kız bi ara bende senin gibi yapmıştım sırf çift çizgiyi göreym diye bendede çıkmamıştı bu bile bize çok galibakızlar bu ovitrelle de hcg hormonu varmış ya o yüzden 1 hafta sonra felan idrar gebelik testinde çift çizgi çıkabiliyomuş yanıltıcı olarak...yanıltıcı de olsa şu çift çizginasıl bişey bir göreyim diye test yapayım dedi...ya yine bile çıkmadı çift çizgi
canım gerçekten öyle o yuzden artık birşey demiycem bu sefer ilk kez o kızla konuştum tedavi ol bu ay ben olmuycam öteki ay olacam diyordum ona umudum ocak ayına allah bağışlasın kızını bu arada süsü seviyormu
kızlar yaa adetime 1 hafta var benim bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti başladıyani adet belirtilerim bu ayda olmadı yani eşime de ösyledim çok üzüldü artık ilaç tedavi felan istemiyorum dedi gün saat tutmakta yok dedi
kuzum benimmm ya ben ne zaman olacağımı bilmiyorum ama bende de hamileliğe dair hiçbir belirti yokiğneden sonra zaten göğüslerim davul gibi olmuştu hala da şiş adet belirtisin olarak şişecek yeri kalmadı...
direk tüp bebek yapsak ben bu bekleyişten yoruldum...
ayy kızlar bütün süreçler moral bozucu
herkese günaydın bu ayda ümidim kalmadı ümidim seneye allahım sen büyüksün sana kldı sen hayra yor
kızlar bu ovitrelle de hcg hormonu varmış ya o yüzden 1 hafta sonra felan idrar gebelik testinde çift çizgi çıkabiliyomuş yanıltıcı olarak...yanıltıcı de olsa şu çift çizginasıl bişey bir göreyim diye test yapayım dedi...ya yine bile çıkmadı çift çizgi
kızlar yaa adetime 1 hafta var benim bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti başladıyani adet belirtilerim bu ayda olmadı yani eşime de ösyledim çok üzüldü artık ilaç tedavi felan istemiyorum dedi gün saat tutmakta yok dedi
[bat tarihi nedir?
talhaaaamm canım bat tarıhın yarın gözüküyor warmı belırtıler kuzucummm:18:
Olumsuz olma elbet birgun sizinde yuzunuz gulecek boyle dusuncelerle mesgul etme kafani canim...kızlar yaa adetime 1 hafta var benim bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti başladıyani adet belirtilerim bu ayda olmadı yani eşime de ösyledim çok üzüldü artık ilaç tedavi felan istemiyorum dedi gün saat tutmakta yok dedi
Tkuzum benimmm ya ben ne zaman olacağımı bilmiyorum ama bende de hamileliğe dair hiçbir belirti yokiğneden sonra zaten göğüslerim davul gibi olmuştu hala da şiş adet belirtisin olarak şişecek yeri kalmadı...
direk tüp bebek yapsak ben bu bekleyişten yoruldum...
Aynen oyle canimayy kızlar bütün süreçler moral bozucu
talhaaaamm canım bat tarıhın yarın gözüküyor warmı belırtıler kuzucummm:18:
canım benim oğluma hamile kaldığımda göğüslerim çok ağrıdı kocaman olmuştu ve adet tarihimde ve sonrasında karnım belim çok ağrımıştı oldum olucam diye bekledim ama hamileymişim belli olmuyo moralini bu kadar çabuk bozma olmazsada öbür ayda yazışırız napalım ama bir gün olucaktır allahın izniyle
matarani sende iğneyi benden 1 gün sonra olmuşun bu hafta bizim için ya üzücüya sevindirici olucak hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?