birde sayınca günler geçmiyo ben geçen ay saymamanın tadını aldım kız haata insan ilişkiyide kafasına göremi girse acaba olacağı var amaaan o riskide insan göze alamazz
gün aşırı olunca istek olmuyo bende napicim bilmiyorum:18:
ben şuan öleyim kafama göre takılıyorum,kendimi hiç kasmadan,illa ki bugün olmalı diye düşünmüyorum,zaten günleride bilmediğim içineşime sen hesapla günleri diorum,yok bu ay bende hesaplamıcam dio,karı koca pek çabuk yorulduk
inşallah canım...şunun şurasında ayın sonuna ne kaldı kii
kızlar diğer topiklerden aşılamayla ilgili yorumlar okuyorum da, genelde ağrısız oldu demişler,doktorum izin verse bende denicem ama daha çok erken dio
zatan ağrıszmış ben öteki ay yapacam canım bu ay iğne kesmiyo beni
umarım ona gerek kalmaz ama eğer yaptırırsan bütün işlemin ayrıntısını istiyorum canım çok merak ediyorum :18:
kız tabiki hepsini yazarım ballandıra balandıra hemde istemezdim olmayı ama 4.iğnem ve umut kalmadı bende olmayınca olmuyo yaa
ya acaba ben hazır mı değilim kii Rabbim bana o yüzden mı bebiş vermio acaba...böyle şeylerde aklıma gelmio değil hani :44:
haklısın canım,biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın..
ilk onda tedavi oldum gittiğim hast.çok iyi dr.var inanırmısın hastanede hep onun hastaları var randevu bile almak ayrı zorluk hiç denemedim başkasını başında buna gittim sonuçta artık herseyimi biliyor tanıyor nasıl bir tedavi uyguluyacanı gerisi allaha kaldı
kız yani gün aşırıda olmazmı sanıyosun hergünmü istiyosun anlamadım bugün iğne yan etki yaptı bende galiba:44::44:
kızlar napıyonuz
bugün hiç giremedim valla ev işleri temizlik ütü yemek derken benim bütün işler haftasonuna kalıyo mecburen çalışınca
canım sen altına yastık koyduğundan bahsetmiştin ya bende koyuyorum ama yarım saat sonra falan kalkıyodum, doktorda sabaha kadar ysatıkla dur dedi. ben öyle nasıl uyurum bacaklarımı nereye koyarım bilemedim sen nasıl yapıyosun?
kızlar diğer topiklerden aşılamayla ilgili yorumlar okuyorum da, genelde ağrısız oldu demişler,doktorum izin verse bende denicem ama daha çok erken dio
canım sabaha kadar çok zor bence durulmaz yanii zaten 1 süre sonra belin ağrımaya başlıyo acayip şekilde bir de ben yüzüstü yatıyorum rahim ters olduğu için. bence 1 saat dursan yeter yine de sen bilirsin. aşılamadan sonra bile yarım saat yatırıyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?