Bende regl olucam galiba...
Hamile kalmak o kadar zor geliyo ki bana her ay yikiliyorum kendimi olmusten beter hissediyorum resmen karariyo dunyam
Isyan etmemeye calisiyorum ama herkesin ya kucaginda ya karninda herkese teselli veriyorum ama kendime veremiyorum iste...
canım umarım olmaz canım yaiğneden sonra 15. günüm karnım değilde sağ kasığım karnımın alt kısmı ağrıyo ama insan hep bir ümit taşıyo ne kadar zor bir durum bir yandan bir an önce olsam tekrar tedaviye başlasam diye bakıyorum bir yandanda olmasam diye bakıyorum ayşegül ve matarani sanırım aranıza katılcam bende bugün
off off o kadar moralsizim ki ümit olayınıda yitirdim ben iyice hiç olmayacak gibi gelliyor artık bu ay ümitli değidim zaten diğer aylarda herşeyi hamileliğe yoruyordum ama yokoldu o duygumdakızlar yaa bugün aldığım 1 gebelik haberi ile yine sarsıldımbizim işyerinden kız eylülde evlendi ve hamile :84: üstelik kocası pilot adam sürekli uçuşta orda burda ne ara denk getirdi de hemen oldu tillahi anlamış değilim bizimki her gece evde ama ne fayda
Kismet canim bizimkiler nazli gelenlerden benim bi ark.bi defa birlikte oldu hamile kaldi dr.yasaklsmisti o ay icin iliskiyi bi kez yapmislar nasip canim benim yarin kpntrolum var ama gitmiycem bu ay icimdrn gelmiyo cpk isteksizim bu ay tek klomen kullanmis olsyim dedim hayirlisi bakalim
Bende regl olucam galiba...
Hamile kalmak o kadar zor geliyo ki bana her ay yikiliyorum kendimi olmusten beter hissediyorum resmen karariyo dunyam
off off herkesde sıfır moral ben çok isyan aşamasına geliyorum artıkkk neden neden nedenn haadi ben haketmiyorum da eşimin ne suçu var
Isyan etmemeye calisiyorum ama herkesin ya kucaginda ya karninda herkese teselli veriyorum ama kendime veremiyorum iste...
içim acıyor gerçekten diyorum neden allahım hadi ben bi günah işledim de eşimin suçu ne ..benim yüzümden oda baba olamiyor...ciddi ciddi bazen evi kalmakla ona haksızık yaptığımı falan düşünür oldum artıkNe zormus hamile kalmak Allahim Yarabbim ya sabir ver bizlere yada biran once kavustur bebeklerimize de bitsin bi SIKINTILARIMIZ ne olurr
içim acıyor gerçekten diyorum neden allahım hadi ben bi günah işledim de eşimin suçu ne ..benim yüzümden oda baba olamiyor...ciddi ciddi bazen evi kalmakla ona haksızık yaptığımı falan düşünür oldum artık
Of canim bende cok uzuluyorum esime 28 yasinda esim bende 22, zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla benden kucukler evlendi cocuk sahibi oldular bu pco yuzunden cocuk sahibi olamiyorum
Tmm rabbimin nasibi ama dayanamiyorum artik,ben bide yurtdisindayim cevreme bakiyorum zenciler fransizlar hep hamile yada cocuklari var Allahim ben onlar kadardami kadin degilim diyorum
Regl oldum az once cok zor bi durum 3. klomene basliycam dayanamiyorum agliyorum su anda
hayatım hiç bilmiyorum adet ne zaman olurum normal tarıhım 28 arlık ama iğne dolayısıyla erken oluyorum..geçen ay iğnenin 16. günü hastalanmıştım yanlıs hatırlmıyorsam:26: bugünde çtlatma iğnemin 11. günü canikom..bencede yerleşme kanaması deıldır ama hayal kuruyoruz işteee
birseeeeeennnnnn bu arada birsencim aksam eşine demiştin ya belki bebiş vardr sürekli aklıma gelince gülüyordum ve akşam rüyama geldin kızzz inş.bilinç altı değidr gerçektr sen rüyada hıdırelleze türbeye gittim diyodun bana bende sana banada dua etseydin diyordum inş.rabbim hayra yollar ve inş.bilinç altı değildr ama türbe hıdırellez güzeldr kız hayal meyal senide gördümm
inşallah üzülmezzsın canım ben ondan korkuyorum mutlu son olur belkı
Of canim bende cok uzuluyorum esime 28 yasinda esim bende 22, zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla benden kucukler evlendi cocuk sahibi oldular bu pco yuzunden cocuk sahibi olamiyorum
Tmm rabbimin nasibi ama dayanamiyorum artik,ben bide yurtdisindayim cevreme bakiyorum zenciler fransizlar hep hamile yada cocuklari var Allahim ben onlar kadardami kadin degilim diyorum
Regl oldum az once cok zor bi durum 3. klomene basliycam dayanamiyorum agliyorum su anda
arkadaşım böyle düşünme..hayrın nerede olduğunu bilemeyiz ki..Allah sevdiği kuluna istediğini hemen vermezmiş, dua edip sesini duymak istermiş..böyle düşün..Rabbim herşeyi bizden daha iyi biliyor..Rabbim hayırlı evlatlar versin. önemli olan o...görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...içim acıyor gerçekten diyorum neden allahım hadi ben bi günah işledim de eşimin suçu ne ..benim yüzümden oda baba olamiyor...ciddi ciddi bazen evi kalmakla ona haksızık yaptığımı falan düşünür oldum artık
iğnenin 11. günü yaptırmıştım, 3.72 çıktı. bidaha da yaptırmadım. 15 aralık ta adet olmam lazımdı ama beklemedeyim.kan testi yaptinmi cnm hamileyen belli olur...ben prengly vuruldummm...8.gunummm beklemedeyim bendee
iğnenin 11. günü yaptırmıştım, 3.72 çıktı. bidaha da yaptırmadım. 15 aralık ta adet olmam lazımdı ama beklemedeyim.
gec dollenme olabilirr...testi tekrar et ya da eevde yap...ins hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?