ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Bazen dr degistirmek en dogru karardir canim ama seninde dr a karsi hislerin onemli ben onca dr gittim onca tedavi yaptim en son bir dr gittim bana hicbir dr soylemedigi birsey soyledi rahim filmime bakar bakmaz senin apantis ameliyatindab sonra sag yumurtaliginda yapisiklik olmus ve pkossun demisti benseni hamile biraktiricam ayda hamile kaldin kaldin kalmadin lapiroskopi yaparim demisti ama ilk ayda hamile kalmistim.. bence dr a guven cok onemli.. sana guven hisside veriyorsa devam et yoksa baska dr git derim cunku yanlis adresteysen zaman kaybindan baska ise yaramaz..

ilk onda tedavi oldum gittiğim hast.çok iyi dr.var inanırmısın hastanede hep onun hastaları var randevu bile almak ayrı zorluk hiç denemedim başkasını başında buna gittim sonuçta artık herseyimi biliyor tanıyor nasıl bir tedavi uyguluyacanı gerisi allaha kaldı

bu ay hesap yapmadığım için yumurtlama dönemindemiyim onuda bilmiyorum :9: sadece süt beyaz akıntım var.. bugünleri değerlendirim bari :17:
o akıntı bende hiç olmuyo kız oluyosa hergün dene kaçırma kız cidden öyle hep olmaz insanda değerlendiri bari

Kizlar doktorlariniz bayan mi erkek mi ?
Benim onceki bayandi,erkekten hem utaniyodum hemde esim istemiyodu ama sonra dediki erkek olursa olsun yeterki cocuk olsunda dedi simdide erkek ama memnunum ben.. guzel ilgileniyo

benimkide erkek çok inançlı biri beni dinliyo sorularıma güzel cavap veriyo birde en önemlisi alttan ultrason yapmıyo ona güveniyorum inşallah boşa çıkmaz

o akıntı bende hiç olmuyo kız oluyosa hergün dene kaçırma kız cidden öyle hep olmaz insanda değerlendiri bari

bende her ay oluo..ama ilk defa ağrım var sanırım yumurtalarım yeter artık uğraşma bizimle dio :9: tamm çalışmalar başlasıııınnnnn :52:

benimkide erkek çok inançlı biri beni dinliyo sorularıma güzel cavap veriyo birde en önemlisi alttan ultrason yapmıyo ona güveniyorum inşallah boşa çıkmaz

vajinal ultrasondan gına geldi bana her gittiğimde onunla bakıo çıldıriciim artık :25:

aman kızlar çatladımı çatlamadımı oldumu olmadımı hiç takmayın çatlıyoda olmuyo düşünmeyelim şu yumurtaları düşünmek isterseniz iki yumurta kıralım unutalım:56::56:

bu akşam başla artık bnde başlıycim:60:

bugün çalısıyorum ancak yarın olur :17: bu arada gün saymayın diodunuz hakikaten işe yarıomus kızlar,beynim pek bi rahat,bi kaç aydır meğer ne kadar çok takıomusum aklım hep oldumu , olmadı mı diye sorup duruodu,sizede tavsiye ederim :34:

önceki doktorlar hep alttan bakardı bu hep üstten yapıyor o kadar çok hastası varki öteki doktorlara çok az insan gidiyo

benim dr.da hep alttan bakıyo çok sakin bi kadın asla moral bozucu dğil ya sakin ama doğumlar çok iyi yaptığını duydum hamiş kalırsam onda doğururum kesin :49::29:

bugün çalısıyorum ancak yarın olur :17: bu arada gün saymayın diodunuz hakikaten işe yarıomus kızlar,beynim pek bi rahat,bi kaç aydır meğer ne kadar çok takıomusum aklım hep oldumu , olmadı mı diye sorup duruodu,sizede tavsiye ederim :34:

ben şuan adet tarihimden başka hiç bişey bilmiyorum :40:

evet ya çok kötüydü o fobi olmuştu nerdeyse bana, allah çıkardı karşıma doktorumu

kızlar benim doktorum erkek, fakat ultrasonu yerleştirmeyi asistanı yapıo,doktor hiç oraya bakmıo bu konuda bende şanslıyım,yoksa erkek doktora gidemezdim..

Son düzenleme:
birde sayınca günler geçmiyo ben geçen ay saymamanın tadını aldım kız haata insan ilişkiyide kafasına göremi girse acaba olacağı var amaaan o riskide insan göze alamazz

Son düzenleme:
Back
X