ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

[ı]merhabalar kızlarrr nerelerdesınızzzz [/ı]:122::122: [ı]kızz zehra kac gundur kayboldunnn[/ı]:26:

:3: Selam kızlarr

işler yoğun açamadım öğle arası bir bakayım dedim...ben de adet belirtileri baş gösterdi aylık sivilcem bile çıktı :5: Netice de bu ay da umutsuz kırmızıları bekliyoz eşim bu ay bişey kullanmayalım dedi senin vücutta dinlensin dedi şubatta burdan bir prof dr tavsiye ettiler ona görüncem kızlar 1 ay tataildeyimmmm :23:

Kizlar ya cok olmusuzsunuz .. listede bukadar kisi var herkez olumsuz bari birimiz okumku olalim insallah ilabildigine cok olumlu yanit aliriz dahada kirmizilari gormeden hemen olumsuzluga dusmeyin...

merhabalar. ben 3 aralıkta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 14 aralıkta dayanamayıp kan tahlili yaptırdım. 3.72 çıktı. 15 aralık adet günümdü hala beklemedeyim. acaba iğneden dolayı mı geciktim yoksa tahlil mi yanıltıcı? lütfen, benim durumumda olan varsa cevap bekliyorum.

canım iğnenın kacıncı gunu kan tahlılı yaptırmış oluyosun 12, gunumu oluyo

kizlar ya cok olmusuzsunuz .. Listede bukadar kisi var herkez olumsuz bari birimiz okumku olalim insallah ilabildigine cok olumlu yanit aliriz dahada kirmizilari gormeden hemen olumsuzluga dusmeyin...

canım ne yapalım yıllardır bekleyince insan ister istemez artık umutsuz olmaya başlıyo doktor hamilesin dese bile inanmıcaz yani hadi canım sen de yeme beni doktor deriz heralde o durumdayız yanii :5:

EVLENMEDEN ÖNCE, DİZİLERDE TELEVİZYONDA İNSANLAR 1 GECEDE HAMİLE KALIRDI BİZ DE ÖYLE OLACAZ SANIYODUK NE BİLİRDİK BÖYLE OLACAĞINI...........

Son düzenleme:
canım ne yapalım yıllardır bekleyince insan ister istemez artık umutsuz olmaya başlıyo doktor hamilesin dese bile inanmıcaz yani hadi canım sen de yeme beni doktor deriz heralde o durumdayız yanii :5:

EVLENMEDEN ÖNCE, DİZİLERDE TELEVİZYONDA İNSANLAR 1 GECEDE HAMİLE KALIRDI BİZ DE ÖYLE OLACAZ SANIYODUK NE BİLİRDİK BÖYLE OLACAĞINI...........

Haklisin ama olumsuzlukta iyi degil ...
Evet bende dizilerdeki gibi olacak saniyodum hatta aman hemen istemiyorum diyordum ama oyle bi istedimki sonra resmen yiprattim kendimi .. sizede o nedenle soyluyorum..

ne olsun canım kırmızıları bekliyoz işte :5: göğüs ağrım başladı sivilcem de çıktı klasik 1 hafta önce başlayan adet belirtilerim. yalnız bu klomen beni çok şişirdi valla:5::5::5: devamlı ilaç tedavi duba gibi olacağız :43::43::43:

ah canım ya inşallah olmazsın ama ilaçlar şişiriyobaya ya kiloda aldırıyo ben o yuzden dıyet yapıorum

iğne olduğum günü sayarsak 12. gün oluyor

erken yapmışsın canım yaiğnenın etkısı gecmemıştır buyuk ihtımalle bırde regl tarıhıne bakma cunku çatlatma iğnenı gec yapmışsın ben iğnenın 20. gunu regl oldugumu hatırlıyorum 3,4 gun sonra tekrardan test yaptır canım ama genelde 17. gunu regl olunuyor benım öle oluyo

ah canım ya inşallah olmazsın ama ilaçlar şişiriyobaya ya kiloda aldırıyo ben o yuzden dıyet yapıorum

kız diyette yapamıyom iştahım açıldı :43::43::43: havalar da iyice soğudu eskiden yürüyüşe çıkardım en azından yesem de eritiyodum bir kısmını şimdi o da gitti şişip kalıcam vallahi :43:

kız diyette yapamıyom iştahım açıldı :43::43::43: havalar da iyice soğudu eskiden yürüyüşe çıkardım en azından yesem de eritiyodum bir kısmını şimdi o da gitti şişip kalıcam vallahi :43:

cumartesı haastaneye gıttıgımde bı kadın vardı o kadar cok kılo almışkı baskasına anlatıyodu tedavı göruyomuş o da çok kılo aldım dıyo en guzelı dıkkat etmemız yoksa sışcez iyice

kızlar birden bire krampla biirlikte regl oldum.:(((..beklenen günden de önce oldu sanırım klomenin etkisi..bu ayda boş geçti işte..

birsencim yazarsın 2.klomenimdi ilk iğnemdi...3. klomen olur herhalde artık....

Back
X