Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohalde bukadar cabuk pes etme daha cok yenisin ...yok canım ya bu 3. ayım işteyenı basladım daha doktora
kızlar ben geldım doktordan yumurtalarım yıne catlamış ama yıne yok ya doktor üzülme olcak dıyo yıne bı maratona basladım hayırlısı bugun puregonlara devam edıyorum basladım bugun ama artık hıç ümidim yok tükendım artık sureklı tedavıden![]()
kızlar ben geldım doktordan yumurtalarım yıne catlamış ama yıne yok ya doktor üzülme olcak dıyo yıne bı maratona basladım hayırlısı bugun puregonlara devam edıyorum basladım bugun ama artık hıç ümidim yok tükendım artık sureklı tedavıden![]()
sürekli bir dr.da tedavi olmakmı iyidr yoksa dr.değişikliği yapmakmı
Tedavi seklinden memnun deilsen degistir,ben oncekinde zaman kaybettim adet sokturucu verdi bana 7 ay boyunca ben yumurtaliklarimdan sorun var dedike...
Ustelik her ay baska seylerle oyaladi yok enfeksiyon cikti obur aya kadar ilac kullan oyle gel bilmem ne....
doktoru degistirdim simdikinden cok memnunum ilk randevuda gordu pco oldugunu ve klomene baslatti hemen ama sonuc alamadim ilk ay bu ayda regl olcak gibiyim ama tedavi seklini sevdim icime sindi artik nasip Rabbimden ben onlemimi aliyorum...
Sende memnun degilsen degistir canim
memnunum ya ne bileyim olmayınca dr. değiştirmekmi gerek diye düşündüm 1yıl oldu gidiyrum
canım bu ay aşılamamı yapıyorsun bu ay aşılamadadamı gün veriliyor
O zaman Allaha kalmis gerisi canim..
Koskoca dunyayi yaratmis cesitli canlilar yaratmis sayisiz nimetler vermisde bi kucucuk cocugami gucu yetmiycek..
Vardir bekledigi bir zaman sabir verir insAllah hepimize..
ben yanlış anlatmışım pardon ben aşılama yapmıyorum. sana doktor 18mm iken iğne vermemiş ya bende diyorumki benim doktorda 18mm olunca bile aşılama yapılabiliyor seninki 22 olmuş güzel büyümüş dedi bana ve çatlatma iğnesi vermedi
günaydın kızlarrr iğnemi yaptım bu benim son şansım allaha bıraktım o bilir artık ne derse odur bunada şükürler olsun inş.aşılamaya gerek kalmaz
bugün sol kasığımda bi ağrı var kızlar,,ya en son yumurtam çatlıo yada yeni yumoş oluşuo![]()
sürekli bir dr.da tedavi olmakmı iyidr yoksa dr.değişikliği yapmakmı
hadi bakalım hayırlı olsun canım son şans değildir belki daha bizim gibi iğne tedaviside uygular sırayla yapıyolar çünkü
öyle desene kızz bende desene bende kendimden şüphelendim dr.iğne verdi çünkü kendiliğnden çatlamıyor olabilir dedi o riski istemedi
çatlıyodr umurtlama döneminde olur yumurta çatlamaya hazırlaniyor galiba çünkü kistin yok ondan ağrının sebebi bu olabilr elinden geldiği kadar ilişkiye gir