Ovitrelle kullananlar acil bakabilir mi ?

muallime00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
468
215
27
Kızlar dün gece tam 12’de ovitrelle vuruldum. Nerdeyse 24 saat olacak hiçbir tık yok. Çatlamayacak diye çok korkuyorum 🤦🏻‍♀️ sizde kasık ağrıları ne zaman başladı ?

Evet ilkinde oldu düşükle sonuçlandı. İkinciyi de yeni oldum kasık ağrım yok
Ben daha önce de vuruldum ama baya ağrım var afedersiniz yumurta akı gibi akıntım olmuştu şimdi olmayınca evham yapıyorum sanırım

Ben daha önce de vuruldum ama baya ağrım var afedersiniz yumurta akı gibi akıntım olmuştu şimdi olmayınca evham yapıyorum sanırım
Ben iğneyi vurulduğum zaman inanılmaz bir ateş basmayı olmuştu ama oda birkaç gün sonra. kasık ağrım olmamıştı. adet yaklaşınca başladı çok umutsuzdum adet geliyor diye ama test yaptım pozitif çıktı. Kötü düşünmeyin ikinciyi pazar günü vuruldum hiç ağrım sızım yok.

Ben iğneyi vurulduğum zaman inanılmaz bir ateş basmayı olmuştu ama oda birkaç gün sonra. kasık ağrım olmamıştı. adet yaklaşınca başladı çok umutsuzdum adet geliyor diye ama test yaptım pozitif çıktı. Kötü düşünmeyin ikinciyi pazar günü vuruldum hiç ağrım sızım yok.
Ben de dün vuruldum işte şuan nasılsınız peki ? Hayırla sonuçlanır inşallah 🙏🏻

Ben de dün vuruldum işte şuan nasılsınız peki ? Hayırla sonuçlanır inşallah 🙏🏻
Şuan da herşey normal ilerliyor inşallah hepimizin sağlıklı ve pozitif sonuçlanır :). Doğru dua etmek lazım :)) benim ilk pozitif oldu ama 8 haftalık kalbi durdu. Olupta kaybetmek daha çok üzüyor insanı

Şuan da herşey normal ilerliyor inşallah hepimizin sağlıklı ve pozitif sonuçlanır :). Doğru dua etmek lazım :)) benim ilk pozitif oldu ama 8 haftalık kalbi durdu. Olupta kaybetmek daha çok üzüyor insanı
Çok doğru söylüyorsun Rabbim yardımcımız olsun inşallah gönlümüzce olsun 🙏🏻🌸

Merhabalar, iğnenin kaçıncı günündesiniz bugün ?

Sizin kasık ya da karın ağrılarınız oldu mu? Ben 21 inde iğne oldum ama hiçbi ağrı sızı hissetmiyorum.
Benim de hiçbir ağrım sızım akıntım vs olmadı sol tarafımda bazen yanma hissi oluşuyor geçiyor dün biraz beyaz akıntım oldu o da adet yaklaşıyor diye sanırım inşallah kist olmamıştır 😔

Benim de hiçbir ağrım sızım akıntım vs olmadı sol tarafımda bazen yanma hissi oluşuyor geçiyor dün biraz beyaz akıntım oldu o da adet yaklaşıyor diye sanırım inşallah kist olmamıştır 😔
İnşallah yaa. Sizin ne kadar kaldı adete? Ben dayanamayıp bugün (yani iğne gününden sonraki 8. gün oluyor) erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. İğnenin etkisi sanırım geçmedi daha.

İnşallah yaa. Sizin ne kadar kaldı adete? Ben dayanamayıp bugün (yani iğne gününden sonraki 8. gün oluyor) erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. İğnenin etkisi sanırım geçmedi daha.
17. Günde yani tam adet günümde oluyorum yaklaşık 6-7 gün var

Siz erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunuz yoksa daha erken mi?
Daha önce iki kere bu süreci yaşadım tam bir takıntıydım sabah akşam yapardım ama artık yapmayacağım adet gününü bekleyeceğim

X