merhaba kızlar ya biişey sorcam size..bugun markete cıktım baya bıseyler aldım ellerime gelırken çok belim ağırdı...eve geldım hemen lavaboya girdim iç çamaşırım siyahtı bı baktım çamaşırıma beyz akıntı gelmiş baya belliydi...içimede çıtçıtlı atlet gıyıyorum atletımı cıtcıtlarken bı baktım kahve rengı boyle kan gıbı baya yuvarlak bi şekil çıkmış korktum bırden neden oldu acaba...:18:
kızzzz bizim depresyonlarda çekilmez haklısın​yokk daha neler canım depresyona gırcez hepten kalkın sılkelenın bı kızlar yürepğinizi ferah tutun olucak inş.
ayy bilmiyorumki kız iğneden sonraki 8.günün acaba nedir yerleşme lekesidr diycem o ne zaman olur bilmyorum birde olur öyle akıntılar inş.kızllar bilir ben bilemedm
kızzzz bizim depresyonlarda çekilmez haklısın
kızzz belkide vardr lekelenmedr olamazmı yani bu arada iyi demişsin belkide bebiş vardriğneyı oldugum gunle 10. gün bugün ayy ne biliyimm bilemedimki bendee dün gece yatarkende eşim karnımı okşadı sevdı baya gobeklenmişsin dedi dedim belkı ıcınde bebiş vardırr :18::18:
kızz esrayımı ızlıyon sende benım gıbı orda şarkılarını soyluyor herkes
hdi benden sana bi şarkı gelsinn ...
canımmmısınn sen benımmısın sen herşeyimiimisinn hoşgeldin melekkk sefalarr gettirdinnnnn
kız yok onu izlemiyrum demek esrayı izliyosun ben bekarken izliyordum ahh canım tşk. devamıda benden...ya gelmeseydin yetişemeseydn beni bulamasaydın devamını unttumm kızz
Kızlar merhaba her zaman üniversiteye gidiyorum doktora,bugün hoca yokmuş.Bende bulunduğum ilçede folikül takibi yaptırdım.Doktor ortalama 18 mm civarı yumurta oluştuğunu ama ortalama 6 gün sonra iğne vurulur dedi.Ya bana saçma geldi biraz 6 gün sonra zaten 18.gün oluyor.Ozaman da yumurta zaten kendiliğinden çatlamış olmaz mı?Bana cevap verirseniz çok sevinirim :26:
6gun cok canim bidaha nezaman cagirdi peki benim dr ertesigun tekrar cagirmsti sonraki gunde igneyi vur dedi yani iki gunsonra vurdum ben bence sen yarin bidaha git ihmal etme
Reglimin 12.gunu drgittim 14. Gun vur dedi senin gittigin ne gozle bakmissa artik bence kendi dr na git geliyosa yarina
merhaba kızlar ya biişey sorcam size..bugun markete cıktım baya bıseyler aldım ellerime gelırken çok belim ağırdı...eve geldım hemen lavaboya girdim iç çamaşırım siyahtı bı baktım çamaşırıma beyz akıntı gelmiş baya belliydi...içimede çıtçıtlı atlet gıyıyorum atletımı cıtcıtlarken bı baktım kahve rengı boyle kan gıbı baya yuvarlak bi şekil çıkmış korktum bırden neden oldu acaba...:18:
birsennn kızzzz yerleşme kanamasıdır oooobence tuttu senin canım allahın izniyle bize güzel haberler verceksin sennn
kızzzzz sen öyle dedin ben bile heyecanlandım kendisi bile kocasına demiş bebiş var içinde diye belkide vardr acaba bebişi yerleşmişmidr kızzzz çokkk heyecanlı bi durum inş.öyledr yaaa
Kızlarrr nerlerdesiniz topiğimiz çok altlarda kalmış ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?