanliyim 1ay oncede olmustum ama tutmadi ovitrelleyle hamile kalanlar lutfen paylasirmisnz bilgilerinizi ben gbi bekleyenlerede umut Olursunzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb cnm bende vurulalı 9 gn oldu benm 3. ayım umarım güzl sonçlar alırız iğneden snra ne gbi, değişiklkler yaşadn:)Bugun igneden sonraki 8.gunum cok heycanliyim 1ay oncede olmustum ama tutmadi ovitrelleyle hamile kalanlar lutfen paylasirmisnz bilgilerinizi ben gbi bekleyenlerede umut Olursunzz
Ben adet oldum 14.gunde normalde adetlerm duzensiz 3 4 ayda bi gelir polikstk overm war.ama igneler sagolsun duzene soktu.erkenden bile geliyo artk.bgn adetn.2.gunu yrn doktra gtcem kist yoksa tedawiye dewam benmde 4.denenem olcak.insllah.sen guzel bi snuc alirsnmrb cnm bende vurulalı 9 gn oldu benm 3. ayım umarım güzl sonçlar alırız iğneden snra ne gbi, değişiklkler yaşadn:)
SAol canm tesekkr ederm hepimiz guzel sonclar alalim insBen adet oldum 14.gunde normalde adetlerm duzensiz 3 4 ayda bi gelir polikstk overm war.ama igneler sagolsun duzene soktu.erkenden bile geliyo artk.bgn adetn.2.gunu yrn doktra gtcem kist yoksa tedawiye dewam benmde 4.denenem olcak.insllah.sen guzel bi snuc alirsn
Bugun igneden sonraki 8.gunum cok heycanliyim 1ay oncede olmustum ama tutmadi ovitrelleyle hamile kalanlar lutfen paylasirmisnz bilgilerinizi ben gbi bekleyenlerede umut Olursunzz
Banada koldan wurdular catliyo her sekildeMerhab bir sey sorabilir miyim? Igneyi karindan mi vuruldun yoksa kolundan mi? Bana kolumdan yaptilar yaaa bir sakincasi olur mu acaba?
Ne zaman vuruldun igneni? Hamile kaldin mi sen?Banada koldan wurdular catliyo her sekilde
Kizlar merhaba yeni uye oldum ve bugun ovitrelle ignesini oldum. Sizi gordugume de cok srvindim ihtiyacim vardi ayni duygulari hissettigim insanlara
Hosbulduk canim insallah guzel ve hayirli haberler alirsin. Nasil agrin falan var mi yada dikkat ettigin biseyler yada rutin mi ilerliyosun hayatinda
Merhaba hosgeldin ben de cok yeniyim.
Ben 9 gun once vuruldum ignemi simdi beklemedeyiz.
İnşallah canim yaaa. Igneyi vurulduktan sonraki iki gun cok agrim olmustu. Simdilerdeyse sanki adet sancisi cekiyor gibi hissediyorum. Doktor iliski gunlerini vermisti ondan sonra da normal hayatiniza devam edin adetin gecikinceye kadar dedi. Su an hersey rutinde ilerliyor yaniHosbulduk canim insallah guzel ve hayirli haberler alirsin. Nasil agrin falan var mi yada dikkat ettigin biseyler yada rutin mi ilerliyosun hayatinda
Hakkimizda hayirlisi cnm bnmde ilk gun agrim oldu simdi ise yani ikinci gunum bugun ara ara batmalarim oluyoİnşallah canim yaaa. Igneyi vurulduktan sonraki iki gun cok agrim olmustu. Simdilerdeyse sanki adet sancisi cekiyor gibi hissediyorum. Doktor iliski gunlerini vermisti ondan sonra da normal hayatiniza devam edin adetin gecikinceye kadar dedi. Su an hersey rutinde ilerliyor yani
ya aslında ben çok umutluydum ama niyeyse şimdi hiç olumlu hissetmiyorum. sanırım bekledikçe insanın umudu azalıyor. keşke bilebilmenin bir yolu olsaydı.Hakkimizda hayirlisi cnm bnmde ilk gun agrim oldu simdi ise yani ikinci gunum bugun ara ara batmalarim oluyo
Canim internette okumustum ignenin 10. Gunu test yapsan cikarmis istersen bi sansini deneya aslında ben çok umutluydum ama niyeyse şimdi hiç olumlu hissetmiyorum. sanırım bekledikçe insanın umudu azalıyor. keşke bilebilmenin bir yolu olsaydı.
bugün iğnenin onuncu günü ama 14. günde döllenme olduysa daha altıncı gün olur bebek daha tutunmamıştır bile belkiCanim internette okumustum ignenin 10. Gunu test yapsan cikarmis istersen bi sansini dene
ya açıkçası tutunduğu zaman lekelenme oluyormuş ya onu bekliyorum. o olsa biraz daha rahatlayacağım sanırım.Canim internette okumustum ignenin 10. Gunu test yapsan cikarmis istersen bi sansini dene
Herkeste olmaz ki kuzum bazi kisiler de olur bence ya git kan ver yada test yap beklemek daha zorya açıkçası tutunduğu zaman lekelenme oluyormuş ya onu bekliyorum. o olsa biraz daha rahatlayacağım sanırım.
beklemek gerçekten çok zor. ama daha altıncı günü bugün. tutunma 6-8. günler arası oluyormuş. şu an çok erken olur diye düşünüyorum. belki ayın 15i gibi falan test yapılabilir o zaman adetimin 27. günü olmuş olur.Herkeste olmaz ki kuzum bazi kisiler de olur bence ya git kan ver yada test yap beklemek daha zor
Dogru diyosun ben senin 10.cu gunu diye dusunmustum evet coj erken dedgin gibi hakkimiz da hayirlisi rabbim emegimizi bosa cikarmasin insallahbeklemek gerçekten çok zor. ama daha altıncı günü bugün. tutunma 6-8. günler arası oluyormuş. şu an çok erken olur diye düşünüyorum. belki ayın 15i gibi falan test yapılabilir o zaman adetimin 27. günü olmuş olur.
aminnnn inşallah. ara ara sanki batmalar hissediyorum ama psikolojik de olabilir. 3 tane çatlamış yumurtadan en azından birisi tutar inşallah yaaa. allah gerçekten emeklerimizi boşa çıkarmasın. ben hap da kullandım. halen de inofolic içiyorum. bebişime yarasın bana tutunsun inşallahDogru diyosun ben senin 10.cu gunu diye dusunmustum evet coj erken dedgin gibi hakkimiz da hayirlisi rabbim emegimizi bosa cikarmasin insallah