ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ya kızlar bilsek şifamız yani hamile kalacağımız bi lağım suyunda içmezmiyiz yaa herseyi yaparız yada kendi adıma söyleyeyim içerim

ya kızlar bilsek şifamız yani hamile kalacağımız bi lağım suyunda içmezmiyiz yaa herseyi yaparız yada kendi adıma söyleyeyim içerim

canım elbette hepimiz her şeyi yaparız ama öyle bişey yok maalesef ne öyle bir su ne öyle bir macun ne hap ne de başka bişey...bunun takdirini yalnız rabbim verebilir..sen her gece dua et sadece ona sığın sadece ondan iste.....

Kün fe yekün (ol der oluverir). Yani O bir şeyi yaratmak istediği zaman "ol" demesi kafidir.

hepte yazdığım cevaplarda allah yardım etsin bizlere derim allah büyüktür diye hepimizin işi allaha kalmış biliyorum rabbim bzlere yardım etsin hayırlı evlatlar versin

allah hepimize yardım etsin ne diyeyim ilk tedavinmi stres yapma etkileme olumsuz yönde kendini

vallahi elimde değil olumlu olamıyorum bu benim 2. aşılamam ister istemez stres oluyor insan dua edin bana öle pek bi belirtim yok sadece adetime 13- 14 gün kala adet sancılarım başladı ama öle çok aşırı ağrılarda değil dün akşam gece yatarken birtek kasığımda adet sancım çok oldu dedim aha adet oldum olcam o kadar ağrım oldu halbiki daha adetim 22 sinde bilmiyorum sadece çok istiyorum hamile olmayı... (

canım hepimiz istiyoruz biran önce olsun ama bizlerin ol demesiyle olmuyo işte zamanımız var daha belkide hepimiz aynı durumdayız allah yardım etsin bizlere inş.sende güzel haberler verirsin bizlere

canım hepimiz istiyoruz biran önce olsun ama bizlerin ol demesiyle olmuyo işte zamanımız var daha belkide hepimiz aynı durumdayız allah yardım etsin bizlere inş.sende güzel haberler verirsin bizlere

inşh. inşh. canım yaa ( zaten ilk buraya yazarım heralde :)) benim gibi umutsuzlara umut olmak için inşh.

inşh. inşh. canım yaa ( zaten ilk buraya yazarım heralde :)) benim gibi umutsuzlara umut olmak için inşh.

yaz tabi öyle hamiş insanlar yazdımı hepimiz seviniyoruz bizler burda 10 11 kişiyiz hamile çıkartmak için birbirimize dualar ediyoruz belki açılış olursa bizede şans gelir umut allahtan ya her ay umutlarımız sönsede yinede yeniliyoruz bizler sen yeterki stres yapma

seninki sıkıntı değil canım stres biran önce adet günün gelsin geçsin istiyosun kız iki gün içinde olmazsan bi test yap uyarmı kızzz

evet canım ya stersten oluyo bu farkındayım süreklı gıdıp kontrol edıyorum gelıyomu geldımı dıe kfayı yemeye basladım ya dua edın nolur ya gelmesın bu ay gelmezse yaparım zaten canım ya ama artık hayal kırıklıgından gelcekmış gıbı gelıyo

ya canım geliyormu gelmiyormu diye dedimi insan geliyo neden bu kadar stres yapıyosun biliyosun hep öyle yaptığımız için olmuyor bunu bile bile yapıyosun

ya canım geliyormu gelmiyormu diye dedimi insan geliyo neden bu kadar stres yapıyosun biliyosun hep öyle yaptığımız için olmuyor bunu bile bile yapıyosun

ya dune kadar ne guzel unutmuştum ya aklıma geldıkce stres yapıyorum kendıme ya

ya dune kadar ne guzel unutmuştum ya aklıma geldıkce stres yapıyorum kendıme ya
haklısın şimdi hep kendinden bahsetmek istiyosun ne bileyim belirtilerinden neyse hepimizin istediği şeyler benim daha iğnem yapılmadı ondan bukadar rahatım keşke şimdiki rahatlığım sende olsa akıntın nasıl varmı daha

var canım ya normal işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…