ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kız bi ara bende senin gibi yapmıştım sırf çift çizgiyi göreym diye bendede çıkmamıştı bu bile bize çok galiba ah canım bizim hikayemiz çok acıklı oldu artık özlem sevgi bekleyiş hayal kırıklığı ve hüsran dan ibaret

Allah razi olsun canim Evet canim suslu pakizem o benim rabbim siLerede nasip etsin annelik duygusunu cok muazzam bir his..

kızlar yaa adetime 1 hafta var benim bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti başladı yani adet belirtilerim bu ayda olmadı yani eşime de ösyledim çok üzüldü artık ilaç tedavi felan istemiyorum dedi gün saat tutmakta yok dedi

kuzum benimmm ya ben ne zaman olacağımı bilmiyorum ama bende de hamileliğe dair hiçbir belirti yokiğneden sonra zaten göğüslerim davul gibi olmuştu hala da şiş adet belirtisin olarak şişecek yeri kalmadı...

direk tüp bebek yapsak ben bu bekleyişten yoruldum...

ayy kızlar bütün süreçler moral bozucu

merhaba kızlar nasılsınız...
bi gün girmedim amma çok kynatmıssınız oku ooku bıtıremedım walla

herkese günaydın bu ayda ümidim kalmadı ümidim seneye allahım sen büyüksün sana kldı sen hayra yor

kuzum olumsuz düşünemek hanı yoktu...bunlarda ne dıye ruyalarını gırıp duruyolar okusana kendını yatmadan önce ..hem kırmızıları gorene kadar umut devam eder o yuzden sakın moral bozmak yok...

ayy canım aynı şeyı bende cok yapmayı dusundum..dedım barı hıc olmazsa bu sekılde cıft cızgıyı gorıyım dıye ama yapmamıstım hıc..demek sız yaptınız hee onda bıle cıkmadı...ne talıhsızız beyawwww...

tatlım moralini bzma adet belırtılerıyle hamılelık belırtılerı aynı bılıyosun belkı bebısımız yapıyodur bunları..strese girmek kendımızı uzmek yok...hakkımızda hayırlısı

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 KASIM[/TD]
[TD]4 ARALIK[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bilglerini yenilemek isteyen olursa haber versin şekerlerr...

talhaaaamm canım bat tarıhın yarın gözüküyor warmı belırtıler kuzucummm:18:

göğüslerim bir hafta önce ağrımaya başladı uçları ağrıyodu sadece ser sert ler şimdi yayılmaya başladı onun dışında bişey yok bide arasıra sağ kasığımda ince ince batmalar oluyo bu sabah çok güzel rüya gördüm doktora gidiyoruz değerlerin yükselmiş diyor tahlillere bakıyor bende umutsuz umutsuz inşallah diyorum doktor inşallahı mı var hamilesin diyorum diyor gülüyoruz sonra eşimle el ele tutuşup hastane koridorların da yürüyoruz duvarlarda hep bebek resimliri baka baka gidiyoruz rüyalar tersine çıkarmış derler ya bu doğru çıksın neolur:18::18::18:

canım benim oğluma hamile kaldığımda göğüslerim çok ağrıdı kocaman olmuştu ve adet tarihimde ve sonrasında karnım belim çok ağrımıştı oldum olucam diye bekledim ama hamileymişim belli olmuyo moralini bu kadar çabuk bozma olmazsada öbür ayda yazışırız napalım ama bir gün olucaktır allahın izniyle

matarani sende iğneyi benden 1 gün sonra olmuşun bu hafta bizim için ya üzücü ya sevindirici olucak hayırlısı diyelim

Olumsuz olma elbet birgun sizinde yuzunuz gulecek boyle dusuncelerle mesgul etme kafani canim...

T
Emin ol tupbebek tedavisi dahada yipratici ve tup bebekte bi cozum deil kendini o tedavide olacak diye adapte etme canim...

ayy kızlar bütün süreçler moral bozucu
Aynen oyle canim
Ama mecburuz bekleyecegiz

Canim benimde bat tarihimi 2ocak yaz aslinda 30 aralik ama dr igneden 20 gun sonra dedi ozaman 2ocaga denk geliyo

canım ne biliiym yaa adetime 1 hafta var bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz ki Daha döllenme oldu ise 5-6 gün oldu olalı hemen göğüs ağrısı yapmaz ki yinee gelcek kırmızıkar biliyorum eşimle kafamız dağılsın diye alışveriş merkezine gittik hatta eşim ne istiyosan al kendine dedi ama benim gözüm kırmızı bir bebek çizmesine takıldı

Son düzenleme:
matarani sende iğneyi benden 1 gün sonra olmuşun bu hafta bizim için ya üzücü ya sevindirici olucak hayırlısı diyelim

evet ya ama ben ümitli değilim ki hiçbir belirti yok ne batma ne göğüs ucu rengi değişimi vs vs..

Bugün kapı komşum geldi elinde testle hamileyim yine dedi.Hemen test yapmaya gidelim sende benimle gel dedi gittim yanında ,eşine de söyledi birbirlerine sarıldılar falan.O kadar garip hissettim ki kendimi,eve geldim saatlerce ağladım.Bu duyguyu yaşayamamak çok kötü.Arkadaşımın sevincine heyecanına ortak olamadım kendime çok kızdım ama olmadı.Çok zor bir süreç Allahım bizlere de nasip etsin tez zamanda inşallah

Igneden sonra 16. gunum bugunde regl olmadim.. Yarin kesinlikle olmam lazim cunki gecen ay 17. gunde olmustu...
Birde kizlar sizde adetten once beyaz bir sivi geliyor mus ? Boyle kati bir sekilde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…