kızlar birden bire krampla biirlikte regl oldum.((..beklenen günden de önce oldu sanırım klomenin etkisi..bu ayda boş geçti işte..
birsencim yazarsın 2.klomenimdi ilk iğnemdi...3. klomen olur herhalde artık....
hıç bılmıyorum canım ya ben iğneye devam etcekmışım yıne ya
klomenden sonra iğneye geçiliyor değil mi ama benmkiler büyüyor ki iğne ne etki edecekk
klomenden sonra iğneye geçiliyor değil mi ama benmkiler büyüyor ki iğne ne etki edecekk
canım uzun süre klomen kullanımı zararlı o yüzden olabilir yoksa büyümeyle çatlamayla alakalı değil. bizim ilaçsız da büyüyüp çatlıyo aslında
canım benim üzüldümvalla kara bahtımız kör talihimiz ne diyim yanii ben de olacam haftasonu belirtiler baş göstermeye başladı bit türlü tutturamıyoruz ne hikmetse anlayamıyorum yaa doktor hamile kalmaman için hiç bir neden yok dedi en son gittiğimde ama olmuyor da olmuyor
benm doktorumda ogun dışarda karşılaştık bu ay çok ümitliyim dedi senden ama sonuç sıfır işte off off nedensiz olması da çok sinir bozucu bebeğim yaa yılbaşıyla beraber sene olarak30 olacağım rezerv azalacak diye ödüm kopuyor
canım uzun süre klomen kullanımı zararlı o yüzden olabilir yoksa büyümeyle çatlamayla alakalı değil. bizim ilaçsız da büyüyüp çatlıyo aslında
sırayı takip edeceğiz artık bakalımm 4. günü giderim bu ayda klomen verir herhalde bisonraki ay iğne olur ozaman dimi canım
canım benımde klomenle buyuyodu ama bellı bı sure sonra zararlıymış klomen ondan iğneye geçiyo doktorlar
kızlar birden bire krampla biirlikte regl oldum.((..beklenen günden de önce oldu sanırım klomenin etkisi..bu ayda boş geçti işte..
birsencim yazarsın 2.klomenimdi ilk iğnemdi...3. klomen olur herhalde artık....
[QUOTE=
slm canım çok üzüldüm birinin açılışı yapması gerek hepimizmi şansısız bu kadar birbirimizi bulduk
kızlar benım karnımda cok agrı var ince ince batıyor.Oturarak çalışıyorum üstünede bindikce iice fena oluyo gerı yaslanıyorum sizinde oluyor mu öyle hastalandıktan snrakı 19.gunum acaba adet belırtılerımımkı
slm canım çok üzüldüm birinin açılışı yapması gerek hepimizmi şansısız bu kadar birbirimizi bulduk[/QUOTE .!.:inşallh canımm biri açılışı yapsın 2012 de yaramadı bizee
ay canım bende ole yapıyorum yarım saat sonra belım agrıo afakanlar basıyor yastık altımdayken bir sağıma bir soluma donuyorum yoksa mumkun degıl yatamam ben oyle daral gelıo
inşallh canımm biri açılışı yapsın 2012 de yaramadı bizee
zaten 2012 yılını hiç sevmedim bakalım 2013yılı nasıl olacak bizim için inş.iyi olur
Kizlar ya cok olmusuzsunuz .. listede bukadar kisi var herkez olumsuz bari birimiz okumku olalim insallah ilabildigine cok olumlu yanit aliriz dahada kirmizilari gormeden hemen olumsuzluga dusmeyin...
herkes hamile kaliyyy bi bizde yokkkbiraz önce annemle konuştum gene bir kaç tane tanıdığın hamile olduğunu öğrendim biri yeni evlendi düşünün yani çok moralim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?