[ı]merhabalar kızlarrr nerelerdesınızzzz [/ı]:122::122: [ı]kızz zehra kac gundur kayboldunnn[/ı]:26:

işler yoğun açamadım öğle arası bir bakayım dedim...ben de adet belirtileri baş gösterdi aylık sivilcem bile çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]merhabalar kızlarrr nerelerdesınızzzz [/ı]:122::122: [ı]kızz zehra kac gundur kayboldunnn[/ı]:26:
merhabalar. ben 3 aralıkta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 14 aralıkta dayanamayıp kan tahlili yaptırdım. 3.72 çıktı. 15 aralık adet günümdü hala beklemedeyim. acaba iğneden dolayı mı geciktim yoksa tahlil mi yanıltıcı? lütfen, benim durumumda olan varsa cevap bekliyorum.
kizlar ya cok olmusuzsunuz .. Listede bukadar kisi var herkez olumsuz bari birimiz okumku olalim insallah ilabildigine cok olumlu yanit aliriz dahada kirmizilari gormeden hemen olumsuzluga dusmeyin...
hoşgeldin tatlımmm nasılsın![]()
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın![]()
iğne olduğum günü sayarsak 12. gün oluyorcanım iğnenın kacıncı gunu kan tahlılı yaptırmış oluyosun 12, gunumu oluyo
canım ne yapalım yıllardır bekleyince insan ister istemez artık umutsuz olmaya başlıyo doktor hamilesin dese bile inanmıcaz yani hadi canım sen de yeme beni doktor deriz heralde o durumdayız yanii
EVLENMEDEN ÖNCE, DİZİLERDE TELEVİZYONDA İNSANLAR 1 GECEDE HAMİLE KALIRDI BİZ DE ÖYLE OLACAZ SANIYODUK NE BİLİRDİK BÖYLE OLACAĞINI...........
ne olsun canım kırmızıları bekliyoz iştegöğüs ağrım başladı sivilcem de çıktı klasik 1 hafta önce başlayan adet belirtilerim. yalnız bu klomen beni çok şişirdi valla
devamlı ilaç tedavi duba gibi olacağız
![]()
iğne olduğum günü sayarsak 12. gün oluyor
ah canım ya inşallah olmazsın ama ilaçlar şişiriyobaya ya kiloda aldırıyo ben o yuzden dıyet yapıorum
kız diyette yapamıyom iştahım açıldıhavalar da iyice soğudu eskiden yürüyüşe çıkardım en azından yesem de eritiyodum bir kısmını şimdi o da gitti şişip kalıcam vallahi
![]()
kızlar birden bire krampla biirlikte regl oldum.((..beklenen günden de önce oldu sanırım klomenin etkisi..bu ayda boş geçti işte..
birsencim yazarsın 2.klomenimdi ilk iğnemdi...3. klomen olur herhalde artık....
cok uzuldum canm ya[/QUOT
bende ama ümitsizim ki zaten olmuyor işte büyüyor çatlıyor ama olmuyor![]()
cok uzuldum canm ya[/QUOT
bende ama ümitsizim ki zaten olmuyor işte büyüyor çatlıyor ama olmuyor![]()
benımde aynı işte canım ya![]()
benımde aynı işte canım ya![]()
napacağız böyle peki :2:
napacağız böyle peki :2:
hıç bılmıyorum canım ya ben iğneye devam etcekmışım yıne ya