- 14 Mayıs 2023
- 468
- 215
- 27
- Konu Sahibi muallime00
Kızlar dün gece tam 12’de ovitrelle vuruldum. Nerdeyse 24 saat olacak hiçbir tık yok. Çatlamayacak diye çok korkuyorum sizde kasık ağrıları ne zaman başladı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik oluştu mu peki ?Kasık ağrısı olması şart değil bende hiç olmadı
Ben daha önce de vuruldum ama baya ağrım var afedersiniz yumurta akı gibi akıntım olmuştu şimdi olmayınca evham yapıyorum sanırımEvet ilkinde oldu düşükle sonuçlandı. İkinciyi de yeni oldum kasık ağrım yok
Ben iğneyi vurulduğum zaman inanılmaz bir ateş basmayı olmuştu ama oda birkaç gün sonra. kasık ağrım olmamıştı. adet yaklaşınca başladı çok umutsuzdum adet geliyor diye ama test yaptım pozitif çıktı. Kötü düşünmeyin ikinciyi pazar günü vuruldum hiç ağrım sızım yok.Ben daha önce de vuruldum ama baya ağrım var afedersiniz yumurta akı gibi akıntım olmuştu şimdi olmayınca evham yapıyorum sanırım
Amin inşallah güzel duanız için Allah razı olsunSakın stres yapma her zaman aynı şeyler yaşanıcak diye bişey yok iyi düşün iyi olsun inşallah
Ben de dün vuruldum işte şuan nasılsınız peki ? Hayırla sonuçlanır inşallahBen iğneyi vurulduğum zaman inanılmaz bir ateş basmayı olmuştu ama oda birkaç gün sonra. kasık ağrım olmamıştı. adet yaklaşınca başladı çok umutsuzdum adet geliyor diye ama test yaptım pozitif çıktı. Kötü düşünmeyin ikinciyi pazar günü vuruldum hiç ağrım sızım yok.
Şuan da herşey normal ilerliyor inşallah hepimizin sağlıklı ve pozitif sonuçlanır :). Doğru dua etmek lazım :)) benim ilk pozitif oldu ama 8 haftalık kalbi durdu. Olupta kaybetmek daha çok üzüyor insanıBen de dün vuruldum işte şuan nasılsınız peki ? Hayırla sonuçlanır inşallah
Çok doğru söylüyorsun Rabbim yardımcımız olsun inşallah gönlümüzce olsunŞuan da herşey normal ilerliyor inşallah hepimizin sağlıklı ve pozitif sonuçlanır :). Doğru dua etmek lazım :)) benim ilk pozitif oldu ama 8 haftalık kalbi durdu. Olupta kaybetmek daha çok üzüyor insanı
Merhabalar, iğnenin kaçıncı günündesiniz bugün ?Şuan da herşey normal ilerliyor inşallah hepimizin sağlıklı ve pozitif sonuçlanır :). Doğru dua etmek lazım :)) benim ilk pozitif oldu ama 8 haftalık kalbi durdu. Olupta kaybetmek daha çok üzüyor insanı
9. GünümMerhabalar, iğnenin kaçıncı günündesiniz bugün ?
Merhaba bende ayın 16 sında ovitrelle oldum. Sizin süreç nasıl gidiyor?9. Günüm
Sizin kasık ya da karın ağrılarınız oldu mu? Ben 21 inde iğne oldum ama hiçbi ağrı sızı hissetmiyorum.Merhaba bende ayın 16 sında ovitrelle oldum. Sizin süreç nasıl gidiyor?
Benim de hiçbir ağrım sızım akıntım vs olmadı sol tarafımda bazen yanma hissi oluşuyor geçiyor dün biraz beyaz akıntım oldu o da adet yaklaşıyor diye sanırım inşallah kist olmamıştırSizin kasık ya da karın ağrılarınız oldu mu? Ben 21 inde iğne oldum ama hiçbi ağrı sızı hissetmiyorum.
İnşallah yaa. Sizin ne kadar kaldı adete? Ben dayanamayıp bugün (yani iğne gününden sonraki 8. gün oluyor) erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. İğnenin etkisi sanırım geçmedi daha.Benim de hiçbir ağrım sızım akıntım vs olmadı sol tarafımda bazen yanma hissi oluşuyor geçiyor dün biraz beyaz akıntım oldu o da adet yaklaşıyor diye sanırım inşallah kist olmamıştır
17. Günde yani tam adet günümde oluyorum yaklaşık 6-7 gün varİnşallah yaa. Sizin ne kadar kaldı adete? Ben dayanamayıp bugün (yani iğne gününden sonraki 8. gün oluyor) erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. İğnenin etkisi sanırım geçmedi daha.
17. Günde yani tam adet günümde oluyorum yaklaşık 6-7 gün var
Daha önce iki kere bu süreci yaşadım tam bir takıntıydım sabah akşam yapardım ama artık yapmayacağım adet gününü bekleyeceğimSiz erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunuz yoksa daha erken mi?