ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar birden bire krampla biirlikte regl oldum.((..beklenen günden de önce oldu sanırım klomenin etkisi..bu ayda boş geçti işte..

birsencim yazarsın 2.klomenimdi ilk iğnemdi...3. klomen olur herhalde artık....

canım benim üzüldüm valla kara bahtımız kör talihimiz ne diyim yanii ben de olacam haftasonu belirtiler baş göstermeye başladı bit türlü tutturamıyoruz ne hikmetse anlayamıyorum yaa doktor hamile kalmaman için hiç bir neden yok dedi en son gittiğimde ama olmuyor da olmuyor

Allah yardimcimiz olsun bende bu ay olmmazsa bidahaki aya solda yunurta olursa asilama yapariz dedi ama ben o strese girmek istemiyorum normal deneeim herhalde

benm doktorumda ogun dışarda karşılaştık bu ay çok ümitliyim dedi senden ama sonuç sıfır işte off off nedensiz olması da çok sinir bozucu bebeğim yaa yılbaşıyla beraber sene olarak30 olacağım rezerv azalacak diye ödüm kopuyor

ben de 30 oluyom canım da yok daha rezerv 35ten sonra azalmaya başlıyomuş hemen telaşlanmayalım tatlımm daha 5-6 yılımız var

kızlar birden bire krampla biirlikte regl oldum.((..beklenen günden de önce oldu sanırım klomenin etkisi..bu ayda boş geçti işte..

birsencim yazarsın 2.klomenimdi ilk iğnemdi...3. klomen olur herhalde artık....

Canım hayırlı olsun yavaş yavaş hepsi olur Allah'tan umut kesılmez.

kızlar benım karnımda cok agrı var ince ince batıyor.Oturarak çalışıyorum üstünede bindikce iice fena oluyo gerı yaslanıyorum sizinde oluyor mu öyle hastalandıktan snrakı 19.gunum acaba adet belırtılerımımkı

vala canım herkesin farklı daha önce öyle olmazmıydın

kızlarrrr nasılsınız bakayım umutlar hepimizde yine ekili benim otururken uyurken karnım çok fena oluyo bu ay ilişkiye girmekten vazgeçtim ilişki günlerinide uygulamıyorum ocakta bi kez aşılama bi kezde tüp bebek yapacam iğneler klomenler kesmiyo beni ilişkidede çok kötü ağrım olduğu için çkilmiyo rahatsz oluyorum:44::44::44:

Son düzenleme:
ay canım bende ole yapıyorum yarım saat sonra belım agrıo afakanlar basıyor yastık altımdayken bir sağıma bir soluma donuyorum yoksa mumkun degıl yatamam ben oyle daral gelıo

evet canım duramıyorum birde benim ilişkiden sonra afedersin tuvaletim geliyo hepten afakanlar basıyo

Kizlar ya cok olmusuzsunuz .. listede bukadar kisi var herkez olumsuz bari birimiz okumku olalim insallah ilabildigine cok olumlu yanit aliriz dahada kirmizilari gormeden hemen olumsuzluga dusmeyin...

canım nasıl olumlu olalım geçen ay hepimizde peşpeşe döküldük.artık hiç kimseden ümitli değilim

biraz önce annemle konuştum gene bir kaç tane tanıdığın hamile olduğunu öğrendim biri yeni evlendi düşünün yani çok moralim bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…